Dieta South Beach (2)
Raspunsuri - Pagina 7
Giova spune:
Neatza!
si de dim. tot o feliutza de tort. si tot la -2kg sunt.
sa vedem cu cat ma intorc din deplasare. sper sa reusesc macar pe-acolo sa tin dieta ca voi avea ocupatie: CUMPARATURI. daca mai gasesc ceva la solduri.
va si sa ne auzim cu bine si cu cat mai multe kg in minus.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
bely spune:
giova lasa ca tu esti mai tare de cat mine cu -2 kile, eu tot cu - 1 sunt. Spor la cumparaturi si drum bun sa aveti!
bely spune:
fetelor, numai tineti dieta? pooh,dienuta?
eu de azi cred ca trec pe sb 2, adica mai bine zis sb1 + fructe, mi-e dor de ele plus ca al meu sot ieri a cumparat o ladita cu capsuni, asa ca azi ma rasfat la cina cu o salata de fructe!
pooh spune:
Bely,eu doar va citesc....asa,din umbra.....M-am intors la vechea mea dragoste,Weight watchers,asa ca nu scriu meniuri aici.....Pe mine m-a terminat pofta de fructe si de carbohidrati,in generalDienutza sigur se tine de dieta,vine ea peste cateva zile si ne zice ca a mai scapat de 3 kg!CapsuniiiiiiPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg
Dienuta79 spune:
Pooh sa stii ca de cand am vazut ca am ramas singura aici,am mai inceput sa mai trisez si eu pe ici pe colo si nu cred ca mai dau sapt asta jos tot 3 kg,macar 1 kg si tot ar fi bine
O astept pe giova sa intram iar serios la dieta,dar de marti daca se poate
Dienuta79 spune:
Capsuni am vazut si eu acum vreo cateva zile la o fruterie,erau 5 euro kg ,ma batea gandul sa-mi iau,dar am zis sa astept sa vina sapt de fructe,da cred ca maine ma duc sa iau si eu o ladita
bely spune:
dienuta, eu cica ma tin de dieta, dar asa cu mici scapari... sotul a cumparat o ladita de 2 kile cu 5€ si cum sunt sensibili trebuie mancati ca altfel se strica repede.. am gustat azi la MD 3 capsuni miros tare fain dar la gust inca nu-s cine stie ce, ma rog tot am sa mananc ca e pacat sa-i arunc. Abia astept sa ma cantaresc maine sa vad daca am dat jos ceva, macar asa 1 kil sau 900gr cum am dat sapt. trecuta, vrabia malai viseaza
bely spune:
Hello fetele,
sunt happy nevoie mare sapt. asta am dat jos 700gr, se putea si mai bine dar noh stiti voi meniul meu din wk trecut, 3 zile la rand cu tort. E super bine si asa inca putin si schimb prefixul, acuma am 60.6, vaii sa vad un 59.5 ce bine ar fi
Giova spune:
mai eu de azi sunt pe Rina...macar aici stiu ca a 3-a zi am voie carbohidrati si in timpul zilelor pot si fructe. ma gandeam cu groaza ca trebuie sa mananc numai proteine si legume...deja mi-a iesit carnea si legumele la steamer pe urechi.
Pooh ce dieta ti? Weight watchers? ce e asta?
Bely, Dienuta haideti fetelor nu va lasati. eu va sustin cu toate ca am trecut pe cealalta.
Oricum, azi e zi de proteine asa ca sunt in rand cu voi.
Bely capsuni. la noi nu am mai vazut de dinainte de Craciun...si sunt si fara gust. dar am papat la MD in austria...m-am delectat u o super salata de pepene rosu si galben, capsuni...asta dupa ce am si mancat o groaza.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi