LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (133)
Raspunsuri - Pagina 24
ada_coman spune:
Lucas
Sa cresti mare si sa fii sanatos!
Ce baietel mare si frumos!!!
Tortul arata tare bine si cred ca a fost si tare gustos la cum infuleca Lucas! :))
Ce baietel elegant si Andreitza!
Fffff frumos tortuletul lui Andrei, cred ca a fost tare incantat de el. 
Patricia, la fel am patit si eu la Karina, papa mult si regurgita la greu si se ineca, scotea laptic pe nas...ma speriam f tare, ca la Daria nu mai patisem. Dar a trecut, aveam grija s-o culc pe o parte si s-o tin suficient ridicata cat sa scoata tot aerul afara. 
Multa santate bolnaviorilor! Sa va faceti repede bine! 
Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
Un vot, va rugam ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic
Porumbita spune:
selene pulmex pe piept si sinupret sau fluimocil pt fluidizat secretiile din nas sa curga
asparagus fff tare tortu;
io sunt terminata;
si aseara l-am luat iar pe robert cu noi (alataieri avea frisoane puternice si m-am speriat sa nu faca naibii ceva peste noapte si eu sa nu aud)
ieri nu l-am dus la gradinita ca am zis sa il supraveghez eu acasa dc nmai face febra ; nu a dormit evidnet nici un pic la pranz si era para nervos dupa amiaza;
l-am culcat cu fff mari eforturi la 19:40 (repeta intruna nu nani)
bun;
si s-a trezit din ora in ora in plansete sau urlete;
se linsitea cam in 5 min
eu am lucrat ce aveam urgent de peste zi si la 12 dupa antitermic l-am luat la noi
s-a trezit odata pe la 2 si la 4 i-am dat antitermic
si de atunci tot la ora s-a trezit
febra nu a mai facut deloc de ieri dimieata da nici azi nu l-am dus pt ca nu imi pare mie 100% ok; vrea doar in brate (ceea ce e la el un indicator ca ceva nu e ok) si pe langa afta la limba care a iesit ieri i-a mai iesit una azi la buza
si sunt varza de oboseala ca nu cred ca am 3 ore adunate dormite
nu mai zic cat am de lucru
plus ca maine am niste cursuri care nu ar trebui sa le aman;
mama masii 

Naty spune:
La multi ani pentru ieri, Lucas!
asparagus am vazut pozele, ce baiat mare si dragut aveti!
irina vazut baiatul scump.
anuc la ce scoala?
Nu stiu ce sa zic cu scarlatina, chiar nasoala situatie.
Cred ca cel mai problematic ar fi daca ai lua tu acum.
Si la noi la fel cu harmalaia, cand suntem acasa la noi e un balamuc groaznic. Chiar si cand suntem la ai mei e greu, dar totusi fiind mai mult spatiu se mai disperseaza ![]()
Noi acum stam la 2, ai mei stau la 6.
Apartamentul ala mai misto era la 7 si mi se cam facea rau cand ma uitam in jos ...
Asta pe care il luam e la 2.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
Si asa Nadia
Porumbita spune:
dc aveti timp intrati si aici
acum am vazut ca parca si in spate la un dinte de jos e un punct rosu pe gingie
si acum are 37.7 bang]
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=160426[
Anuc spune:
La multi ani Lucas, Carla, Hera!!!! Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari!!
Asparagus, si eu m-am distrat cu tortul. Noi inca nu stim ce tort sa-i facem lui Filip. El e fan Oraselul Lenes, dar si Mickey sau Thomas...Mai vedem...
Selene, cum mai sunteti? Si eu zic ca e ff bun pulmexul pe piept.
Porumbita, sanatate multa. Dar pana la urma ce are Robert?
Naty, la 56 o dau Jose Marti...Aveam de ales intre asta si 49...Parerile sunt impartite...depinde pe cine intrebi, am auzit lucruri bune si rele despre amandoua....aici am avut si pilele...
Gata, o tin pe Ioana acasa, nu vreau sa risc nimic...o sa mai vedem dupa vacanta, sau dupa ce nasc ce va fi...
Mami de Ioana, Filip si
34 S
Selene_Bunny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miereamara Irina o mica precizare, injectia lui A. a fost facuta in cabinetul pediatrului unde nu ar fi putut sa ii puna branula, nu la urgenta, noi nu am ajuns la urgenta atunci,la urgenta iti pun din prima branula daca este cazul. Selene, pune-i apa salina in nas, aspira bine secretiile, pune-i baby calm pe piept (sau cum s-o numi in romania crema aia mentolata care ajuta la respirat). Ar trebui sa ajute. www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old. |
miere, sa stii ca, cu toata rusinea de vecini, ca aici se aude orice miscare, la ora 1 noaptea am dat drumul la aspirator. Problema a aparut DUPA acest aspirat.
Pulmex Baby ii zice in romaneste. I-am pus prisnita cu faina de mustar, nu a suportat-o nici 30 de secunde.
Porumbita, o sa-i iau si Sinupret. Dar problema e cu flegma, nu cu mucii. Din gatut e.
Iti raspund si eu.
Aftele sunt niste pacatosenii care sunt generate, din cate stiu, de acelasi virus care da si herpesul bucal. Apar din diverse motive - pe fond de stres, de imunitate scazuta, de raceala, de sete excesiva, de dezechilibre hormonale.
Au forma de pete galbene, mai mici sau mai mari, inconjurate de o zona rosiatica. Sunt dureroase, atat de dureroase, incat pot impiedica mancatul si bautul de lichide. Eu pe limba nu am avut niciodata, doar pe mucoasa bucala, pe interiorul obrajilor...
Se trateaza cu glicerina boraxata, insa tot isi fac de cap cateva zile. Dupa 3-4 zile nu mai sunt asa de dureroase.
Eu puneam si bicarbonat simplu, cu un betisor, durerea e ascutita, mare, cand aplici asa ceva, rabdam vreun minut, dupa care se estompa si macar puteam manca si vorbi ca omu'.
Io si acum am o afta, da' e mai mica si nu ma deranjeaza.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
DarkBendis spune:

LA MULTI ANI Andreea de Tec 

Scrisesem un mesaj lung si l-am pierdut
Iar acum trebuie sa ma imbrac sa mergem la grupul de mamici si copilasi.
Imi pare rau ca sunt atatia copilasi bolnaviori! Sa se faca repede-repede bine!

Am vazut pozici cu puiuti frumosi,torturi yummy-yummy si familii fericite! 

Si am pus si noi pozici, adica link-urile de la pozele de Craciun din Italia si de la pozele de la ziua lui Mister+Revelion. Pe mailul comun, ca de obicei
Enjoy!

Irina, nu, e acelasi nick, Monica a scris la Odiseea de Ian-Feb 2011, dar am inteles ca a "reaparut" pe forum doar acum recent, dupa ce s-a nascut micuta si totul e OK. Eu o inteleg, au trecut prin atatea...
Selene, Porumbita, multa multa sanatate la pitici!
Asparagus, imi plac mult de tot pozele! Baiat mare aveti!

Naty, bafta sa iasa bine "miscarea" cu apartamentul!
Na, pe mine m-a "confuzat" de tot socru-meu ieri. A vb la telefon cu tati si, stiind ca am inceput sa ma uit la gradinite, a spus ceva de genul "sa se uite Andra neaparat si la gradinitele Montessori si sa-i spuna ce parere are si cat costa, ca el crede ca ar fi pacat ca cel mai tanar nepot de-al lui sa nu mearga la Montessori, la fel ca si ceilalti (adica verisorii din Italia)." Precizez ca Montessori sunt excelente, dar sunt doar private, putine si scumpe... daca el se ofera sa contribuie la costul gradinitei e OK, altfel nu ne permitem de nici o culoare.
Asta pe langa faptul ca nu am avut ce face si m-am uitat si pe rapoartele cu scolile din zona. Foaie verde-n bat nu ai de lucru fa-ti! Cea chiar de langa noi e relativ OK, dar fara nimic deosebit (cam de "3 stele"), avem insa una si de "5 stele+" nu departe, singura problema e ca e o scoala catolica, iar noi suntem de alta religie. Scolile catolice accepta totusi copii si de alte religii, aici multi copii musulmani sunt trimisi la scolile catolice, considerate "mai serioase", dar noi am fi preferat o scoala "laica". Deci... peste 2 ani avem de ales intre o scoala OK-ish (3*)dar laica si la 2 minute mers pe jos de noi, vreo 2 scoli bune (3*1/2-4*) laice la 15-20 minute cu masina de noi, si o scoala super-buna (5*+)dar catolica, la 10 minute de mers cu masina. Plus cateva mai slabute *peste deal*, dar acolo nu ne ducem
Asta din cate am aflat pana acum, ca mai sunt cateva scoli pe o raza de 2 mile pe care inca nu le-am verificat. Stiu ca mai avem 2 ani pana sa ne inscriem... dar aici trebuie sa te interesezi, sa cauti, sa vizitezi etc din timp.
Va pup si fug la joaca cu Mister, abia asteapta sa mearga la "copii si jucarii noi"!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Anuc spune:
Fetelor, eu rad de mor!
Ii aleg model de tort lui Filip si l-am chemat sa-i arat ce-mi place mie. L-am intrebat: Iti place tortuletul asta mainuta? Iar el da din cap si zice: Nu! Tzitzi! Cand ma uit mai bine vad si modelul de tort cu sani :)))
http://www.cofetariaalice.ro/categorie/torturi-personalizate/page/17/
Deci, ce tort ii fac copilului? :))
Mami de Ioana, Filip si
34 S
ada_coman spune:

Pai cel care ii place baiatului!! ![]()
Tare de tot Filip! 
Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
Un vot, va rugam ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic