LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (133)
Raspunsuri - Pagina 23
miereamara spune:
La Multi ani Lucas de Asparagus! Sa cresti mare si sa te faci repede bine (am inteles ca esti bolnavior)!
Fetelor am baiat mare
, gata, a trecut la urmatoara grupa de varsta la gradinita!
Nu prea imi convine ca sunt multi copii: 28 de copii si numai 3 educatoare, mi se pare enorm, practic cam 9-10 copii la educatoare, dar asta este ratio aici 1 educatoare la 11 copii pt varsta 2-3 ani.
A fost nitel pierdut cand l-au adus in clasa noua (il tranzitioneaza treptat in decurs de 2 saptamani), mi-era o mila de el, statea deoparte si se uita la ceilalti copii (eu il vedeam pe camera).
E o dulceata, se mai incapataneza el uneori si mor dupa el cand imi tranteste un nu hotarat in fata
, dar per ansamblu cred ca este un copil foarte rational si intelegator. Ieri a fugit in strada (aici trebuie sa lucram pt ca nu prea realizeaza pericolul, regula este ca il las sa traverseze strada pe jos daca ma tine de mana si s-a smucit din mana mea) si dupa ce i-am spus ca daca fuge in strada poate sa il loveasca o masina si sa faca bubu, mi-a spus Mommy I' m sorry I run street
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
bebelusi spune:
Crisspy ai incercat sa ii dai miere sa manance, sau activia, pe noi ne-a ajutat f mult
Porumbita sper ca sunteti mai bine acum
Cadia vreau si eu masina de spalat vase......dar nu am unde sa o pun 
Fetele cu bebeii, ce mai faceti???Noi avem colici, ne ajuta infacolul dar nu suficient, ce e cel mai naspa este ca ne apuca noaptea, nu ziua....noroc ca mai e maica mea pe aici deocamdata si ma mai ajuta ziua la treburile casei. Irina regurgiteaza fffff mult si se inneaca f des, cu Vlad nu am patit asa ceva nici macar o data 
uff.
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
asparagus spune:
Miere, multumim de urari! 
Lucas e mai bine, i-a ramas o tuse urata, in schimb eu si mama mea suntem cobza...am amanat petrecerea pe duminica...azi i-am facut doar cu bunicii...si cu
tortul cu personajele lui preferate, the cuddlies de pe baby tv, la care am muncit de mi-a venit rau,dar s-a meritat...
N-am crezut ca sunt in stare sa fac asa ceva, dar ce nu fac mamicile pentru licurici![]()
Poze de azi:
http://www.foto-la.de/lucas/
Am pus si poze din vacanta in Austria, Revelion, etc.
Joi urmeaza sa-l serbeze la cresa (pana atunci mai sta acasa), iar duminica cu copiii acasa...atunci sa te tii...
Ioana
mamica fericita de
Lucas 18.01.2009
http://www.foto-la.de/Lucas/
miereamara spune:
E bestial tortul si sarbatoritul super dragut
!
IRINA.C spune:
La multi ani lui Lucas Asparagus! si sanatate! ce s-au mai vbit copiii nostri cu boliciunea de ziua lor, si Andrei a fost/este mucios!
si noi am pus pozele , are mama baiat mareeee!
http://picasaweb.google.com/andrei.alex.costache/AndreiLa2Ani
DarkBendis spune:

LA MULTI ANI, Lucas!! 

LA MULTI ANI, Carla!! 

LA MULTI ANI, Hera!! 

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Selene_Bunny spune:
Fetelor, ziceti-mi si mie, va rog, daca stiti, cum s-o ajut pe Daria sa respire mai usor?
Tuseste, se ineaca cu secretii (face din gurita si din gat ca si cum ar inghiti), icneste din tot stomacul si pieptul, ii spun sa scuipe daca ii vine ceva urat in gurita, sa nu mai inghita, o ridic, ea continua sa se chinuie cu icnitul si inghititul, nu scuipa nimic, si iar tuseste si tot asa... Si eu ma plimb acum prin casa ca leul in cusca si-mi vine sa ma dau de-un perete... Sunt obosita, si noaptea trecuta a fost la fel...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
miereamara spune:
Irina o mica precizare, injectia lui A. a fost facuta in cabinetul pediatrului unde nu ar fi putut sa ii puna branula, nu la urgenta, noi nu am ajuns la urgenta atunci,la urgenta iti pun din prima branula daca este cazul.
Selene, pune-i apa salina in nas, aspira bine secretiile, pune-i baby calm pe piept (sau cum s-o numi in romania crema aia mentolata care ajuta la respirat). Ar trebui sa ajute.
Aalina spune:
Lucas, Carla, Hera 
Foarte frumoase pozele.
Irina sa nu imi zici ca aveti pictati maci pe perete woooow..... cum ati facut? Eu sunt innebunita dupa maci.