Puiuti de Randunici 2008! (474)-INGERASULUI ILINCA

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Miha,esti un om extraordinar!!!!

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

LA MULTI ANI CU SANATATE,DACIANA!SA CRESTI MARE SI SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII!!
CLAUDIA,sa-ti traiasca puiul(puii)!

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Buna dimineata!
cu dragoste pentru toate randunicile mele dragi!

Sa aveti o zi minunata!
Eu ies dn garda, mai am o ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

neatza, si de la mine cafea si o cana de lapte pt copii

miha , inca te cu mare drag si toata noaptea m-am gandit la tine.

eu sunt clar in alta lume ..........
LA multi ani DAciana, sa fii sanatoasa , sa cresto mare si frumoasa!!!

incep sa mai bifez pe lista mea si anume:
_ am sot nefumator;
_ foarte important am soacra pregatita de operatie , vedem ce va fi si cum va fi dupa sapt viitoare;
_ un al important lucru este ca dupa aaproxim un an de zile va avea si al meu sot un job, of este o mare usurare.......prietenii stiu de ce.

Andrei maninca din ce in ce mai prost si asta ma scoate din minti, si stiu ca nu maninca din cauza ca mai are de jucat
by , poate mai trec in functie de cum are dispozitie copilul( adica daca se joaca si-mi lasa liber la laptop ca computerul nu-mi [place merge greu.

va pup pina la noi revederi
jiani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Giani, felicitari!

si pumnii stransi pentru operatia soacrei.

Miha, esti in gandurile mele!

intrebarea zilei, cred ca special pentru Mimo...mai merge vreun copil pe varfuri???

Nu stiu ce sa fac....face 3 ani si el tot pe varfuri. Zilnic il corectam cu gura, merge 3 pasi corect si spoi iar pe varfuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

buna dimineata

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Neata!!!

Miha, ! Ce faci? Ce face Luca?

Si pentru ca sunt in urma rau cu urarile...

Daciana

Sa cresti mare si sanatoasa!! Sa va traiasca minunica, Claudia, sa fiti fericiti!!

Misha

Multi ani cu sanatate, fericire si dorinte implinite!!

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Giani, la cate mai multe bifari pe lista ta ! Si sanatate multa soacrei!!!

Tuc, eu adult sa mearga pe varfuri nu am vazut Cred ca e doar chestie de obisnuinta la Seb. Care e pericolul daca el continua sa mearga asa? Sebi in toamna va merge la grupa mijlocie? Pe 3 ma duc sa inscriu capra la gradi, si am un stres ca cica au prioritate cei cu CI in circumscriptia gradinitei, ori noi nu avem in buletine adresa de aici, ci de la ai lui Radu, ca nu am putut sa il caram pe tata, in halul in care era cand ne-am casatorit, la cozile de la politie...

Zoze, tu cum te mai simti?

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

'neatza!proaspata
miha si o imbratisare calda
jianima bucur pentru al tau sot ca si-a gasit un job,doamne ajuta soacrei la operatie si cat mai multe realizari in tot ceea ce ai de rezolvat...am si eu lista atat de lunga,sper ca intr-o buna zi sa pot zice :gata ,am rezolvat aia si aia..cea mai mare grija e soacra ,care tot nu se simte bine,acum vrem sa o punem cat de cat pe picioare ca sa poata pleca la cumnata mea..biletul de pe 28 dec l-a pierdut din cauza coastelor rupteacum nu o mai lasam ,o sa mearga al meu sau socra'miu cu ea ca asa nu se mai poate...

aseara Andru a dormit cu socra'miu,care a ramas peste noapte la noi,doamne ce aiurea mi s-a parut,sa-l pregatesc pe Andru de culcare si sa plec in alta camera sa ma culc,ce m-am mai perpelit dar mi-a placut,desi doar am dormit ...mi-ar fi placut sa stea si socra'miu cu noi,mi-ar fi de mare ajutor ,atat cu Andru cat si cu restul casei dar deh ca si mami ,trebuie sa aiba grija de tataie batran...cu soacra stau de 3 ani si nu a zis o data "mamaie ,hai sa dormi cu mine sa mai doarma si mami cu tati"...off ,off,off...eu nu inteleg acest comportament,al meu zice ca asa e ea,asa a fost si cu ei ..in fine!!!chestii minore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

'neata, mai pe la pranz.

miha, cum ti-a fost noaptea? Si per ansamblu, fizic vorbind, tu cum esti? La intrebarile tale ti-au raspuns fetele foarte bine. Nu e vina ta, sunt lucruri neintelese, neprevenibile. Recunosc ca pe mine m-ai zapacit cu pneumonia aia, nu stiam cine era cu pneumonia, dar am inteles cand a luat-o naty punctual. Oricum, sa stii ca mai mult de o treime din aceste cazuri raman neelucidate, asa ca, cunoscand spitalul din BM, zic eu ca a fost cam hazardat verdictul ala. Cert este ca da, infectiile pot fi o cauza, infectiile in sfera genitala, infectiile renale etc, infectii fara o simptomatologie care sa atraga atentia.

Pentru tine nu e importanta cauza pentru a afla daca e vina ta, asta nu exista. Pentru tine/voi e important sa elucidati cauza sau cel putin sa excludeti niste posibile cauze doar pentru a intelege ce va rezerva viitorul. Ai pierdut o sarcina anul trecut, treci acum prin pierderea asta, trebuie gandit daca cele doua evenimente au un factor comun. Dar asta mai incolo...acum tu ofera-ti ragazul de a-ti plange tristetea. Te imbratisez

Mergi la inceput