LMA Clopotei de ianuarie-februarie *279*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

'Neata! Ca numai buna nu e....

La multi ani tuturor sarbatoritilor saptamanilor trecute! Va doresc sa fiti sanatosi, fericiti, norocosi si sa va faceti mari si voinici!

Roli - ma iau cu tine de mana....sunt la fel de zombie din acelasi motiv. Stef a facut 39.5 azi noapte, a marait toata noaptea, s-a foit, tipa...anyway pe la 5 i-a scazut febra si a reusit sa doarma linistita pana la 8.Acum merg cu ea la medic sa vedem ce o fi avand...ma gandesc ca o viroza.

Laurici - frustrant tare cand iti faci planuri si nu le poti indeplini. Fa-i ziua dupa ce-i trece. Imi aduc aminte ca frustrant a fost pentru Ana anul trecut cand avea piciorul in gips si nu si-a putut face ziua cum a vrut. Drept urmare acum merg sa platesc avansul pentru petrecerea ei...s-a reportat de anul trecut si acum tre' sa ma tin de cuvant:)

pup!

Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Buna dimineata,fetelor.Imi pare rau pt puiutii bolnaviori Andrei,Stefy si Eleni.E tare urat cand fac febra mare,va inteleg cum e,am trecut si noi prin asta.La Iris febra trecea destul de repede cand ii dadeam Panadol cu Nurofen 3ml cu 3 ml din 6 in 6 ore.

Va pup pe toate

POZE IRIS
mami Iulia21+ siIRIS- MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Ce liniste...imi vine sa vorbesc in soapta prin casa ca sa nu cumva sa deranjez .Unde ati disparut fetelor???

Natalia,ati fost la medic?cum mai e Stefania?
Roli,sper ca a mai trecut febra

POZE IRIS
mami Iulia22+ LEIA- NICOLE siIRIS- MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

E nasol...a facut iar febra mare, am fost la medic si are amigdalita pultacee Mama ei de gradi! Augmentin scrie pe noi 7 zile!

Si mai sunt si singura cu ele...sper sa nu faca urat la noapte!

Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Sanatate puiutei!

Andrei azi a fost ok, dar dupa somnul de amiaza a mai facut un 38.5. A scazut dupa antitermic. Asteptam cu interes noaptea.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

La multi ani Lulua si Anna Laura!

Laurici of ce rau imi pare pt Eleni ca nu-si poate sarbatori ziua asa cum planuiai, poate dupa ce se face bine..., eu am avut varicela in vacanta de iarna din cls a XII-a, a fost mult mai rau.

Roli sanatate multa lui Andrei si sa nu se molipseasca si Marc!

Nati of si voi sunteti bonlavioare! Sanatate multa Anitei si sa aveti o noapte linistita!

Nici noi nu suntem scutite de azi luam 7zile augumentin, de ceva timp mi se parea ca Sofi are o secretie la pasa i-am facut secretia si i-a iesit un stafilococ auriu negativ, mi-a zis dr ca copii bine ingrijiti fac asa ceva ca nu o sa vad la copii care stau in fundul gol pe asfalt, ca se poate lua inclusiv din pampers, eu stau impacata nu am pus-o pe alte wc-uri eu mi-am facut acum 2luni analizele au iesit f bine!

Edit:
Iulia
de cateva zile ma tot tin sa te felicit pt burtica, sarcina usoara si sa va fie sanatoasa fetita, Irisuca este superba am vazut pozele cu ea, se vede ca va deveni foarte cocheta la fel ca mami!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

La multi ani! sarbataritilor de saptamana asta. Nu nominalizez sa nu uit pe cineva
Sanatate multa celor bolnaviori: Andrei, Stefi,Eleni si Sofia. O adaug si pe Emma pe lista ca de 2 zile tuseste de m-a innebunit si abia luni am gasit loc la doctor. Sper sa reusesc sa o tin pe loc si sa ajung pana luni sa nu trebuiasca sa ma duc la urgente cu ea, deocamdata saturatiile de oxigen arata bine deci sper sa nu ajungem la pneumonie din nou. Tusea e cosmarul vietii mele si am devenit paranoia, aproape imi doresc sa faca muci , eruptie pe piele, orice numai tuse nu .

Laura, lasa mami ca ii faci ziua cand se face bine. Asa e cu copiii nascuti iarna, au toate sansele sa fie bolnaviori de ziua lor.

Eliza
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna seara!

LA MULTI ANI, Anna Laura (pt ieri) si pt azi: Lulua!

Sanatate clopoteilor bolnaviori!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Of,of...cati copilasi bolnaviori avem pe aici.Multa sanatate si sa se faca bine cat mai repede.
Madalina multumesc de urare,esti f draguta.Da,Iris e plina de fitze,f cocheta si vai de capu meu daca asa va fi si sora-sa,ca sincer nu mai suport inca o pitzi in casa
Eliza nu stiu daca ati mai incercat,dar la noi e tare bun spray-ul Tantum verde la durerea de gat,o calma mai ales pe timpul noptii si siropul Erdomed ,dar cred ca e doar pt tuse cu expectoratii.
Natalia cam asa e primul an de gradi,nu prea ai ce face.Pediatra mi-a recomandat sa duc fata in continuare la gradi,sa-si faca tot "bagajul" de boli,pt ca de la anul teoretic ar trebui sa fie mult mai bine.

sa aveti o noapte usoara,fara febra,tuse sau alte probleme

POZE IRIS
mami Iulia22+ LEIA- NICOLE siIRIS- MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

hola girls

i'm not in the mood .. am niste nervi si sunt tare suparata pe dl sotz ... imi vine sa plec in lume si sa nu mai ma uit in spate .. frate, sa dea naiba daca nu mi-oi gasi io pe unu' sa-l las cu buza umflata .. :D glumesc, of course

laurici off .. ce rau imi pare ca a facut eleni taman acum varicela .. cred ca iti facusei o gramada de planuri .. imi pare tare rau. oricum, ea sa fie sanatoasa caci avem multe de sarbatorit de acum incolo .. ii poti face party pe 21 mai, de sf constatin si elena ca sa compenesezi .. zuzele mele sunt ok, daca eva nu a mai mers la gradi, sunt bine sanatoase. oricum, o duc pe eva de pe 7 februarie caci nu mai rezist cu ea acasa .. referitor la kg mele .. Doamne ajuta sa se duca repede. pupic multi!

roli sanatate multa la pisoiul mic! sper sa scape repede!

nati si sanatate multa lui stefanie! tin pumnii sa nu ia si anuca. apucam sa vb si noi pe fb sau pe mess zilele astea?

mada, eliza sanatate multa papuselelor!!

nighty night girlz ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun

Mergi la inceput