Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (24)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk

ANA s-a trezit, se uita la poze! Te-am prins!!! Buna dimineata!

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls

Hat!!!Na ca m-ai prins! Neata'!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_flo spune:

La multi ani! sarbatoritilor zilei: Veronica Elena de crina-s, Maria de alynta27, Tudor Alexandru de LUANASHANA si Tudor Stefan de Fistiq.

Andreea, fericita de Diana Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

Fetelor matinale eu va ridic statuie !

Botezul noi il facem in 12 februarie si habar nu am de oobiceiuri. Vorbeste nasu' la biserica sa vedeam ce ne trebuie acolo si cam atat. Pe printeza mea nu vreau sa o imbrac in rochiile acelea traditionale de botez (nu aruncati cu pietre am si eu "piticii" mei)iar la restaurant daca se comporta bine o sa stea cu noi (botezul e ziua). Pana vine tati in tara trebuie sa ma ocup de aproape tot pentru botez dar sunt inca tare relaxata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

'neata!

La multi ani sarbatoritilor!

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

SAlutare !

La multi ani pt bebeii sarbatoriti, Veronica, Maria, Tudor si Tudor :) ! Sa cresteti mari si frumosi!

Citat:
citat din mesajul lui donna79
Mai, destepte erau bunicile noastre care curatau orice cu otet si apa fierbinte! Chiuveta de inox arata stralucitoare si n-am folosit nimic toxic! Acum astept sa-mi plece sotul (care nu suporta mirosul de otet) de acasa sa trec si la baie ca e dezastrul.
Asa ca... vi-l recomand. Daca mai aveti si alte solutii bio de curatat casa, pe mine ma intereseaza!

Mersi de pont Donna! Si la mine chiuveta e dezastru.. o sa incerc otetul.

Fulguta - retrag ce am zis de galactogil ca nu functioneaza! Ieri am baut doua paharele, si noaptea asta mi-au curs sanii atat de plini au fost, si dimineata Julia s-a saturat din tzitzi din care pana acum isi lua doar aperetivul (nu curge bine). Deci functioneaza.

Iar de botez - la reformati este foarte simplu, nu se dezbraca copilul, nu exista ritualuri, doar botezul in sine. Si noi am ales un restaurant care-i vizavi de unde sta mama, si fug repede la alaptat cand trebuie (ea oricum mananca 10 minute maxim). Iar de fum nu am griji, ca nu fumeaza nimeni din familie. (si nici nu o sa fim decat familia apropiata, vreo 15 persoane)

Tünde, mami de Julia (13.10.10)

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelena spune:

Ne-am intors de la dr. Radu are 7,600KG. La ochisori are o eczema si mi-a dat dr. locoid.

Vestea mai putin buna este ca sunt nevoita sa ablactez. M-am consulttat si cu dr. si se pare ca al meu flacau pur si simplu nu mai tolereaza laptele meu. In afara de faptul ca il varsa, nici nu-l mai satura

Asta e, sanatos sa fie el ca va creste si cu LP. Ramanem inca vreo 2 saptamani pe Nan AR, apoi vom trece treptat pe cel normal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Adelena imi pare rau ca trebuie sa ablactezi.Felicitari pentru greutatea lui Radu.

Am mai intrebat in capitolele trecute si revin,ati repetat careva echografia cardiaca la 3 luni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

Tanamera nu am facut eco cardiaca. Am facut eco de sold si atat. Nici pediatra nu a zis nimic. Sa vedem la vaccinul de 4 luni ce ne mai recomanda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Adelena, bravo pt greutate! Nu te necaji cu lapticul, i-ai dat ceva timp anticorpi.

Mihaelka, si eu ma trezesc devreme, chiar calculam ca am ajuns sa dorm sub 6 ore din 24, dar sunt mereu nauca asa ca nu ma laud cu asta, in special ca mie imi trebuie cca 8 ore de somn ca sa functionez ok. probabil ca voi claca la un moment dat.

Mi-am adus aminte cu obiceiurile, mie nu mi l-a dat nasa in brate ci preotul. Dupa ce a fost impartasit, l-au dus in altar si apoi mi l-a pus pe o perna in fata altarului: http://picasaweb.google.com/Donnna79/BotezTudor#5560820218374894018

Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

revin cu o problema de ultima ora: Tudor nu vrea sa suga, e marait si a scos de 2 ori laptic in jet. ce pot sa fac??

Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Mergi la inceput