Pufii de 2010 (199) - LMA Ema! LMA Andrei!
Raspunsuri - Pagina 18
miremia spune:
Alex...despre bomboanele cu martipan sigur nu imi doresc sa vorbim.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucia2000 Si daca tot tre sa umplem pagini sa-mi mai laud si eu odrasla E un "tip" tare sensibil Daca eu zic au se pune pe plans. Si de obicei el ma musca eu zic au si tot el plange Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
ce tare..........
ivan cand ma tragea de par, tipam si tipa si el.......ca sa vezi ce odrasla am eu..........da il iubesc asa cum e..........
Forever in love...with my baby...
lucia2000 spune:
Eu acum imi devirusez laptopul.
Si trebuie sa mai stau pe langa el inca 30 min, desi sunt franta de somn.
Teo a dormit azi de al 3:30 pana la 7 iar ieri de la 3 pana la 6:30.
Uneori as vrea sa-l trezesc pe zi sa nu mai doarma atat, ca seara de-abia adoarme pe la 11-12, dar imi pare rau de el cand il vad ce frumos doarme
miremia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
Al meu e sadic asa ca maica-sa , eu zic au si el rade, da cu hohote! i se pare un joc tare amuzant si tot repeta si rade! si nu-l poti convinge cu nimic ca e ceva serios... de Yannis |
Ti-am zis eu ca astia au fost frati intr-o viata anterioara? Exact asa face si Mara si se uita cu o privire la mine parca zice "si-ti mai fac!"
_
Beatrice1982 spune:
hai ca e bine.............
mire ce imi face nora???????????
doarme, ai??????
si tie iti sta gandul la martipane...............
aoleuuuuuu
lucia2000 spune:
citat din mesajul lui miremia Alex...despre bomboanele cu martipan sigur nu imi doresc sa vorbim. _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Mmmmm.
Baton de martipan am luat eu azi de la Kaufland.
Dar la ora asta nu ma mai ating de el.
alexutzzza spune:
Si curand ma fac albastra! ma fac albastra!!!
cred ca de invidie pe cocoanele care se duc la sky
si pe cele care fac
si pe cele care (Bea Gmilady)
si pe cele 2 care nu m-au luat si pe mine
si pe cele care se intalnesc la o si o in weekend
deci ammotive sa ma albastresc!
de Yannis
danyelana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Beatrice1982
in the firts place.de crezi ca deranjezi???????????? nu imi place daca scrieti asa ceva.serios........... suntem aici una pentru alta, o mimica de puf pentru alta mamica de puf, oricare ar fi ea............ avem fiecare probleme..una de un fel, alta de alt fel......le solutionam cum putem, ne spunem parerea.........ascultam, raspundem daca suntem in masura, ne spunem experientele...de ce sa deranjezi? daca deranjam atunci nici nu mai scriem............nu????????????????? sorrrrrrrrrryyyyyyyyyyyyy da serios........asa imi vine cate una sa zic, cand vad astfel de fraze, de nici nu va inchipuiti......... in alta ordine de idei........... eu cu ivan am facut asa: nu am dat ce vrea............ca el nu vrea neaparat ceva.vrea sa intre in baie sa se joace in wc..sau sa puna mana pe soba care frige sau sa traga jos fata de masa cu toate cele pe ea......... am mai zis eu ca se lasa ca o macaroana si acolo il las..plange dar nu neconsolat......apoi isi revine nu stiu care e perioada maxima sa il lasi sa planga, dar eu cred ca nu e bine ceea ce faci cu el ar trebui sa ii distragi atentia....... cu altceva.parerea mea, ca daca o sa continui asa.stii tu cum e zicala aiai.azi furi un ou maine un bou.............si va cere chestiii multttt mai mari pe care daca nu vei putea sa i le oferi ce te faci? te dai peste cap si ii aduci stele de pe cer??????? incearca sa il ignori.............sa vezi pana unde se duce, dar deja e grav, ca deja a primit ce a vrut nu odatam, cred, ci de mai multe ori, asa c ava fi greu sa il mai dezveti, dar nu imposibil.................. bafta si putere multa.......... copiii daca simt ca sunteti moi asa.........imediat simt si imediat profita............si numa odata de doua ori trebuie ca apoi sa te tii bine daca il mai tii in frau............. nu stiu copiiii sunt diferiti, mamiciile din nou diferite........ trebuie sa cazi de comun acord cu tatal sa nu intervina in mom "asa numitei discilpine" ca daca vede copilul ca are scapare, normal ca te alsa si merge la cel care simte ca il protejeaza chiar daca face rau............ e grele..............asa ca ma opresc aici............ Forever in love...with my baby... |
Bea, merci de sfaturi
Am incercat sa-l ignor si nu merge, plange pana ma duc la el sa-l iau in brate (nici nu l-am lasat sa planga cat poate el ca ma doare sufletul ) Cand vrea ceva si i-am dat de obicei sunt lucruri inofensive, telecomanda, gsm, un tub de crema... sau pur si simplu plange pt ca ceva nu-i convine si e "orgolios". Nu vreau sa-i fac toate mofturile dar nici sa-l aud ca urla fara motiv nu pot. Ma oboseste fizic si mental
Daca nu-l las sa bage mainele in pamant la flori plange. Mai nou stie ca nu are voie si cand ii spun ca nu e voie fuge si rade la mine. Cand il vad asa stirb ca rade uit de toate.
Incerc si eu sa-l educ cum pot, stiu ca nu sunt perfecta dar incerc sa invat.
Merci
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui lucia2000 Eu acum imi devirusez laptopul. Si trebuie sa mai stau pe langa el inca 30 min, desi sunt franta de somn. Teo a dormit azi de al 3:30 pana la 7 iar ieri de la 3 pana la 6:30. Uneori as vrea sa-l trezesc pe zi sa nu mai doarma atat, ca seara de-abia adoarme pe la 11-12, dar imi pare rau de el cand il vad ce frumos doarme Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
lucia tu ai fc crema ganache?
fierbi frisca sau doar o incalzesti?
pui cant egala de frisca si cioco?????????
miremia spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 hai ca e bine............. mire ce imi face nora??????????? doarme, ai?????? si tie iti sta gandul la martipane............... aoleuuuuuu Forever in love...with my baby... |
Nora doarme, a adormit repede pe la 11:30. Ieri m-am chinuit 2 ore.
_