Pufii de 2010 (199) - LMA Ema! LMA Andrei!
Raspunsuri - Pagina 17
lucia2000 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
WOW!!! asta da realizare! copii alaptati indelung si obisnuiti sa adoarma la san cred ca e mai greu sa ii dezveti sa adoarma fara de Yannis |
pana acum numai la san adormea.
Acum singur a renuntat sa adoarma la san.
Prima data nu mm-am laudat ca am zis ca o fi o intamplare.
dar deja sunt vreo 4 seri.
sper s-o tina tot asa.
miremia spune:
Eu EU AJUT HAI MIRELA!!! VINE 200!!! de Yannis |
Si eu!
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danyelana Alex, merci mult De shopping nu prea mai am chef, am fost sapt trecuta mai mult de gura sotului si era si ziua lui Arthu si vroiam sa-i luam ceva. Intr-adevar mi-ar face tare bine sa-l pot lasa cu cineva o ora-doua si sa ies sa fac ceva pt mine (un salon ceva vise soro ) dar nu am cu cine il lasa. Sunt obosita si cred ca faptul ca nu dorm mai deloc isi spune cuvantul, sunt nervoasa, NF , nu am chef de nimic Azi nu-mi venea sa ma schimb de pijamale Las ca trece pana face Arthi majoratul Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 Arthur, l'amour de papa et maman |
Daca nu i chef de shopping e grav!!! iti zic eu! am trecut prin asta inainte de Craciun,ma tara sotzul repetat dintr-un mall in altu numa' numa' sa-mi vina chefu de ceva...
Take a break! Cand poate sotul sa stea cu bebe fugi....chit ca te duci in padure sa urlii si vii inapoi
de Yannis
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui danyelana
Merci Cand ma vede trista am constatat ca e si el mai dificil asa ca incerc sa evit. fetele frumoase. Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 Arthur, l'amour de papa et maman |
mda..............
doar povestea e actuala de pe vremea gravizeniei......starea ta o preia copilul, si la mine e valabil pana in ziua de azi cu mami................
sso
e greu dar tre sa ne abtinem cateodata.......
Forever in love...with my baby...
alexutzzza spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui lucia2000
pana acum numai la san adormea. Acum singur a renuntat sa adoarma la san. Prima data nu mm-am laudat ca am zis ca o fi o intamplare. dar deja sunt vreo 4 seri. sper s-o tina tot asa. Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Multe inainte! e f ok si ca nu s-a lasat cu razboi mare si traume, ai copil cuminte
de Yannis
alexutzzza spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui miremia
Si eu! _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Vrei sa vorbim despre lenjerie din finet?
de Yannis
lucia2000 spune:
Si daca tot tre sa umplem pagini sa-mi mai laud si eu odrasla
E un "tip" tare sensibil
Daca eu zic au se pune pe plans.
Si de obicei el ma musca eu zic au si tot el plange
Beatrice1982 spune:
Bravo Teo!!!!!!!!!!!!!!!
hai cuscra .nu mai e mult
mai lipesc si cate ceva ca minten se trez ivan.................
azi nu a dormit decat odata
si la 10 a cazut lat.........................da lat.va arat maine cum a adormit in 2 secunde............
Forever in love...with my baby...
miremia spune:
Citat: | ||||||
Vrei sa vorbim despre lenjerie din finet? de Yannis |
Super tare!
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucia2000 Si daca tot tre sa umplem pagini sa-mi mai laud si eu odrasla E un "tip" tare sensibil Daca eu zic au se pune pe plans. Si de obicei el ma musca eu zic au si tot el plange Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Al meu e sadic asa ca maica-sa , eu zic au si el rade, da cu hohote! i se pare un joc tare amuzant si tot repeta si rade! si nu-l poti convinge cu nimic ca e ceva serios...
de Yannis