Pufii de 2010 (199) - LMA Ema! LMA Andrei!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

ALEXIA28acum am vazut ca m-ai intrebat ce vaccinuri i-am facut lui David la un an. Infarix si ROR

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Mara si David

Amandoua odata? Nu-i cam mult? Mie doctorita mi-a spus ca le facem la luni diferite ca sa nu-i chinuim organismul. Intai facem ROR ca vin epidemiile si apoi infanrix ca deja are ceva anticorpi, nu este decat un rapel. Sa stii ca si vaccinul poate sa dea alergii sau reactii urate.
Cum respira David? Cum si-a dat seamna ca aveti bronsita asmatiforma? Asa de pe-o zi pe alta, daca totusi i-a facut vaccinul? Eu intreb pt ca si Tudor are un respirat ca de mosulica la efort, l-au ascultat de mai multe ori si nu are nimic la plamani, nimic in nas, nici in gat, nu a racit. Dar nu stim de ce respira asa. Nici la inima nu are nimic. Poate este deviatie de sept.
Oricum, vaccin cu copil usor racit, nu prea merge (nici la oameni mari). Doctorita mi-a zis ca la copii asa mici este cam devreme sa pui diagnostic de astm, sunt multe teste de facut.
Mai cercetati si alte cauze. Sanatate multa si bafta cu aerosolii (l-a noi a mers mai mult in somn).

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

www.adoptaunurs.ro

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui myky791

eu sunt in ceata totala se vede ca nu am avut timp de forum sal citesc calumea.
pana la urma cn face comanda la crema [RED/]gmlady ? VREAU SI EU O CREMA. VORBISEM CU NYNY [/red]CA INTELESESEM CA EA FACE COMANDA DAR FACE GMALDY. NU? HELP PLEASE VREAU SI EU O CREMA

_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

varsta lui Tudor

www.adoptaunurs.ro

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Poate ca deja este subiect expirat, dar eu postez lista pe care o am cu doritoarele de crema:

Nick Nr bucati

Tomaca 2
Ratusca 4
Decenue 2
Bubu 1
Xela 1
Ioana 1
Alexia 1
Gmilady 1
Lucia 1
ale1212 1
15

Gmilady, eu tot in centru lucrez. Pot sa vin sa le iau pe toate sa le distribui, inclusiv in tara. Le trimit cu posta/curier cand trimite firma corespondenta. Platesc eu si colectez dupa aceea.

Se mai poate? Se mai inscrie cineva?

varsta lui Tudor

www.adoptaunurs.ro

JE NU....PT K LUMEA ERA NEHOTARATA...AM CONSIDERAT K E ACELASI LUCRU SI AM COMANDAT DEJA DE LA ENGLEZI 6 BUC...3 SUNT IN PLUS...5 LIRE/BUC CU TOT K TRANSPORT...AM ZIS ASTA IERI

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Ma abonez eu la una din cele 3 libere. Parca e buna si pt dermatite si ne-ar trebui .

varsta lui Tudor

www.adoptaunurs.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

VA ALERG TOATA ZIUA..
ba am net, ba nu am
am vz ca mi-a trimis mesaj de doua ori.,nasol.................nu stiu daca pe atsa mi-l trimite............

de sondaj:
si noi avem copil atomix...........super atomix..dar weu zic ca nu e rau..adik.....se plicti ca stau mult la calc si vine si ma trage in jos si musai sa ma duc

in rest is cam in plop si plopu'n aer...........

va las
ca is cu pregatiri si alte cele.......................

va pup

nyny sper ca e mai bine david.............oofffffff doamne doamne!!!!
ruxita sper ca sunteti si voi mai bine.............
aveti grija de voi si de pufiii vostri.........

Forever in love...with my baby...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui dandanaG

alexutzza parca vorbesti de fii-miu, idem face cu laptopul, eu scriu DOAR cand doarme el, nu am altfel cum

mami de shugubetz Dragos Andrei

eu tocmai i-am cumparat un laptop ptr copii (e ptr copii mari, de la 3 sau 4 ani, dar arata ca laptopul nostru).
Intentionez sa i-l dau cadou de ziua lui si sper sa nu mai atenteze la al meu, iti spun dupa ce i-l dau cum functioneaza sau DACA functioneaza . Nu mi s-a parut nici scump, cam 120 de RON

de Yannis

Bafta! La noi nu a functionat.

varsta lui Tudor

www.adoptaunurs.ro

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alina_libra

sa incepem cu inceputul......

LA MULTI ANI PETRA ANASTASIA de Danasor!!!
LA MULTI ANI ANDREI IOAN de Ratusca mica!!!
LA MULTI ANI BBX de Gmlady!!!

apoi....
scaunul de masa la noi e de tinut copilu' la punct fix in timpul mesei Dia mananca in scaunul de masa dar ridicata in picioare, cu fundul pe tavita, dansand....in functie de dispozitie si ce muzica e la TV. Oricum, nu ma plang atat timp cat deschide gura zambind.

si....din categoria cioara (ca la asta suntem cele mai tari)
Azi, la 11 luni fara 1 zi, Diana a facut 7 pasi singura!

