Dieta South Beach (2)
Raspunsuri - Pagina 6
bely spune:
Olá fetelor
dienuta, ma tin de dieta, adica mai mult pe langa dieta dar asta este. nu am mai scris de cateva zile, vineri am fost la un congres in Lisabona de aici lipsa prezentei mele. vineri m-am purtat exemplar, desi au fost multe tentatii dar m-am tinut tare, in schimb sambata am mancat sushi si o felie de tort si 2 pahare sangria, a fost ziua sotului si nah trebuia sa fiu in toi cu invitatii... mai rau a fost ca am gustat si duminica cate putin, nu am exagerat dar nici cuminte nu am fost, de aici abia 900gr am dat jos intr-o sapt., eu ma bucur si pt atata ca deh dupa fapta si rasplata
Felicitari fetelor pt slabit, dienuta tu ai batut recordul dar ai fost cea mai cuminte, pe urma giova urmata de pooh si apoi vin si eu din urma cu niste gramute in minus.
cica de azi sunt la dieta si pana exact acuma m-am purtat exemplar si uite ca dupa ce am ajuns de la servici nu m-am abtinut si am mai mancat o feliuta de tort dar in rest am mancat chiar putin azi, la cina voi servi o salatica sa spal pacatul si de maine sper sa nu-mi mai apar tentatii in fata.
MIHA78 spune:
Ma primiti si pe mine?
Am inceput de ieri,
Md: branza de vaci degresata cu iaurt,
G: 25 buc. alune de padure
P: salata verde cu ton
C: 200 gr. piept de pui cu vreo 6 buc.(mici) ciuperci umplute cu branza de vaci+ o ora la sala.
Azi, Md: omleta din 2 oua cu ciuperci
G: 25 buc. alune de padure
P: piept de pui cu legume
Ptr. cina nu m-am hotarat inca ce va fi, dar voi completa
Felicitari fetelor ptr. kg. pierdute, ca o incurajare, o prietena a slabit vreo 14 kg. in 4 luni, zicea ca e f. imp. sa introduci alimentele pe rand, sa nu faci anumite combinatii.
pooh spune:
Helooo!!!!Miha,bine ai venit si spor la slabit!Cred ca esti singura dintre noi care face si miscare,bravo!Eu am mancat ieri doar proteine animale,iaurt/branza slaba si piet de pui...M-am incadrat si in SB.Azi legume/fructe,incerc sa nu fac abuz de fructeBely,...de azi pe cai?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg
Giova spune:
Neatza!
Miha draga mea bine ai venit in club. spor la slabit, sa devenim niste dive!
Bely asadar weekendul si-a pus amprenta asupra noastra.
Ieri am fentat putin cu niste cioco de la un ou kinder si vreo 2 biscuiti..
Dar aveam -200gr la cantar. tot e bine...incetul cu incetul scapam de kg. Pana la vara vom putea concura la miss bikini.
Azi:
MD: iaurt 0,1%
P: salata beouf
C: ceva legume.
Parca vad ca voi calca si azi stramb, le voi face baietilor tort de clatite si clar trebuie sa gust si eu.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
Dienuta79 spune:
Hola fetele!!!!
Miha bine ai venit printre noi si spor la slabit
Azi am mancat mai devreme celebra omleta de dimineata cu sunca de curcan si mozzarela si cu castraveti.
Azi mai fac niste fasole cu o salata ceva,pe seara mai mananc niste crenvusti de curcan sau o salata,vad eu.Ieri am mancat si eu 2 grisine de la Albert si un pufulete,s-a urcatpeste mine nu ma mai lasa sa scriu,revin .
bely spune:
Miha bine ai venit si sport la dieta
giova de n-ar fi wk tare bine ar fi
Meniul pe ieri, urat dar tot il pun
MD 1 iaurt slab + o feliuta urda + o cafea simpla
P piept de pui grill + o rosie
C o felie de tort
Azi:
MD 1 iaurt + 2 feliute subtiri sunca din piept de pui + o bucatica urda
P peste la gratar cu legume
C inca nu stiu..
pooh, neaparat de azi trebuie sa fiu cuminte
Giova spune:
Bely mi-a placut cina ta de ieri seara.
apropo: sa-ti traiasca sotul si la multi ani fericiti impreuna!
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
bely spune:
giova multumesc frumos pt urari.
a dracu' drac ca si mie mi-a placut cina de ieri dar nu pot repeta des ca asa ajung cat china. Azi cica-s fara pofte,doamne tine-mi náravul
Giova spune:
la cina am servit niste caprese si o feliuta subtire de tort din clatite.
Maine dim. nici nu-mi vine sa ma urc pe cantar.
mamica de 2 smecherasi
bely spune:
giova dar de ce te cantaresti zilnic? adica noh face bine la psihic cand scade dar cand arata +1-200gr deja ne crizam. Eu numai odata pe sapt. o fac
eu nu stiu ce sa mananc la cina m-a pleznit pofta de fructe dar daca ma infig in ele in veci nu ajung unde vreau.. cel mai probabil sunca de pui cu ardei gras rosu.of of ce buna a fost cina de aseara