Puiuti de Randunici 2008! (474)-INGERASULUI ILINCA
Raspunsuri - Pagina 20
clauclau spune:
Oauuu Bitza, succes maxim azi cu gradi, offf, incearca sa nu bocesti prea mult...e super ideea cu o pijama noua preferata, cred ca si la mine ar functiona la cat iubeste hainutele noi! Astept impresii despre prima dimineata...in curand toti puiutii vor merge la gradinita. Am bocit si eu in prima zi a lui Razvanici, el nu, dar noi eram terminati de emotii. Dar usor, usor lucrurile se aseaza pe fagasul normal si o sa-si cunoasca programul, o sa devina si pentru ea o rutina zilnica. Iti tin pumnii strans!

Aaaaa, si cafea bineinteles 

, m-am emotionat de emotia
Bitzei cu prima zi de gradi si m-a luat valul!
In continuare sanatate tuturor bolnaviorilor.
Ma bucur ca Siluan e mai bine, Doamne ajuta in continuare.
Alexalorena, nu esti in nici-un caz intrusa, ci binevenita aici.

Te-ai rugat alaturi de noi ceea ce inseamna enorm pentru crenguta.![]()
![]()
Ancadragoman, hello, ce mai faci??
clauclau spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta Astazi la karate mi-a crescut inima, profesorul mi-a spus ca am un copil minunat ("You have a really wonderful boy!"). Apoi l-am intrebat de ce crede asta si mi-a spus ca este mereu atent si prezent, stie mereu sa raspunda la intrebari, ii ajuta pe cei mici si le explica figurile de karate si este foarte sociabil! Si era cu gura tot un zambet cand povestea! I-am zis ca este a doua oara cand imi spune ce copil minunat am. Se pare ca Stef chiar i-a ajuns la suflet :). -------------------------------------------- A venit Craciunul! A trecut Craciunul... |
Super, super Stefan!

Ai cu ce te mandri, mami!

Olgutzika spune:
Neata!
Super-Stef 
! Nico, ai niste baieti pe cinste!!!
Bitzulina, zi usoara astazi
!
Alexalorena,
! Cum sa fii intrus!?!?
Valen, Naty, Nico, ce nedumerire am eu este urmatoarea: ce castiga daca merge cu un an mai devreme la scoala? Si eu tot de la 6 ani si un pic am mers la scoala, nu am avut probleme de adaptare, de concentrare, am invatat foarte bine pana m-am indragostit prima oara
. Dar nu stiu daca nu cumva lucrurile ar fi fost la fel daca incepeam si cu un an mai tarziu...Sora mea a dat-o pe Omi la scoala la 7 ani si jumatate, cand stia deja sa citeasca si sa scrie de mana, sa adune si sa scada cu cifre pana la 10, invatata acasa de Ileana la cererea Omideei, dupa ritmul impus de copil. Nu se plictiseste la scoala, desi stie ce se intampla pe acolo. E drept ca are o invatatoare exceptionala, totul este interactiv, toti copiii sunt innebuniti sa mearga la scoala. Dar cred ca asta e o exceptie. Revin: ce castiga daca merge la 6anisi la scoala si ce pierde daca merge la 7anisi? Si "vitavercea"
, evident.
Miha,
! Ce mai faci
? Parerea ta de psiholog care e?
Olga mami de
Vlad-Alexandru si
Ioana-Sofia
deeapui spune:
La multi ani randunici si bine v-am regasit in noul an!
Mai revin si eu pe aici, cam greu, dar sa stiti ca va citesc si sunt la curent cu toate bune si rele (din pacate).
Am mai promis mai demult ca voi scrie mai des, dar serviciul nu-mi prea permite, iar acasa..cam greu cu timpul liber. De pe 7 februarie insa vor merge si puii mei la gradi cu program prelungit, momentan doar Alex merge pana la pranz. Sper ca voi avea mai mult timp liber atunci, fiindca nu voi mai fi asa stresata cu mancarica pt a doua zi si strans dupa ei dezordinea facuta de dimineata.
In rest, noi suntem bine slava Domnului, sanatosi, adica nimic grav, Bia e o scumpa, o fasonata si o vorbareata. Puteti vedea poze cat de cat actuale in link-ul de la semnatura.
Pup toti puiutii si toate randunicile si va urez multa sanatate , ca vad ca se cere!
lyvy spune:
Neata,
eu sunt data la scoala de la 6 ani si 18 zile
, ii mancam zilele lui mama si a vrut sa mai scape si ea, nu imi sduc aminte sa fi avut vreo problema de adaptare, mi-a placut mult la scoala, tin minte ca baietii din clasa mea, au plans mult si bine pana s-au obisnuit fara mami.
Avand in vedere ca Iris e in gr mica, care a inceput-o la 1 an si 11 luni, inseamna ca la mine pusca sa o dau la 6 ani jumate
lyvy spune:
Iar Alex , avand in vedere ca e nascut pe 15.09, va merge ori la 6 ani fix ori la 7 ani fix![]()

lyvy spune:
noi suntem iarasi toti virusati, prima a fost Iris , apoi eu , rau de tot si de asta noapte si Alex, acuma tre sa produc la greu anticorpi sa-i fie mai usor lui Alex, ca eu nu mai am nici o sansa sa-mi revin degraba si sambata e botezul, si o sa am nasul borcanat si privire ucigatoare
de la atatia muci, o vai mama....
deeapui spune:
La mine la Alex e simplu..va merge la 7 ani fara 1 luna. La Bia insa nu stiu..sa o dau la 6 ani si 4 luni..sau la 7 ani si 4 luni??? Parca 6 ani si 4 luni mi se pare prea mititica.
alexalorena spune:
Buna dimineata,
Multumesc pentru cuvintele frumoase!
Ca sa va povestesc din experienta noastra, nepotica mea a mers la gradi la 2 ani. Foarte incantata, nu a plans, cu toate ca mami era emotionata in fiecare dimineata. Dar la 2-3 luni a inceput show-ul dimineata: "nu veau gadi ca-mi da cioba cu legume". Si a tinut-o asa pana la 6 ani. Acasa putea sa faca mofturi in voie, sa-si dea ea la o parte ce nu-i convenea in ciorba. Dar la gradi, s-a intors foaia. A mers la scoala la 6 ani si 7 luni, la recomandarea educatoarei. De obicei ele apreciaza daca copilul este pregatit sau nu. Si, auzind la alti copii din grupa ca vor merge la scoala, a cerut sa mearga si ea chiar daca mami se gandea sa o mai rasfete pana la 7 ani si 7 luni.
Dupa prima saptamana, o intreb cum este la scoala?
Ea: super
Eu: pai ce e asa interesant acolo?
Ea: nu-mi da ciorba cu legume.
S-a adaptat usor. Dezavantajul pentru ea a fost ca la gradi educatoarea a fost foarte apropiata de copii, cu pupaceli si imbratisari zilnice, la scoala Doamna este mai serioasa si nu-i rasfata in nici un fel. Iar ea tare mult sufera pe tema asta.
O zi buna si sanatate la toata lumea!
Un gand bun si o ruga fierbinte pentru Miha si Siluan.

A trecut Craciunul...