Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (24)
Raspunsuri - Pagina 18
camy81 spune:
eu va spun noapte buna si somnic linistit la puiuti
plec sa imi pregatesc comorile de nani
CAMI mami de ALEXIA 27.01.2006 si CARINA 10.10.2010
idalis spune:
Ana imi pare rau pt voi. La faza cu vaccinul in locul tau eu schimbam doctorita si-i spuneam si motivul verde-n fata.
Pentru ochisori eu te sfatuiesc sa nu ii pui nimic in ochi pana nu vede un oftalmolog copilul. Ce e bun la unii, face rau la altii. Pentru mine orice problema la ochi e PROBLEMA si o tratez cu seriozitate. Cu ochii nu-i de joaca si stiu eu ce vorbesc (poate vreodata voi avea puterea sa va povestesc). Sanatate multa !!!
Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis
tanamera spune:
Ana imi pare tare rau pentru faza cu doctorita voastra nebuna.Oare ce a fost in caput ei?
Office noi am facut echo la sold la o luna cred si trebuie sa mai facem una de control la 5 sau 6 luni.
Intreb ultima data:a repetat cineva echo cardiaca la bebelusi la 3 luni?
bebecris26 spune:
Anuta, m-a uimit dr voastra. Cat tupeu.. corect ar fi fost sa va anunte de la inceput despre ce e vb, sa aveti timp de gandit, si sa-l faceti pe cel normal la timp. Dar cum crede ca ar face cineva experienta pe copilul lui? E nebuna rau, parerea mea e sa o schimbati. Nu, ca m-a enervat rau dr asta, si din pacate sunt din ce in ce mai multi ca ea, se gasndesc numai la bani si uita ca au de aface cu oameni suferinzi, cu copii sau batrani.
Cristina, mami de bebita David
fulguta28 spune:
Buna seara!
Tutz, Fistiq, Luanashana . Stiam eu ca sunt fete care consuma supa miraculoasa.
Acum trec la atac. Maine merg sa cumpar Galactogil. Am aflat de ce are efect asa de puternic. Contine o planta (Ciumareau) care stimuleaza cu 50 % lactatia. Ceaiul ca atare nu exista pe piata romaneasca.
Botosel, te inteleg pertfect! Totusi insista sa-i dai la san. Vezi ca poti sa mananci usturoi, bebelusilor chiar le place gustul laptelui. Cica ar suge si mai viguros(!)
Arianna11 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tanamera Ana imi pare tare rau pentru faza cu doctorita voastra nebuna.Oare ce a fost in caput ei? Office noi am facut echo la sold la o luna cred si trebuie sa mai facem una de control la 5 sau 6 luni. Intreb ultima data:a repetat cineva echo cardiaca la bebelusi la 3 luni? Mamica lui Albert (17.10.2010) |
Da,noi tr so repetam...am facut si electrocardiograma ,zicea dr ca ar avea o mica pb dar nu grava si s-a dovedit ca nu e nimic serios,dar eco tot o repetam ca deja avem programare.
DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
office spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tanamera Office noi am facut echo la sold la o luna cred si trebuie sa mai facem una de control la 5 sau 6 luni. Mamica lui Albert (17.10.2010) |
Tanamera, noua ni s-a spus ca dupa 5 luni nu se mai poate face ecografie (pentru ca se inchide nu stiu ce os) si se face radiografie...iar eu radiografie nu vreau.sper sa gasesc repede un loc la un doctor cu recomandari (caci nici nu vreau sa o fac oriunde numai ca sa o fac) si sa rezolvam in timp util.
Voi ati vazut cum se procedeaza?e ca la sarcina sau cum se face?
Meme de Maiu si Lulia
Fistiq spune:
of, Anutzo, ce patanie cu dr asta al tau. cind ti-am vazut mesajul cu atitea capete albastre, nu imi puteam inchipui ce ti s-a intimplat! daca eram in alta tara, nu ar fi scapat doar cu un pacient lipsa!!
vroiam sa va spun ca eu maninc galactogilul fara sa-l dizolv. pur si simplu il iau cu lingura asa cum e. si nu e rau, este dulce. supa n-am incercat dar la ce descrieri vad pe aici nici nu ma tenteaza
Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)
office spune:
Asa, si un ultim mesaj pe ziua de azi (deja am facut 3 legate dupa stilul care m-a consacrat...hi hi hi):bebelusii vostri poarta haine mai mari decat varsta lor?noi avem unele chiar si pentru 9 luni...eu acum am o dilema: pe unele hainute pentru 6 luni scrie 62 cm, pe altele tot pentru 6 luni scrie 68 cm...pai daca el al 4 si jumatate are 68, cum ar putea sa aiba la 6 luni 62 cm? ( hai sa zicem ca 68 e mai probabil). Lamuriti-ma si pe mine cum e cu masuratoarea la hainutele bebeilor vostri.
noapte buna tututor!
Meme de Maiu si Lulia