Dieta South Beach (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Lucialu merci ptr ceai,o sa caut pe aici ,daca nu ii spun surorii sa-mi trimita din tara

Mergi la inceput

Bely cum mai merge cura?sa nu-mi spui ca ai renuntat,ca vad ca nu ai mai scris de vreo 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bely parca a fost plecata in delegatie. asta cred sa fie motivul absentei ei.

eu am comis-o azi. pranzul a constat in cateva fornetti. a venit vara-mea cu ditamai punga si nu am rezistat. cred ca nici nu mai mananc azi...beau doar ceai...
Mi-a si mers burta azi....vai de c..u meu. cred ca prea mult ceai verde bag in mine.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Giova,sa-ti fie de bine!Si eu am mancat o prostieMeleea,ce mai faci?La dieta sau nu?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg

Mergi la inceput

Ciao,fetili!Cum merge dieta?La mine asa si asa,adica pap corect insa nu prea slabescMa tot gandesc sa tin cateva zile de disociat,dupa care sa ma intorc la SB....Poate se misca un pic cantaru,caci tare demoralizant e asaPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg

Mergi la inceput

Cum stati dupa o saptamana de SB?
eu vin la raport cu -1,8 kg. Cu siguranta dadeam jos mai mult, daca nu fentam ziua de sambata si de duminica.
Ieri nu am papat decat la pranz la restaurant 200gr snitel din piept de pui cu dovlecei si brocolli, iar ca desert tort de bezea. asa ca nu am mai papat nimic ieri, dar nici apa nu am prea baut.
Azi revin la program de dieta:
MD: cafea, ca nu mi-e foame.
P: cremvusti
C: nu stiu, ceva super lejer.

Pooh de ce zici ca nu se misca cantarul? cat ai dat jos?

Haideti fetele la raport.
o sapt. faina sa avem si usoara!

www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Giova,nu m-am cantarit ca sunt constipata...nu stiu ce am,doar in sarcina aveam asemenea problemeOricum foarte mult nu am dat jos,m-am monitorizat zilnicFrumos ai slabit,bravo!!!!Eu cateva zile o sa mananc disociat,incep cu proteine animale....Poate asa fentez cantarulcand nu mai pot,revin la SBPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg

Mergi la inceput

Buna dimi fetele,eu sunt super incantata de ce a aratat cantarul azi -3 kg ,dar nu am deviat deloc si am tinut cu strictete dieta si sunt si constipata rau,de vreo 4 zile nu am iesit afara,am incercat toate cele ,ceai,ieri cafea,dulcolax,dufalac si degeaba
Eu o tin pe asta in continuare,poate chiar o mai prelungesc inca o sapt faza 1,sa vedem.

Mergi la inceput

Dienutza,super,felicitari!La mine e -1.1kgPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg

Mergi la inceput

Dienuta felicitari, super ai dat jos!
Pooh bafta cu disociatul, te asteptam la SB cand e cazul.

si eu cred ca as fi avut -2kg daca ieseam la wc de dim., dar cum nu s-a intamplat...m-am cantarit si asa.

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput