Dieta South Beach (2)
Raspunsuri - Pagina 8
bely spune:
giova, bine ai facut ca te-ai delectat cu fructe la mic dejun, lasa ca ai timp de dieta, ca nu tot timpul mergi in Austria
pana iti raspunde pooh iti zic eu in mare ce e Weight watchers(WW) este o dieta care poti mancat cam tot ce vrei dar ai puncte si trebuie neaparat sa te incadrezi in ele, am cochetat si eu cu ea si parca la mine era voie 22p,(depinde de kile,inaltime..)dar numai stiu multe si nici listuta de WW numai am. Mie mi s-ar potrivi dieta asta de mentinere nah ca atunci as baga vreo 25-26 p si ar fi ok, dar mai intai trebuie sa slabesc
dienuta, azi sarbatoreste poate de maine revine la dieta!
Eu inca continuu cu SB sa vad pana cand, oricum sapt. asta tin SB2.
pooh spune:
Bely,Giova,eu am slabut cu WW foarte frumos dupa ce am nascut-o pe Timea....Fiecare persoana dispune de un numar de puncte(in functie de greutate,inaltime,sex,activitate fizica),puncte ce trebuie consumate intr-o zi.Iar fiecare aliment are un numar de puncte,calculat in functie de caloriile si grasimile.Anumite fructe si legume au 0 puncte.Dieta incurajeaza consumarea fructelor/legumelor,grasimilor bune,lactatelor.Insa daca ti-e pofta de ceva dulce,si te incadrezi in punctele zilnice,poti sa-l mananciPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg
pooh spune:
Bely ,daca vrei listuta,si toate materialele WW,ti le trimit....poate te corupPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg
bely spune:
pooh, daca ai materiale si listute despre ww trimite-mi te rog, arunc un ochi peste imi fac calcul sa vad cate puncte pot papa si cine stie daca nu ne asociem.
pooh spune:
Bely,ti-am trimis!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg
ingridnen spune:
am luat 3 kg de sarbatori si daca nu ma opresc din mancat mai iau vreo 6
trebuie sa ma apuc iar de SB dar nu am psihicul necesar :) imi trebuie o motivatie !
Ingrid si Cristi 7 ani
bely spune:
ingridnen hai ca poti, mai greu e pana te urnesti si te apuci de dieta ca apoi merge si 3 kile-s floare la ureche dar recunosc ca ultimele kile merg mai greu ca si eu tot cu 3,5 kile ma lupt si numai nu pleaca mult le mai place sa stea lipite de burta mea si de sanii mei,zici ca numai in astea 2 zone-s puse
Giova spune:
pooh vreau si eu materialul cu WW. sa-mi fac un calcul si sa vad, poate renunt si la Rina.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
bely spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Giova pooh vreau si eu materialul cu WW. sa-mi fac un calcul si sa vad, poate renunt si la Rina. vaiii giova ce m-ai facut sa rad! greu mama cu noi gurmande.. exact asa fac si eu sar dintr-o dieta in alta, adica as vrea sa fiu si slaba dar sa si bacsez cum s-ar spune si f....a si cu sufletul in rai, stiti proverbul ala,nu? Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006) www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris mamica de 2 smecherasi |