Dulceturi si papanasi- Bun venit, Maria!(419)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

L-am gasit pe http://www.autokindersitz.com/

L-am luat pe asta rosu, la pretul de acolo.

http://www.autokindersitz.com/concord-transformer-t-kindersitz-isofix-15-36-kg-gruppe-2-3-testsieger-pepper-rot-kollektion-2011

Il livreaza la un prieten din Germania si mi-l aduce fratele meu.

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Sa-l stapanesca si sa-l folosesca sanatoasa !

eu nici macar nu mi-am pus aceasta problema de schimbat scaunul si daca nu ziceai tu probabil mai dormeam linistita.
Acum intreb si eu : e musai sa schimb scaunul ?
Este pana la 18kg si al meu daca are 13si un pic. Si nu e nici vreun inalt , concluzie :locuieste bine in scaunul lui.
Ar tb schimbat fiindca a depasit 3 ani ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Am intrat sa va salut repede....in criza de timp, nici sa mor nu mai apuc, noroc cu mama soacra ca este intr-o vizita fortata la noi....sa stea cu Cristi care se inscrie si el pe lista bolnaviorilor
traheobronsita acuta.....stam acasa pe antibiotic printre altele...

sanatate multa Cristi !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani
Pe 24 ianuarie e prima zi de cresa . Acomodarea dureaza 4 saptamani, prima saptamana stau cu el 2 ore pe zi acolo si pe urma treptat, creste timpul.)

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

acomodare rapida !

creste timpul?

Mergi la inceput

Carpatina bine ai revenit !

Adimercedes , eu n-am nici un merit la schimbat biberon cu canuta , nepotica mea e cea care a ras de orgoliosul meu si uite asa am iesit in castig

ma retrag si eu
noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Alina, sper ca Alex a trecut cu bine si testul de azi! Pana la urma concursurile astea sunt versiunea moderna a olimpiadelor de pe vremuri?

In orice caz cred ca e foarte reconfortant pentru un parinte sa aiba un copil asa de zelos! (Cel putin pentru parintele de mine )
Bravo lui! Ii doresc sa aibe rezultate pe masura ambitiei!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

A luat 19 pct din 20!Iarasi neatent...

E o mare bucurie cand iti vezi copilul atat de incantat de ceva, mai ales sa invete ceva nou, sa fie activ la scoala(el e mereu cu mana pe sus)!
Ce chestie, abia acum realizez ca in 2 saptamani se termina primul semestru, si nu am nici o grija fata de note...Ce placut e, sper ca si in continuare va fi la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxali

LA MULTI ANI ALEX!

Ne-am inzdravenit si noi olecuta, ieri am trimis.o la gradi pe Sonia(dupa aproape o luna vac+medical!) sa te ti urlete...azi si-a revenit , mai ales cand a vazut ca toate personajele din desene animate nu vor sa mai apara pe la pc sau dvd(auzisera ca a plans)

Numai bine tuturor bolnaviorilor, mici si mari...tare mai e rau cu tuse...o urasc

Erina sa inteleg ca ai cumparat in Buc...dak ar fi dupa bunul plac si eu as vrea undeva pe o colinaetc

Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.2000) poze

Roxali, sa ramana sanatoasa Sonia. si la noi functioneaza micile minciuni albe.

Eu am zis ca NU as cumpara in Bucresti. Acum sa scriu clar (si la grupul lui David ma felicitau mamicile de casa noua si am explicat). e inchiriat, apartament nou, mare cu un pic de gradina.

L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Am intrat sa va salut repede....in criza de timp, nici sa mor nu mai apuc, noroc cu mama soacra ca este intr-o vizita fortata la noi....sa stea cu Cristi care se inscrie si el pe lista bolnaviorilor
traheobronsita acuta.....stam acasa pe antibiotic printre altele...

si sanatate malta

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Sanatate lui Cristi!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ceamica

Citat:
citat din mesajul lui Erina

L-am gasit pe http://www.autokindersitz.com/

L-am luat pe asta rosu, la pretul de acolo.

http://www.autokindersitz.com/concord-transformer-t-kindersitz-isofix-15-36-kg-gruppe-2-3-testsieger-pepper-rot-kollektion-2011

Il livreaza la un prieten din Germania si mi-l aduce fratele meu.

Sa-l stapanesca si sa-l folosesca sanatoasa !

eu nici macar nu mi-am pus aceasta problema de schimbat scaunul si daca nu ziceai tu probabil mai dormeam linistita.
Acum intreb si eu : e musai sa schimb scaunul ?
Este pana la 18kg si al meu daca are 13si un pic. Si nu e nici vreun inalt , concluzie :locuieste bine in scaunul lui.
Ar tb schimbat fiindca a depasit 3 ani ?

Ema , mamica lui Sebastian ( 21sept 2007 )
http://community.webshots.com/user/ceamica

Ceamica scaunul lui Sebastian e bun pina va avea 18 kg.
Si Maxi Cosi al Dariei e 9-18 dar vreau sa il pun pe David in el. Sta ingramadit in scaunul Chicco si ii place mai mult cu fata la directia de mers.
Noi facem des Bucuresti-PN si vreau sa il invat inca de la inceput in scaun cum am facut si la Daria.

Pupici! poate se amina si ne vedem week-endul urmator!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinkav

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Alina, sper ca Alex a trecut cu bine si testul de azi! Pana la urma concursurile astea sunt versiunea moderna a olimpiadelor de pe vremuri?

In orice caz cred ca e foarte reconfortant pentru un parinte sa aiba un copil asa de zelos! (Cel putin pentru parintele de mine )
Bravo lui! Ii doresc sa aibe rezultate pe masura ambitiei!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

A luat 19 pct din 20!Iarasi neatent...

E o mare bucurie cand iti vezi copilul atat de incantat de ceva, mai ales sa invete ceva nou, sa fie activ la scoala(el e mereu cu mana pe sus)!
Ce chestie, abia acum realizez ca in 2 saptamani se termina primul semestru, si nu am nici o grija fata de note...Ce placut e, sper ca si in continuare va fi la fel.

Alina,

Alexandru Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Super! Vreau sa faca si Daria mea la fel. Eu zic ca e si meritul scolii la care este. Probabil si in familie puneti problema corect.

imi amintesc ca pe vremea mea toate matusile si unchii cind ma vedeau ziceau: Cum e scoala, e greu, nu???

Eu o sa invat copiii ca scoala e usoara, ca toata lumea a facut scoala si ca e cel mai normal lucru. O sa incerc sa ii las sa faca ei eu doar sa ii ghidez...Ohhh, am avut un flash back-ce imi mai placeau plansele la biologie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Da, Erina, succesul nostru se datoreaza mai multor aspecte...
Incepand cu o educatoare super, tanara, care i-a insufletit dorinta de cunoastere, urmand FTK, unde iarasi a fost "fermecat",vara la summer camp(tot la FTK) acasa mama ii cumpara tot felul de DVD-uri interesante,vorbim/povestim..., iar atunci cand am ajuns(anul trecut chiar in ianuarie) sa-l inscriem la scoala, si a fost sotul sa depuna dosarul la o scoala de stat(din cartier), si secretara de acolo a urlat ca nebuna la un biet copil, care venisera sa ceara mingea ptr sport "iesi afaraaaaaa", si cand aflasem ca vor fi vreo 30 de copii in clasa, am zis ca nu voi permite sa mi se inhibe copilul, cand el abia acum incepe viata, cand abia acum se va forma ca si scolar, cand abia acum trebuie sa prinda drag fata de scoala...Si nu am gresit!

Mergi la inceput