Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Olgutzika: Asa mi-a spus pediatra, sa ii dau cu glicerina cu nistatin. De la lapte face niste depunderi pe limba si poate face si afte si nu mai stiu ce. A mea are mereu limba alba.... dar rau. Prima pediatra mi-a spus sa ii dau de trei ori pe zi, a doua mi-a spus de 5-6 ori pe zi. I-am spus ca ii dau pe suzeta si mi-a recomandat si pe compresa sterila, incat sa ii frec putin limba, sa i se curete depunerea. Ce e drept, cand ii dau cu compresa, se curata, dar pana a doua dimineata se face la loc. Sa vedem ce va spune cand o va vedea urmatoarea data.

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Elfica, din acelasi motiv il sterg si eu pe Vlad, e drept ca doar cu glicerina boraxata simpla, fara nistatin, si nu zilnic. La el se formeaza depozitele astea in interiorul falcutelor, nu pe limba. Eu cred ca mai eficienta e stergerea limbutei cu fasa din tifon decat pe suzi. Succes cu dusul !

Claudia, eu fac partea din grupul celor care se ingrasa in timpul alaptarii , nu slabesc deloc. Si imi e si foarte pofta de dulce dupa ce alaptez, e crunt! Ma abtin, dar mi-e greu

Alexa, o poza am votat-o, pe a doua nu am mai gasit-o...

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Olga, si mie mi-e pofta de dulce dupa ce il alaptez pe bebe. Si mi-e si sete, dar e usor, scap de sete cu un pahar de apa. Mai greu e cu dulcele, nu ma pot abtine mereu
Elfica, platesc la livrare. Uite link-ul: http://www. hopa-sus.ro/magazin-produse-copii-bebelusi/ scutece-midi---jumbo-pack-82-buc-5849-p-35-c.aspx (am pus spatiu dupa www. si inainte de "scutece-midi..."). e link pt marimea 3, de la 4 la 9 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Buna ziua fetelor...imi cer scuze ca dau buzna asa la voi...suntem de la odiseea delfinasilor de iul-aug...am o rugaminte la voi daca puteti si aveti placerea sa imi votati printesa http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=4 ...e poza gio.jpg

Inca o data scuze ca am dat buzna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

buna fetele

hai sa va servesc cu o fara alcool , fiindca ieri am primit indemnizatia . pt amandoua fetele.

si eu dau fetelor mele glicerina cu nistatin...si am observat ca depunerile pe limbuta sunt mai mari atunci cand le dau LP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Elfica si noi am avut un pic de mucegai pe langa geam anul trecut desi aveam izolatie interioara.Vara trecuta au izolat tot blocul si nu mai avem pic de mucegai.Stiu ca cel mai bun tratament anti mucegai este clorul.Multe produse de pe piata antimucegai contin clor.Trebuie frecat bine,bine si aerisit si mai bine.Si operatiunea trebuie repetata la cel mai mic semn de reaparitie.Si clorul este nesanatos pt mucoasa fina a bebelusului dar si mucegaiul ca-o predispune pe micuta la astm.
Claudia,si Sandrei i-au reaparut problemele la ochisor(de data asta numai la unul)cu tot tratamentul si masajul facut.Eu am inceput sa o sterg cu ceai de musetel caldut+masaj.
Cat despre minunata apa termala,eu nu i-am descoperit binefacerile.asa ca nu o folosesc nici pt Sandra.Cand am fost la Herculane aveam si eu pielea un pic mai fina dar cea din farmacii...

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

Mami de SANDRA-GABRIELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Hello!

Si mie mi-a recomandat pediatra sa-l curat cu glicerina boraxata, dar cum nu am vazut nicio depunere, am lasat gurita in pace.

Am uitat sa spun ca si Piersicuta face balonase din saliva. A inceput in ajun de sarbatori, acum e din ce in ce mai multa saliva la gura lui. Si eu imi pun intrebari...

Si daca tot ati vorbit de manute si jucarii, aseara m-am jucat cu el, i-am pus un elefant care canta deasupra manutelor si normal... a inceput sa "loveasca" in el cu manuta dreapta. Tare drag mi-a fost. Mi-a parut rau ca din cauza haosului de la noi din casa, nu putem vedea evolutia lui pe toate planurile. O sa ma ocup mai mult de aspectul asta.

Va pup, trebuie sa fug la spital, tata ma vrea langa el zilnic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jany spune:

Buna fetele.Sugubina,cu ce le faci aerosol,si ce simptom au avut?

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jany

Buna fetele.Sugubina,cu ce le faci aerosol,si ce simptom au avut?

Mami de Alexandra-Cristina(18.10.2004), Selena-Gabriela(16.11.2010)

Multi bebelusi de aici au facut aerosoli, noi de ex, pt desfundarea cailor respiratorii

Mergi la inceput