Dieta South Beach (2)
Raspunsuri - Pagina 7
Giova spune:
Neatza!
si de dim. tot o feliutza de tort
. si tot la -2kg sunt.
sa vedem cu cat ma intorc din deplasare. sper sa reusesc macar pe-acolo sa tin dieta ca voi avea ocupatie: CUMPARATURI. daca mai gasesc ceva la solduri.
va
si sa ne auzim cu bine si cu cat mai multe kg in minus.
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
bely spune:
giova lasa ca tu esti mai tare de cat mine cu -2 kile, eu tot cu - 1 sunt
. Spor la cumparaturi si drum bun sa aveti!
bely spune:
fetelor, numai tineti dieta? pooh,dienuta?
eu de azi cred ca trec pe sb 2, adica mai bine zis sb1 + fructe
, mi-e dor de ele plus ca al meu sot ieri a cumparat o ladita cu capsuni, asa ca azi ma rasfat la cina cu o salata de fructe!
pooh spune:
Bely,eu doar va citesc....asa,din umbra.....M-am intors la vechea mea dragoste,Weight watchers,asa ca nu scriu meniuri aici.....Pe mine m-a terminat pofta de fructe si de carbohidrati,in general
Dienutza sigur se tine de dieta,vine ea peste cateva zile si ne zice ca a mai scapat de 3 kg!
Capsuniiiiii

Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg
Dienuta79 spune:
Pooh sa stii ca de cand am vazut ca am ramas singura aici,am mai inceput sa mai trisez si eu pe ici pe colo ![]()
si nu cred ca mai dau sapt asta jos tot 3 kg,macar 1 kg si tot ar fi bine 
O astept pe giova sa intram iar serios la dieta,dar de marti daca se poate ![]()
Dienuta79 spune:
Capsuni am vazut si eu acum vreo cateva zile la o fruterie,erau 5 euro kg ,ma batea gandul sa-mi iau,dar am zis sa astept sa vina sapt de fructe,da cred ca maine ma duc sa iau si eu o ladita 

bely spune:
dienuta, eu cica ma tin de dieta, dar asa cu mici scapari
... sotul a cumparat o ladita de 2 kile cu 5€ si cum sunt sensibili trebuie mancati ca altfel se strica repede.. am gustat azi la MD 3 capsuni miros tare fain dar la gust inca nu-s cine stie ce
, ma rog tot am sa mananc ca e pacat sa-i arunc. Abia astept sa ma cantaresc maine sa vad daca am dat jos ceva, macar asa 1 kil sau 900gr cum am dat sapt. trecuta, vrabia malai viseaza![]()
bely spune:
Hello fetele,
sunt happy nevoie mare
sapt. asta am dat jos 700gr
, se putea si mai bine dar noh stiti voi meniul meu din wk trecut, 3 zile la rand cu tort
. E super bine si asa inca putin si schimb prefixul
, acuma am 60.6, vaii sa vad un 59.5 ce bine ar fi![]()
Giova spune:

mai eu de azi sunt pe Rina...macar aici stiu ca a 3-a zi am voie carbohidrati si in timpul zilelor pot si fructe. ma gandeam cu groaza ca trebuie sa mananc numai proteine si legume...deja mi-a iesit carnea si legumele la steamer pe urechi.
Pooh ce dieta ti? Weight watchers? ce e asta?
Bely, Dienuta haideti fetelor nu va lasati. eu va sustin cu toate ca am trecut pe cealalta.
Oricum, azi e zi de proteine asa ca sunt in rand cu voi.
Bely capsuni
. la noi nu am mai vazut de dinainte de Craciun...si sunt si fara gust. dar am papat la MD in austria...m-am delectat u o super salata de pepene rosu si galben, capsuni...asta dupa ce am si mancat o groaza
.
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi