Dieta South Beach (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Cantaritul o data pe saptamana.

pooh, te tii cu un iaurt la MD? la mine MD e mancarea regelui :P, mananc consistent, daca nu, tot tanjesc dupa haleala mai tarziu.

Vezi ca amestecul mexican sa nu aiba porumb si nici morcov... de obicei are! Mazarea si ea e NO NO in faza 1 parca stiu io.

www.southbeach-diet-plan.com/forum/viewtopic.php?t=29305&highlight=milk/dairy" target="_blank">http://www.southbeach-diet-plan.com/forum/viewtopic.php?t=29305&highlight=milk/dairy
aici e lista completa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Porumb n-a avut,dar morcovi DANoroc,ca am mancat doar 1 lingura.....Iar iaurtul de dimineata l-am compensat cu o cafea enorma....Eu dimineata ma descurc cu mancare putina....insa searaPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Eu savurez un iaurt light cu nuci prajite si seminte de in. Deeelicios! :)
E voie 15 nuci intregi, nu 15 jumatati, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Motana,cum merge dieta?La mine asa si asa.....mai scap la cate ceva nepermise,insa nu ma stresez prea tare,sa scap de examen o data,ca dupa aceea ma mobilizez euPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Doamnelor,

de marti am inceput si eu faza I a South Beach Diet ca sa dau jos cateva kg acumulate ca urmare a unei "veri imbelsugate si lenese"

Asa ca ma gandeam sa revitalizez acest subiect, poate ca mai e cineva interesat sa tina aceasta dieta, sa vina cu sfaturi sau doar sa faca galerie.

Va astept cu drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

carolinah spor la dieta si cat mai multe kile topite.
am acumulat si eu ceva, ceva mai mult 5 kile si tocmai ieri ma gandeam ca trebuie sa fac ceva, dar nu stiu ce , zici ca numai am nici o ambitie.. SB e buna eu am tinut-o de 2 ori, nu pana la capat cu toate etapele dar nu puneam la loc ce dadeam jos repede.. Poate ma apuc si eu iar de SB.

Mergi la inceput

Da, Bely, e buna dieta, eu am mai tinut faza I odata si apoi am trecut usor-usor inapoi la modul meu normal de a ma hrani (care e oricum f asemanator cu faza a 3-a) si n-am pus la loc decat cand m-am porcit la inghetata, paste etc...

Eu am in plan sa scap de 3 Kg, astea sunt cele proaspat acumulate.

Hai ca e usor, primele 2-3 zile sunt mai dificile, apoi lucrurile merg de la sine.

Mergi la inceput

carolinah, hai ca am o tentativa de dieta de azi, sa vad pana unde sunt in stare s-o duc..
tu ce mai papi?

Mergi la inceput

Ieri am mancat:

MD: dovlecel crud cu branza Fagaras
S:15 buc fistic
P: salata de vinete, ardei copti, salata de div legume cu putina Feta
S: un iaurt slab
C: creveti la gratar cu broccoli si ciuperci (la restaurant)

Azi la MD am mancat 1 rosie cu un fel de lipie facuta din boabe de fasole mung inmuiate peste noapte, zdrobite in mixer si amestecate cu sare, piper si ghimbir, prajita intr-un strop de ulei de masline. E prima oara cand fac. Luasem fasole Mung ca auzisem multe de ea, dar nu stiam ce sa fac cu ea. Si am citit pe net ca asa se face in India pt micul dejun si am facut si eu.

La pranz am in plan omleta cu mozzarela (facuta pe teflon, fara ulei)si deseara vreau sa fac conopida si broccoli la abur cu un sos de iaurt cu sare, usturoi, piper si ulei de masline. Intre mai mananc niste fistic (max 30 buc) sau migdale (max 15 buc, ca la carte).

Eu sunt vegetariana de cateva luni si e mai grea SB fara carne, dar ne descurcam...

Am slabit 1 Kg in 3 zile, dar e multa apa, evident!

Sa stii ca eu m-am apucat de dieta asta acum pt ca in urmatoarele 2 saptamani fetele mele sunt plecate la bunici, asa ca nu trebuie nici sa gatesc, nici sa ma justific de ce nu mananc la masa cu toata lumea, acelasi lucru etc...

Tu ce ai in plan sa mananci azi, maine?

Mergi la inceput

Si e buna lipia respectiva? (n-am auzit de fasolica asta)
Azi am asa in plan:
MD 2 felii subtiri(taiate la masina) cascaval degresat + o felie somon fume, mi-am facut 2 rulouri + cafea espresso fara zahar/indulcitori
S 4 nuci
P carne de porc slaba inabusita cu legume(ceapa,ardei, rosie)
S -* (inca nu stiu)
C salata verde cu somon(imi fac o salatica simpla)

Maine am in gand:
MD omleta
P legume la gratar(facute pe teflon fara ulei)
C Marisco( fructe de mare asortate, creveti,scoici..)
S-curi, cred ca nuci, din astea am din belsug.. ar trebui sa-mi iau si eu niste fistic/caju.
Deseara merg la cumparaturi sa-mi fac aprovizionari pt dieta.

Mergi la inceput