Usi de interior...de care?

Usi de interior...de care? | Autor: kim222

Link direct la acest mesaj

Ce usi sa aleg? Ajutati-ma ..din experienta voastra..
Eram hotarati la niste usi facute la Slatina...pana a venit domnul care le monteaza si mi-a spus ca nu-s ok..ca au niste suruburi urateca montajul este greoi si fara rezultate spectaculoase...
Am uitat sa precizez merg pe usi de MDF (deci nu lemn) dar cu toc reglabil (tocul este de cca 30 cm deci o sa ma coste ceva acest toc ).
Acelasi domn mi-a ridicat in slavi usile Classen...mi-a spus ca in Ro toate usile sunt proaste ..sa plec de la aceasta premiza si ca raport pret calitate cel mai bun este la Classen..ca cele de la Porta sunt aceeasi calitate dar mai scumpe si tocul nu la fel de usor de montat..
Acum cele de Classen nu pot spune ca ma inebunesc dupa ele...imi plac ca design mai mult cele de la Porta...

Voi ce usi ati recomanda? Cat priveste manerele la ce trebuie sa fiu atenta? Cum aleg..si de unde?
Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Kim daca nu ma insel noi de la Slatina am luat si suntem foarte multumiti. Au stat cam mult baietii la montaj dar rezultatul e ok, suntem mai mult decat multumiti. In poza asta se vad cat de cat.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=7" target="_blank">Chic Bebe – nma1 si nma2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Nma multumesc mult! Cred ca astea sunt!!! Poti verifica cat au costat??Pleaseee..si cat ti-au luat de montaj? Au tocurile reglabile sau fixe?
Mii de multumiri!

edit: m-am uitat si la alte usi de ale tale si chiar astea sunt usile!!!

Mergi la inceput

Se pare ca nu prea multi au de dat sfaturi referitoare la usi..hmmm..o fi de rau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Kim, scuze ca nu am apucat sa iti raspund .
Pretul a fost cam 450 (nu mai stiu exact), tocul e fix. La montaj am dat 50 lei/usa dar am inteles ca am avut reducere.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=7" target="_blank">Chic Bebe – nma1 si nma2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Eu mi-am luat www.primart.ro/images/usi/mari/PMT-109.jpg" target="_blank">asa, culoarea nucului (care nu e pe site) - 360 ron bucata
La bucatarie, www.mattrom.ro/upload/fck/Image/dubla.jpg" target="_blank">asa - (chiar asta e culoarea) - 750 ron.

Am vrut cat mai clasic si am evitat modelele cu figuri geometrice, decupaje in patratele, triunghiuri si alte asemenea, de genul www.depozitdeusi.ro/decupaje/clara.html" target="_blank">asta.

Cu siguranta, peste niste ani voi schimba usile, cu unele mai frumoase , dar am zis cat e copilul mic, sunt bune si astea. Sunt deja montate, arata foarte bine, sunt multumita .

Alina

31 +

Mergi la inceput

Multumesc de raspunsuri...a costat 450 pt ca tocul este fix..mie imi trebuiesc toate reglabile..si asta ma rupe la pret. 50 montajul este f bine! Mie mi-au facut reducere la 70..
Copioi tu le-ai luat din Timisoara..:(

Io tot nu m-am hotarat..

Mergi la inceput

Am sperat in multe raspunsuri...intre timp am primit oferta pe Porta..108 milioane fara manere si montaj...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Kim, noi avem usi classen cu tocuri cu profil semirotund, nu au fost f scumpe si sunt foarte frumoase dar tatal meu a cumparat pt fiecare usa inca un set de pervaze (clasic, nerotunjit) pentru un finisaj perfect. Pentru usile care erau intr-un perete de rezistenta de 30 de cm grosime am cumparat placi de pal aceeasi culoare ca usile (calvados) si a imbracat si peretele (care altfel ar fi fost foarte chel.

Nu stiu daca iti poti imagina cum arata dar sunt impecabile estetic. Eu am fost cea care s-a indragostit de tocurile semirotunde si le iubesc in continuare.

Ele nu au fost foarte scumpe, dar sunt deja 3 ani de atunci si nu mai tin minte cat, le-am luat de la o firma de pe Poporului de care nu am fost deloc multumita, dar erau atunci unicii care aduceau usi Classen si tocuri rotunde. Mi-au adus (cu 2 saptamani intarziere) o usa gresita, la alte 2 le lipseau chederele, iar pervazele plane nici nu mi le-au mai adus ca deja ne certasem rau. Le-am luat din alta parte (Brick). Montajul l-au facut baietii care imi zugraveau apartamentul si le-au pus f bine, a durat ceva pana au rumegat improvizatia estetica a tatului meu dar s-au descurcat de minune.

LE. Usile sunt gama Natura cu sprosuri http://www.usiclassen.ro/images/stories/usi_interior/natura_cu_spros/usiclassen_66.jpg (dau toate intr-un hol fara sursa de lumina naturala), iar tocurile sunt astea: http://www.usiclassen.ro/images/stories/tocuri_usiclassen/usiclassen_arcus.jpg

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Acuma am vazut ca si tu ai peretii grosi, te-ar ajunge mult mai ieftin cu solutia gasita de taica-meu (toc fix, placare cu pal plus al doilea set de pervaze), depinde de culoarea usii, deci daca gasesti de cumparat separat pal melaminat fix la fel. Daca te intereseaza fac niste poze la usile din peretele de rezistenta si vedere din camera si vedere dinspre hol...

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Eu am usi d'astea. Nu mai stiu ce preturi au, dar daca te hotarasti, poti sa vii la mine sa le vezi cum au rezistat 4 ani.

Mergi la inceput