LMA Clopotei de ianuarie-februarie *279*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

Elle Dudu are de la Ecoiffer casuta lui mos craciun...e fan! A luat-o o colega de pe net de la o firma din oradea cu 25ron...cat despre Playmobil, noroc cu Ozi! Avem supercolectie asa ca Dudu nu se plictiseste...are casute de papusi, ferma animalelor, piramidele, adventkalendar vreo 5, motociclete, circul....este in delir...vorbeste cu piesele....

si noi sarbatoritii ultimelor zile: Andrei, Conrad, Matei, Eric,Tudor, Ileana, Steffy, Alexandru! Va dorim cu drag tot binele din lume!

"Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur

daa, sunt super astea de la playmobil, insa, tare scumpute ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Ziua buna!

Frumoase jucarii, dar zau ca eu evit sa le mai cumpar copiilor pentru ca efectiv nu mai am loc in casa pentru altele. S-au strans de-a lungul timpului, ei s-au plictisit de ele, multe sunt si rupte si nu am cum sa le dau altor copii, dar nici sa le arunc nu ma indur...copiii oricum isi doresc altele... Sunt intr-un cerc vicios!

Elle, avem o verisoara a sotului pe care eu am intalnit-o o singura data pana acum. Ei sunt acolo de 3 ani si speram sa ne ajute cat de cat. In schimb mai avem trei familii de prieteni (doua dintre ele sunt familii prietene virtual pt ca de vazut ne-am vazut numai o singura data cu unii dintre ei ). Pana la urma important este sa ne ajutam singuri, nu sa speram in ajutorul altcuiva. Sunt sigura ca avem un inger care ne ocroteste si ne indruma pasii. Nu am nici o indoiala ca ne va fi bine si noua, dar mai ales copiilor!

Va doresc o seara frumoasa!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Siluan, randunel de pe DC, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trai! Nu-l refuzati!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Alexandru
Calin Alexandru
Sofia
Venessa
Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Buna zuzici!

Nu am mai scris de mult, am citit insa si am admirat pozele cu dulcii nostri clopotei. Se fac mari...si din ce in ce mai scumpi!

Vreau sa urez si eu La Multi Ani clopoteilor sarbatoriti in ultimele doua saptamnani, precum si celor care astazi serbeaza ziua de nastere, odata cu Sofia mea: Calin, Vanessa si Alexia. Sa cresteti mari puiuti, sa fiti sanatosi si sa aveti parte de toata fericirea din lume!

Noi suntem bine, dupa 10 luni petrecute cu puiuta mea, de sapt urmatoare ma intorc la serviciu, am gasit o bona potrivita (eu sunt destul de entuziasmata de fapt!) si zic eu ca o las pe maini bune (in cursul diminetii va sta oricum cu tati).

Sofi creste frumos, raspunde mai bine terapiei cu logopeda care vine acasa, insa intrucat nu am mai lucrat de pe cartonase (ajunsese sa le urasca!) rata de asimilare a cuvintelor parca s-a incetinit putin, sper sa redevina rapida dupa ce se va mai obisnui si ea cu noua metoda de lucru.

Azi de dimineata a venit curierul cu cadoul ei, o bucatarie de lemn de la Imaginarium, cu multe accesorii. E in extaz micuta, ei oricum ii place in bucatarie :-) Sper sa fie o jucarie "de viata lunga" si sa nu se plictiseasca repede de ea.

Va pup si va multumesc pentru urari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!

LA MULTI ANI, clopoteilor de azi: Calin Alexandru, Sofia Elena, Vanessa Maria si Alexia Ioana! Sa fiti sanatosi si sa-i bucurati pe parinti!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

La multi ani!
Ileana Smaralda
Stefi
Alexandru
Calin Alexandru
Sofia
Venessa
Alexia

Mergi la inceput

SOFIA

ALEXIA

VANESSA

CALIN

La multi ani, clopotei de 3 anisori!

Sa va fie viata senina,
Si in suflet multa lumina,
S-aveti multa sanatate,
Si mult noroc in toate,
Sa fiti isteti si descurcareti,
Si mereu tare sugubeti!

papa bun

Mergi la inceput

buna fetelor

stancutza ma bucur tare ca ai gasit o bona buna in care sa ai incredere si cu care sofi sa rezoneze, ca sa spun asa. ma bucur ca merge si logopedia, deci a fost o miscare buna cu orele acasa. sunt sigura ca ii va prinde repede din urma pe copilasii de varsta ei. cred ca-i super bucataria, au jucarii minunate la imaginarium,insa, cam scumpicele. pup printesa frumoasa!

alinus nici nu-mi fac griji ca nu veti reusi .. sunt absolut sigura ca va veti descurca. eu te intrebam daca aveti pe cineva, in sensul sa stati cateva zile/saptamani pana va gasiti casuta si altele, pana luati pulsul locului si vedeti ce, care, pe unde se afla ..

so .. mi-e tare dor de cati , laurici, tu pe une umbli?

pupici girlz

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Am revenit am fost cam expeditiva doar cu mesaj pt sarbatoriti!

Stancutza ma bucur sa citesc ca Sofiuca raspunde bine terapiei, sunt sigura ca va recupera cat de curand, cu bona esti norocoasa ca ai gasit ceva pe masura asteptarilor!Sa stii ca Sofia mea are de anul trecut bucatarie elc, cu f multe accesorii suplimentare si nu este zi "prepare" ceva la ea.

Alina tinem pumnii sa decolati cat mai repede!Chiar dc nu te bazezi pe alte persoane este bine ca sunt acolo macr cu informatii la inceput si tot e bine dc va ajuta!

Am vazut ca se vb de reactionatul la cuvinte urate, eu prefer sa-i spun Sofiei ca acele cuvinte nu le folosesc decat oamenii foarte rai si cum ea este o fetita cuminte nu le poate folosi,deocamdata merge, mai tarziu cand va intelege voi folosi aceeasi "strategie " ca Alinus, mi se pare cel mai normal!

Sa va spun ce m-a mai intrebat ieri :
"mami ce culoare are banana?" eu: galbena mami! "ba nu mami, are culoarea alba, coaja are culoarea galbena!" am ramas masca ca la dentist, ce explicatii sa-i mai dau cand ea imi da peste nas?

Mergi la inceput