Dulceturi si papanasi- Bun venit, Maria!(419)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinkav

Da, Erina, succesul nostru se datoreaza mai multor aspecte...
Incepand cu o educatoare super, tanara, care i-a insufletit dorinta de cunoastere, urmand FTK, unde iarasi a fost "fermecat",vara la summer camp(tot la FTK) acasa mama ii cumpara tot felul de DVD-uri interesante,vorbim/povestim..., iar atunci cand am ajuns(anul trecut chiar in ianuarie) sa-l inscriem la scoala, si a fost sotul sa depuna dosarul la o scoala de stat(din cartier), si secretara de acolo a urlat ca nebuna la un biet copil, care venisera sa ceara mingea ptr sport "iesi afaraaaaaa", si cand aflasem ca vor fi vreo 30 de copii in clasa, am zis ca nu voi permite sa mi se inhibe copilul, cand el abia acum incepe viata, cand abia acum se va forma ca si scolar, cand abia acum trebuie sa prinda drag fata de scoala...Si nu am gresit!

Alina,

Alexandru Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Super Alina. Orice investitei faci acum in Alex (timp, atenntie, bani)e o investitie pe viata.

Stiu ca s-a mai discutat de catre tine, Roxana, Cecilia dar spune-mi te rog pe scurt cum e cu FTK-ul asta. Si ceva aproape de zona mea. Ma intereseaza mult pentru Daria.

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinkav

A luat 19 pct din 20!Iarasi neatent...

E o mare bucurie cand iti vezi copilul atat de incantat de ceva, mai ales sa invete ceva nou, sa fie activ la scoala(el e mereu cu mana pe sus)!
Ce chestie, abia acum realizez ca in 2 saptamani se termina primul semestru, si nu am nici o grija fata de note...Ce placut e, sper ca si in continuare va fi la fel.

Alina,

Alexandru Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Bravo Alex ! ce-o fi fost in inimioara lui cand a descoperit greseala?!

Mergi la inceput

Erina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Ma mai intreba cineva despre FTK, ptr o fetita de varsta fetelor noastre, dar eu nu stiu ce sa zic, nu ma dau cu parere. Este cu totul altceva ce face Alex, fata de ce face Olivia.E o diferenta de varsta aici destul de semnificativa, pentru Olivia e o joaca, e mai mult o "poveste", niste discutii, cuvinte noi, nici nu stiu cum sa mai numesc. In schimb pentru Alex e alt nivel, alta abordare.
De aceea nu fac comparatii.
Tot ce povestesc eu despre FTK, se rezuma strict la Alex, la activitatea lui de la FTK.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceamica

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani
Pe 24 ianuarie e prima zi de cresa . Acomodarea dureaza 4 saptamani, prima saptamana stau cu el 2 ore pe zi acolo si pe urma treptat, creste timpul.)

creste timpul?

Merci . Creste timpul petrecut de el la gradinita. (sper sa nu creasca si timpul petrecut de mine cu el la gradinita )

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Buna ziua, fete dragi!
Uite ca maine se termina saptamana mea de concediu si eu tot n-am scrias nimic.:) Fata mea il mosteneste pe taica-su si eu nu mai am loc de ei.

Am avut o toaman grea, insa a trecut. Nici pt Ana n-a fost prea usor, gradinita inscriindu-se intre incercarile ratatte, dupa numai 3 zile. Asta e.

Am fost zilnic alaturi de voi, insa n-am avut energie sa scriu. Ma bucur ca sunteti bine cu totii, in fine, mai putin bolnaviorii carora le uram sanatate maxima!- si o felicit din suflet pe chirstina pt curaj!

Am trimis poze din saptamana asta de la Busteni (am invatat si io sa schiez, azi am coborat partia usoara de pe Kalinderu ajutata de monitor si moooor de dragu' meu!) cand am pus copilu' per schiuri si alte cateva poze de iarna.

Acu' ce sa mai zic, sper ca luni-marti sapt viitoare, cum voi fi proaspat intoarsa din concediu si nu ma vor asalta lucrarile sa scriu mai multe. Asta daca ma mai crede cineva.:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Seara buna!

Carpatino bine ai revenit,si multumim de urari

Ema am vazut pozele cu Sebastian,e un dragut si tare ochios Stai linistita cu pampersul,ca si noi mai purtam,noaptea.Am zis ca o las fara cand o veni caldura..
Sa aveti o saptamana faina la Bran!

Miruna ne-a auzit vorbind ca am vrea sa schimbam mobila la noi in camera,si aseara in pat imi zicea 'luam mobila si schimbam si jucariile' A inceput sa ma intrebe si despre gradi,cu ce o sa se imbrace si sa se incalte acolo...pare interesata,hmmmm..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Carpatina si Bernix multumesc de urari!

Bine ati revenit din nou printre noi, mie imi era dor de voi. E valabil pt amamdoua Va asteptam sa scrieti mai des!

Crishtina cu Robert(09.09.2007)
& Nicole (18.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Bernix. Bine ai revenit. Multumim pentru calendare. Bunicii s-au bucurat mult. La anul facem mai din timp cu poze si mai inspirate si un layout pe masura.

Eu sunt restanta tare la pozele de pe e-mail. Roxana, Mara cit de curind vin cu impresii si comentarii.

Christina spor la dospit printul sau printesa.

Ema din PN. Cum a fost vizita la medic? Mi-a parut bine ca am vorbit atunci te-am gasit foarte relaxata si vesela. Sa ne anunti cind vine Maria sa scoatem motatele si sa trimitem gindurile noatre bune.

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Danuta multumim !

Bernix ai invatat esentialul : sa cazi ! Dupa asta esti deja la avansati . Pup frumoasele !

Mergi la inceput