Dieta South Beach (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Neata!!!Bely,ce tare ai fost!Insa perfect de acodr cu tine!Eu inca caut pastila-minune,pe care o iei seara,dimineata te terezesti cu 10-20 kg mai mutine,si normal,cu muschii la locul lor,supla si tonifiataGiova,lasa-mi o adresa e-mail....Poate te sperii la inceput,ti se va parea complicata,insa nu e chiar asa....acorda-ti 2-3 zile sa te documentezi si sa mai ceitesti despre dieta.....Eu oricum incerc sa ma tin de ea....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

pooh ai PM cu adresa mea de mail. mersi mult.
Bely am dat jos intr-o zi 500 gr, asa ca mai stau putin pe Rina.
azi am zi de amidonuri si imi fac o fasole boabe cu ulei de masline si ceapa. Iar maine ma delectez cu ceva dulce si pizza, sau paste.
fetele si o zi faina sa aveti.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Giova ,bravo!vezi ca ti-am trimis materialelePe mine nu ma incanta Rina,ca nu ma lasa sa pap doar 3 pese /zi....adica fara gustari intre mese si eu nu pot asaIar eu,cum am fost obisnuita ca mese haotice si rontaielisi etc.,chiar as muri de foame intre pranz si cinaPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

pooh giova a inceput si eu m-am regasit in mesajul ei, si cred ca multe gandim asa. Vrem minuni, dar din pacate nu se poate peste noapte sa dispara kilele depuse in timp.
Aseara si azi dimineata am sfeclit-o, aseara cu 4 bobo ferrero si azi dimineata cu un corn/croissant, ca nu era nici una nici alta dar tare bun a fost
giova am incercat sa cochetez si eu cu Rina's dar exact ca si pooh nu pot fara gustrai, si prea mi se pare sa mananc pranz si cina la fel intr-o zi asa ca dupa 3 zile de dieta am abandonat-o dar pe mine ce dieta ma tine mai mult? orice minune tine 3 zile.., dar daca tie tii se potriveste si slabesti asa frumos,gooo
dienuta de azi sau de maine la dieta?.. ca tot am sfeclit-o azi incerc sa maine sa tin iar sb1 macar o sapt. dar corect fara abateri. pooh prea mi se pare stresanta WW, adica ar trebui sa umblu cu listuta dupa mine, si cum dupa calculele mele a dat doar 19p, iti dai seama ca la un corn mi se duc 9p din start.. mai insist cu SB. Bafta si tie la WW daca tii se potriveste

Mergi la inceput

Pooh am primit, dar nu am avut timp sa studiez. poate maine. incerci sa ma corupi

fetelor eu la Rina bag intre mese fructe. de-asta-mi place, ca pot manca fructe si o mai fentez pana la masa urmatoare.

www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Eu aveam ieri dimineata, dupa 1 sapt adica, minus 2,300 kg. Sunt multumita mai ales ca ...in weekend am trisat. Da, e grea prima faza si mie mi-e pofta de fructe, acum am mancat o clementina, asta e. Ce-mi place la ea, faza a doua se incadreaza perfect in modelul de dieta pe care mi l-a dat nutritionista, de care nu m-am tinut. Eu sper de data asta sa ma tin de dieta, nu mai vreau sa schimb chiar daca n-o tin 100% corect ptr. ca am vazut totusi rezultate, sper ca daca voi reusi sa mananc rational si in etapa 2 sa slabesc.
Sapt. trecuta am fost la sala de 4 ori, sapt. asta am inceput prost, sunt f. racita, asa ca voi face acasa ceva pe aparatele din dotare.
Bafta tuturor, indiferent de dieta.

Mergi la inceput

Miha felicitari doamna! Tot asa sa o ti!
fain ca mergi si la sala, si eu as vrea...poate dupa ce duc piticul la gradi sa am putin timp si pt. mine.

fetele pe unde umblati? cum stati cu dieta?
eu sunt la carbohidrati....asa ca azi sunt fericita, nici nu vreau sa ma gandesc la ziua de maine.
si o zi faina sa aveti.

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Miha,felicitari!Giova,azi e ziua ta preferata?Lasa,va trece si ziua de maine,gandeste-te ca poimaine sigur va arata cantarul ceva grame in minus!Si eu la dieta,numar puncte si calorii,pe cantar ma urc doar in wePooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Deci sa o luam de la capat :)

Eu am inceput de 3 zile, dimineata mananc oua in toate combinatiile, la omleta pun, piper, oregano, chilli, de toate, imi place.

Ieri am facut omleta cu branza, azi 2 oua fierte.

La pranz pastai verzi cu pui.. o data bucatele, aromat cu toate condimentele, din care am mai lasat si pe seara la salata de rosii (una) castraveti, puiul mentionat si cubulete de telemea slaba.

Mai gust nuci, branza de vaci dietetica cu un pic de indulcitor, cam asta.

Azi vreau sa fac mancare de ardei.

Nu imi e rau deloc de atata carne, Giova, tu ziceai ca da. Nu mananc prea mult, o data pe zi ceva pui mi se pare ok.
Ieri am facut si 2 copanele la gratar, fara pielita. Stiu ca zice ca mai bine piept, dar asta aveam atunci in casa.

Mi se pare o doeta inteligenta, in 1 rand, cand o sa scapam la ceva fructe, trebuie introduse cate putin, la o masa din zi (gustare).
Fructele sa nu fie MD exclusiv caci ridica insulina, si apoi fac foame. Daca se mananca fruct, dupa o juma de ora sau o ora sa se ia micul dejun.

Cam asta stiu eu, ne mai completam :)

Succes! :)

Mergi la inceput

Hopp si eu.......Motana,si mie mi se pare ca e de bun simt dieta asta,si da rezultate destul de bune.....la cele care se tin de ea,normalCand/cat de des te cantaresti?Eu am mancat la MD un iaurt,la pranz omleta din 3 oua cu ceapa verde si o lingura de amestec mexican.Seara cred ca voi presta o salata cu piept de puiGiova,nici eu nu sunt fff. carnivora,dar imi plac lactatele si branzeturile la nebuniePooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg

Mergi la inceput