Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Da, Symo, eu stau putin mai incolo de Kazeboo si imi place mult plaja aia, dar n-am prea ajuns anul asta din cauza ca A. se oprea la noi in fata blocului, ca are prieteni de varsta ei cu care se joaca in nisip. Eu stau mult la mare, asa ca poate ne intalnim cu piticii la plaja.

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Si al meu are problema aceasta cu voma, dar o data pe zi. eu ii dau protectis, un probiotic pt reglarea florei intestinale.
Chestia cu capul intr-o parte cred ca o au f. multi bebelusi, depinde si pe ce parte a corpului dorm mai mult. De aceea tre avut grija sa le alternam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Mie mi-a spus ginecologul ca imi va recolta pentru papanicolau peste 3 luni pentru ca toate modificarile hormonale pot influenta rezultatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Da, Symo, eu stau putin mai incolo de Kazeboo si imi place mult plaja aia, dar n-am prea ajuns anul asta din cauza ca A. se oprea la noi in fata blocului, ca are prieteni de varsta ei cu care se joaca in nisip. Eu stau mult la mare, asa ca poate ne intalnim cu piticii la plaja.

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Stii ceva de inchiriat in zona? Cautam un ap cu 2 camere pt 2 luni, cred ca iun + iul. O sa stam pe la mare vara asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamik spune:

nici al mu nu face tot timpul...intr-o zi face la fiecare masa in alta deloc si tot asa...
Nu doar cu capul intr-o parte ci cu tot corpul, tine capul si fundul in aceeasi directie si mijlocul in directie opusa. eu il intorc dupa fiecare masa pe cealalta parte. Cred ca ma paste un ortoped.

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Si al meu are problema aceasta cu voma, dar o data pe zi. eu ii dau protectis, un probiotic pt reglarea florei intestinale.
Chestia cu capul intr-o parte cred ca o au f. multi bebelusi, depinde si pe ce parte a corpului dorm mai mult. De aceea tre avut grija sa le alternam.

de Theodor-Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamik spune:

locuieste cineva pe langa parcul IOR? azi am iesit afara cu bebe si m-am plimbat singura cuc.mi-ar fi placut sa am cu cine schimba o vorba...

de Theodor-Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

beatrice cum se numea site-ul acela de unde ai luat body pt bb?? si unde avea hainute si pt noi..spuneai tu ca dureaza 2 saptamani pana le aduce...vreau si eu sa comand ceva pt Ana si nu mai stiu cum se numeste..ms multtt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Fetelor, voi va balonati? Eu dimineata am doar putina burtica, in dreptul stomacului sunt plata, iar spre seara zici ca sunt gravida in 6 luni Nu inteleg de ce ma balonez asa, nu beau acidulat, nu mananc mare lucru Cunoasteti remedii impotriva balonarii in timpul alaptarii?
Sa va mai spun ca dimineata m-am cantarit si am constatat ca m-am ingrasat cu jumatate de kg pe langa cele 9 pe care vroiam sa le dau jos? Acum am de dat jos 9,5 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

buna fetelor

la multi ani pe 2011!!!! sa aveti un an mult mai bun, cu impliniri si bucurii

am si eu o "mica" problema.
pitica mea dupa ce suge la san, vomita tot imediat, dc ii dau lp, nu are nicio probl. aveti idee de la ce face asa? ce pot sa fac?
nu vreau sa renunt la alaptatu la san, am mult lapte. mulg min 100 ml numai la un san.
puteti sa ma ajutati cu un sfat ceva????
am momente cand imi vine sa renunt si sa raman p lp. mor de ciuda ca mi se intampla asa ceva

cu Natalia Maria (30.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui kamik

locuieste cineva pe langa parcul IOR? azi am iesit afara cu bebe si m-am plimbat singura cuc.mi-ar fi placut sa am cu cine schimba o vorba...

de Theodor-Matei

Eu stau langa IOR. Si mai sunt fete, ne vdm luni toate? daca e frumos si eu am fost azi. nu mai pot scrie, sunt cu bb in brate.

Mergi la inceput