Felicitari si bine ai venit ca eu n-am apucat sa-ti spun.

varsta lui Tudor

www.adoptaunurs.ro

Mergi la inceput

AM fost la doctor. Concluzia: suntem perfecti. Mi s-a luat o piatra de pe inima. Mai investigam ce-i cu suflatul asta.

Dupa care, am trecut cu el pe la servici ca era in drum. Si-a dat drumul repede (v-am zis, ceva orator o sa fie, ca la cat exerseaza discursuri), si cand l-am pus pe birouri am constatat ca sta singur in picioare. Isi tinea echilibrul, nu venea in nas. Mi s-a parut mie ceva aseara, dar acum am testat de mai multe ori.

Si tot din capitolul cioara, aseara mi-a zis mama de 2 ori. A mai zis si alta data, dar de fiecare data dupa ce se uita la mine si zice mama, clar, mai adauga si un mam, mai slab, nu asa clar.
Ieri, dupa ce ne-am jucat pe jos s-a intors la mine si mi-a zis, mama mam, iar dupa vreo 2 ore, cand s-a apucat taica-su sa ma jughineasca, a protestat de pe jos unde era, a veit 4x4 la noi, s-a catarat in pat, s-a bagat intre noi, s-a agajat de mine si mi-a zis mama + mam. Concluzia mea: ca vrea sa spuna "mama mea".
A incercat taica-su sa puna iar mana pe mine, dar nu l-a lasat.

varsta lui Tudor

www.adoptaunurs.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui dandanaG

alexutzza parca vorbesti de fii-miu, idem face cu laptopul, eu scriu DOAR cand doarme el, nu am altfel cum

Dragos Andrei

eu tocmai i-am cumparat un laptop ptr copii (e ptr copii mari, de la 3 sau 4 ani, dar arata ca laptopul nostru).
Intentionez sa i-l dau cadou de ziua lui si sper sa nu mai atenteze la al meu, iti spun dupa ce i-l dau cum functioneaza sau DACA functioneaza . Nu mi s-a parut nici scump, cam 120 de RON

de Yannis

Bafta! La noi nu a functionat.

varsta lui Tudor

www.adoptaunurs.ro

tocmai ce se zarise o speranta si m-ai dezumflat

ma bucur ca nu are nimic la inima tudorel

Dragos Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:

AM fost la doctor. Concluzia: suntem perfecti. Mi s-a luat o piatra de pe inima. Mai investigam ce-i cu suflatul asta.

Dupa care, am trecut cu el pe la servici ca era in drum. Si-a dat drumul repede (v-am zis, ceva orator o sa fie, ca la cat exerseaza discursuri), si cand l-am pus pe birouri am constatat ca sta singur in picioare. Isi tinea echilibrul, nu venea in nas. Mi s-a parut mie ceva aseara, dar acum am testat de mai multe ori.

Si tot din capitolul cioara, aseara mi-a zis mama de 2 ori. A mai zis si alta data, dar de fiecare data dupa ce se uita la mine si zice mama, clar, mai adauga si un mam, mai slab, nu asa clar.
Ieri, dupa ce ne-am jucat pe jos s-a intors la mine si mi-a zis, mama mam, iar dupa vreo 2 ore, cand s-a apucat taica-su sa ma jughineasca, a protestat de pe jos unde era, a veit 4x4 la noi, s-a catarat in pat, s-a bagat intre noi, s-a agajat de mine si mi-a zis mama + mam. Concluzia mea: ca vrea sa spuna "mama mea".
A incercat taica-su sa puna iar mana pe mine, dar nu l-a lasat.

varsta lui Tudor

www.adoptaunurs.ro

Bravo, Tudorel! De trei ori bravo!
Pentru ca n-ai nimic la inimioar, pentru ca stai in picioare, si pentru ..."mama mea"..

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:
citat din mesajul lui rox_y

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:
citat din mesajul lui nyny

ALEXIA28acum am vazut ca m-ai intrebat ce vaccinuri i-am facut lui David la un an. Infarix si ROR

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Mara si David

Scuze ca ma bag si eu....vaccinurile le-ai facut in acelasi timp (aceeasi zi)? Sau la diferenta de 30 de zile?

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

si noi am facut vaccinurile. Ambele in aceeasi zi. unul in mana si celalalt in picior

Offf, saracutza ...
Si cum s-a simtit dupa, a fost ok?

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

pai in 24 am fost cu ea la consultat pt ca, cu o saptamana inainte de Crcaiun mi s-a racit. Si ne-a consultat..a zis ca e ok ca n-are nimic si ne-a facut vaccinul. In aceeasi zi a facut febra. Coincidenta sau nu (cu David de nyny)...in a 2 zi dupa vaccin a inceput sa-mi faca febra...am fost din nou la dr si a diagnosticat-o cu bronsita si bronsolita

Mami de Diana - 31.12.2009 -

povestea nasterii micutei Diana

Mergi la inceput