Puiuti de Randunici 2008! (474)-INGERASULUI ILINCA
Raspunsuri - Pagina 9
natynic spune:
Miha, sper ca esti mai linistita acasa, langa puiul tau. Scrie cand poti, ce poti, noi suntem aici pentru tine, nu ne scuti de niciun fel de stare pe care o ai sau o vei avea, ai dreptul la orice! 
E fantastic ca ai idei...si sunt convinsa, la tine mai mult ca la oricine, ca va functiona pe deplin motto-ul Lianei si ca o noua fereastra se va deschide in viata ta

CristinaGoji spune:
Miha, ma gandesc la tine si te strang im brate in gand! Cand iti va fi foarte greu, de nesuportat, plange-te draga mea, te rog sa te plangi, noua, mie, oricui. Nu vreau sa ramai singura in durerea ta! Ai spus-o si tu, ca totul se intampla cu un scop, au spus-o si fetele, doar ca acesta noi nu-l putem cunoaste si cateodata iti vine foarte greu sa crezi ca-i asa! Eu insa sunt convinsa ca nimic nu e intamplator. Te pup draga mea. Esti minunata in tot ce faci si gandesti!
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
tuchita spune:

La multi ani, Misha! Sa fii sanatoasa si iubita!

La multi ani, Daciana! Sa cresti mare si frumoasa si sa ai noroc in viata!
Claudia, sa-ti traiasca printesa!

ariel_7000 spune:
LA MULTI ANI, DACIANA! SA CRESTI MARE SI FERICITA!
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
mihatp spune:
va multumesc la toate si la fiecare in parte.
realizez ca sunt "pe drumul cel bun" pentru ca am avut atatia prieteni alaturi. ca am vorbit si am plans impreuna.
v-as strange in brate pe toate.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
luny spune:

Miha

LA MULTI ANI, MISHA SI DACIANA!!

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
Miha, oricum cu proxima ta venire in Buc, cand o fi, nu te mai ratez!! 
Offf...cu toate cele intamplate...si cu toate cele de pe capul meu venite recent am si uitat...
LA MULTI ANI DACIANA, PRIM PUIUT DE 3 ANISORI!

LA MULTI SI FERICITI ANI MISHA, MAMICA DEOSEBITA!

alexalorena spune:
Il rog pe Dumnezeu sa fie cu tine, Miha si in noaptea aceasta, sa te ajute sa te odihnesti, sa te linistesti langa puiul Luca. O imbratisare calda si stransa, stransa, stransa pentru o Randunica SPECIALA asa cum ai dovedit ca esti!!!!Toata admiratia pentru tine, acum si intotdeauna!!!