Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (24)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

dona, asa se da si la noi numai ca nasei nu mamei.
asa am pus si eu la baita, tot ce ati pus si voi.si trecutul peste prag, lumanarea de toc, etc.
la multi ani sarbatoritelor de ieri cu intarziere ca nu am avut net.
la multi ani celor care mai adauga o lunita ieri si azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Fetelor, va multumesc din suflet la toate pentru voturi

Ana, multumesc pt lamurirea cu privire la poze. Sper ca am facut bine si se vad acum

Poze Raisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Buna dimineata!
Multumim de cafeluta MARI si ORAMONA!! si micul dejun delicios!
La multi ani GHIOCELA SI CAMY!!
IONELA am votat!
BOTOSEL ,da,eu am tuns-o ca ii pica f mult.

Scriu la mesajul asta de la ora 8

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Poze Raisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

NEATA la amiaza

Multumim de cafeluta fff buna

LA MULTI ANI SPUN SI EU SARBATORITILOR

Azi scriu asa numai mesaje scurte cand nu e Ale prin preajma,cum ma vede la calc. hop si ea ca vrea pe desene

imi spune si mie cineva sub ce forma e galactocilul? eu am auzit numai de pastile galafor pt. lapte,asi vrea si eu sa iau pt. ca mi se pare ca seara Carina nu se satura cu cat papa de la titi

Stiti ca ceaiul de menta scade productia de laptic?eu am baut 2 zile la rand si parca titele mele sunt tot timpul goale aseara am citit pe net ca menta scade productia de lapte ati mai patit careva asa?

CAMI mami de ALEXIA 27.01.2006 si CARINA 10.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

IONELA-foarte dulcica RAISAsi e maaare

CAMI mami de ALEXIA 27.01.2006 si CARINA 10.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelena spune:

Citat:
citat din mesajul lui donna79

revin cu o problema de ultima ora: Tudor nu vrea sa suga, e marait si a scos de 2 ori laptic in jet. ce pot sa fac??

Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Donna, poate ai mancat ceva care sa-i schimbe putin gustul laptelui?...sau poate pur si simplu nu i-e foame...sa nu fie un pic de rosu in gat bb Tudor ca sa-si revina repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

DONNA - laptele in jet e voma la bebei. Poate are rosu-n gat. Indigestie la varsta asta putin probabil.
Sfatul meu ar fi sa vezi daca nu are si febra si fuguta la doctor.

Oficial si eu sunt zombi. Vesti bune: Darian a trecut de 6 kg la cantarul de aseara si a dormit toata noaptea in patul lui. Vestea rea e ca a dormit acolo pentru ca in pat cu mine a dormit Bia care toata noaptea a avut in jur de 40 de grade. Incontinuu am pus comprese cu apa rece, nurofenul n-a avut niciun efect (prima data cand patesc asa ceva) si ea era prea adormita ca sa vrea sa ia pastila de algocalmin. Supozitor n-am putut sa-i dau ca n-a vrut si a inceput sa se zbata...horror noapte. Noroc de Darian ca a dormit neintors pana pe la 5 dimineata cand a mancat si apoi iar pana la 8.30. Cred ca are domnisoara rosu-n gat: de la asta a fost episodul de voma de ieri si febra asta mare de azi noapte. Oricum, nu am putere sa o las sa lupte asa vreo trei zile, cum e indicat...pur si simplu nu am resurse fizice...asa ca am trecut-o pe antibiotic si o tin acasa.

CAMY - Ceaiul de menta e ceaiul meu preferat si am citit si eu ca scade lactatia. Chiar e indicat cand vrei sa ablactezi. Cu toate astea, din cand in cand mai scap si eu cate o cana.
Si mie sanii mi se par goi insa cred ca numai mi se par...ca Darian suge cu pofta si chiar ii curge laptic pe langa gurita.

Nici nu stiu ce mai vroiam sa zic...

mamica de Andreea Bianca si Victor Darian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Buna ziua dragi mamici!

Camy, galactogilul e sub forma de granule, intr-o cutiuta. Se dizolva intr-un pahar cu apa 1-2 linguri, de 2-3 ori pe zi.

Cristina, mami de bebita David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Am calcat cred ca vreo 3 ore hainele piticii. Nu mai pot de spate. Si tot mai am cateva. Noroc ca ea pana pe la 4 tot are prog de somn, cu 2-3 pauze de masa.

Obiceiuri la botez? Si la noi a dus-o moasa, am imbracat-o eu si cu nasii ne-am intalnit la biserica. Acolo a urmat slujba, a imbracat-o nanuta cu niste haine(supararea mea e ca nu a fost rochita ) si am mers acasa unde mi-au dat-o peste prag. Am servit noi ceva si gata. A doua zi a venit toate lumea invitata, moasa si cu nanuta au facut baita in care am pus de toate, apoi a imbracat-o nanuta, au inchinat-o la icoana si mi-au dat-o mie. De la botez si pana la baita a stat imbracata cu hainele de la botez, un rand mai subtirel si invelita sau pe crasma. Apoi masa cu neamurile si gata

Ia sa incerc si eu Galactogilul asta sa vad daca are efect. Ca de 3 seri , mandra mea nu mai papa bibe cu PL. Aseara i-am dat cam 10 ml cu lingurita , dar ii scuipa si nu am mai insistat.

Si eu ma trezesc dimineata sa preg pitica de gradi, dar eu tot nu pot sa dorm mai mult. Si pisicul meu nu se trezeste noaptea pt papa ci dimineata la 8-9

Va

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

buna ziua!

va multumim tuturor pt urarile frumoase si va servim pe fiecare cu o feliuta de tort, care evident ca nu ingrasa!
pt Ana 2 feliute si un pupic pt nora cea cu okii verzi
spunem la multe luni frumoase si sanatoase in continuare piticilor care mai implinesc o luna impreuna cu noi

la noi e oficial, devenim iepurasi se vede un coltisor si cind zimbeste. slava Domnului ca nu a facut febra sau diaree, si ca durerea o suporta relativ usor. e doar putin mai nervos. dimineata isi sugea podul palmei

merci de raspunsurile legate de botez. restaurantul ales e la aproximativ 5 minute de casa noastra, deci am sa profit de aspectul asta.

Mari l-am vizionat pe Vladut si m-a emotionat cit de scump este, iar faza cu suzeta e bestiala!

Donna, sper ca sunteti bine si nu aveti rosu in git. un pupic pt Tudor sa-si revina curind

Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)

Mergi la inceput