Puiuti de Randunici 2008! (474)-INGERASULUI ILINCA
Raspunsuri - Pagina 18
Nicoleta spune:
Sa va spun din experienta noastra cu scoala: Stef a inceput aici la 6 ani si aproape 8 luni. Si s-a descurcat si se descurca bine si foarte bine. In Ro nu stiu cum ar fi fost, tot la 6 si ceva l-as fi dat! Si as fi ales o doamna mai blanda :).
--------------------------------------------
A venit Craciunul!
A trecut Craciunul...
natynic spune:
Da, Nico, pai asa gandeam si eu, ca asta e o varsta suficient de buna. Numai ca intr-adevar, Olga a ridicat la fileu o problema pe care nu mi-o pusesem (ca e important din ce grupa va incepe gradi)
Stefan e clar oricum un copil matur, profund si sensibil...Nu stiu daca e bine ca doamna sa fie buna sau rea
, sunt insa sigura ca, peste niste ani, nu vei regreta deloc ca a inceput scoala in Austria si nu in Romania.
mstela spune:
LA MULTI ANI DE SF. ANTON!
Am si eu nepotzik-finutza.![]()
Ma rog in continuare pt Siluan.
LA MULTI ANI ,CLODUTE!
LA MULTI ANI,VARUNA!
Sanatate bolnaviorilor.
Ma intreb si eu ce o fi cu Alice si Thea scumpa
...
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
Nicoleta spune:
Sigur limba invatata aici ii va fi de folos! In Ro, la scoala de cartier unde ar fi mers, erau "la moda" o doamna zbir si una blanda, o a treia, nu se stia care (am aflat ca este una tanara si foarte draguta. Aveam pile la cea rea :). Dar as fi vrut una blanda si tanara. Intre timp am ajuns aici... Pe Stef l-a ajutat mult sistemul de aici, el fiind mai visator asa... aici copiii sunt mai ceasornice, asa.
A venit Craciunul!
A trecut Craciunul...
alexalorena spune:
Imi pare tare rau ca sunt atatea probleme pe "craca". Chiar daca sunt intrusa aici, mi-ati intrat la suflet si sufar pentru fiecare dintre voi. Imi sunteti dragi si imi pare tare rau ca in ultima vreme s-au ivit atatea.
Ma rog pentru fiecare, pentru randunici si puisori, sa scapati de probleme, de suferinta fie ea fizica sau sufleteasca.
In special pentru Miha (multumesc din suflet ) si Siluan il rog pe Dumnezeu sa faca minuni in dreptul lor. Si cum "rugaciunea facuta cu credinta este ascultata" abia astept sa treaca "norii" acestia grei si sa apara "soarele".
Sunt vesti noi in seara asta pe blogul lui Siluan. Doamne-ajuta!
ariel_7000 spune:
Draga alexalorena
, ne esti prietena si esti bine venita oricand in cuibusor. Nu esti intrusa, ne esti draga si ne face placere sa te citim si sa te stim alaturi de noi la bine si la greu 
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
Nicoleta spune:
Ma bucur ca Siluan este mai bine! Sper sa fie din ce in ce mai bine si virusurile astea urate sa nu-i mai dea bataie de cap asa de mare!
Si uite ca mi-am tot propus si nu am reusit decat acum: La multi ani, Clodute! La multi ani, Varuna! Sa fiti fericite si sanatoase!
A venit Craciunul!
A trecut Craciunul...
Nicoleta spune:
Miha, te pup si te imbratisez strans! Sper ca esti fizic mai bine! 
A venit Craciunul!
A trecut Craciunul...
Nicoleta spune:
Astazi la karate mi-a crescut inima, profesorul mi-a spus ca am un copil minunat ("You have a really wonderful boy!"). Apoi l-am intrebat de ce crede asta si mi-a spus ca este mereu atent si prezent, stie mereu sa raspunda la intrebari, ii ajuta pe cei mici si le explica figurile de karate si este foarte sociabil! Si era cu gura tot un zambet cand povestea! I-am zis ca este a doua oara cand imi spune ce copil minunat am. Se pare ca Stef chiar i-a ajuns la suflet :).
A venit Craciunul!
A trecut Craciunul...