LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (133)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Naty

cadia cat a fost masina de spalat vase?

2000 ron

Ma bucur ca ati rezolvat cu apartamentele (vanzare-cumparare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Crisspy, o sa treaca...si eu ma simteam nasol rau, nu eram in stare de nimic, nu puteam sa fac nimci in casa, sa stau cu copiii, as fi zacut non-stop...si aveam impresia ca o sa raman asa, ca asta e starea mea naturala...dar uite ca a trecut :) Mai rezista si tu o luna, dupa aia trece, mie pe la 12 saptamani mi-a trecut.

Naty, da, am vorbit deja pentru scoala, e aproape, e buna, am avut pile...deci nu a fost greu...Acum urmeaza inscrierea, in februarie.
Pe Filip deocamdata il inscriu la gradinita Ioanei, dar il duc din ianuarie 2012, adica dupa ce face 3 ani...in toamna o sa aiba doar 2,8 luni...asa o sa avem locul asigurat. A mers usor datorita Ioanei, ca e fratior mai mic :)

Porumbita...eu as renunta si nu prea la privat. In primul rand imi place doctora ff mult si e intern la Medlife, deci nu pot naste in alta parte cu ea. Mai am o luna, deci mi-e greu sa gasesc alt medic in care sa am incredere acum. Cu ceilalti cu care am nascut la Municipal, nu am tinut legatura, eu nascand cu medicii de garda, nu cu cei care ma monitorizasera. Sotul insista sa raman aici de data asta...Singura problema sunt banii...nu ca n-o sa fie, dar mi se pare ca am putea face altceva cu ei...suma mie mi se pare mare....avantajul e ca aici o sa ma simt si eu ca o doamna, nu ma mai car cu vata dupa mine si ma rog, mai multe chestii...am inteles de la mamici care au mai nascut acolo ca nu au avut nimic de reprosat, nu le-a parut rau dupa bani...Asta e acum, mergem inainte...

Mami de Ioana, Filip si 34 S

Mergi la inceput

La noi e alta acum. La gradi au fost cateva cazuri de scarlatina in decembrie....Nici nu am stiut pentru ca a venit vacanta, am aflat in ianuarie...A trecut mai mult de o luna de atunci si nu mi-am mai facut griji, Ioana fiind ok in perioada asta. Acum au aparut inca 2 cazuri, la alte grupe. Gradinita nu se inchide, doar se dezinfecteaza vesela, control la grupe, etc...dar ce fac eu? N-as mai duce-o pentru ca mi-e teama sa nu ia si ea si Filip tocmai acum cand eu mai am putin si nasc. Cine se interneaza cu ei, ce ma fac?
Si daca n-o mai duc, cat n-o mai duc? Ca pot aparea cazuri si-n martie, aprilie.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui IRINA.C

DA SELENE! e un barbarism dar m-am abtinut sa comentez.Niciodata dar NICIODATA nu i-as face i m lui Andrei NIMIC decat vaccinurile care -s obligatorii. Si se fac si i.v. E criminala treaba! dc e asa de grav de are nev de inj si dc politica locala e sa nu plece cu branula acasa stai internata cu copilul dar nu asa nene...e bar-ba-rism!si ampicilina mama ei se da si la 12 ore.Las ca exista antibiotice care se fac o SINGURA DATA PE ZI!

Nu mai zic mai multe
Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Mai, fetelor, lamuriti-ma si pe mine, chiar asa tare dor injectiile astea, Ampicilina + Gentamicina + Hidrocortizon sau doar Ampicilina? Ca plange Daria dupa injectie aproape o ora, n-o mai pot linisti nicicum... Si mai avem 7 de facut... Striga "nu, nu, nu, mama, nu, buuubaaa" de ti se rupe sufletul...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

NOU - colectia de martie!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

www.pediatricblog.info/" target="_blank"> mamica pediatru

Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de Andreita

IRINA, sa stii ca noi ne-am dus pregatite cu bagaj, m-am gandit ca poate este cazul sa fim internate, desi, in sufletul meu, era ultima optiune. Nu stiu cum este statul in spital in Braila, stiu cum este statul in spital in Galati, e un mare NU. Stiu si cu banii dati in stanga si-n dreapta cum este. Socrul meu a suferit o interventie chirurgicala in valoare de... 700 de lei. Numeste-o spaga, numeste-o plata benevola a serviciilor medicale, ca multumire pentru rezultatul bun, banii aia i-a scos cumnata din buzunar si i-a dat medicilor. Si a mai luat si bauturi fine de 200 de lei.

Pediatra de la Garda a omis sa imi spuna ca respectiva combinatie se face NUMAI la 12 ore. Noroc cu asistentele care ii fac Dariei injectiile. Mi-a spus cantitatile, dar nu si orarul. Si nu mi-a dat nicio foaie de tratament. Vad ca pe reteta de Hidrocortizon, pe care l-am platit, scrie 0,5 ml la 6 ore. Ceea ce e mult.

cristi, nu. I-au palpat lateralele la gatut la spital, s-au uitat in gat si au zis ca e laringita.

Si, citind ce scrieti, iar ma enervez. De ce mama dracului trebuie sa stiu eu, care NU sunt cadru medical, mai multe decat un cadru medical? De ce trebuie sa fiu eu mai informata, de ce trebuie sa stiu eu toate variantele posibile, de ce nu mi se prezinta aceste variante, cu avantaje si riscuri?

Mergi la inceput

Naty, si eu am fixul cu etajul inferior...acum stam la 7 si ma simt f departe de pamant :)....M-as simti mai confortabil psihic pe la un 2-3...

Bine ca va mutati totusi....
Eu chiar ma gandeam ce ma fac dupa ce nasc...la noi e show zilnic...Filip tipa, se mai ciondanesc, eu ma dau la ei pentru ca altfel nu se potolesc...cum o sta fetita in harmalaia asta?...Cum ii culc pe toti ...si mai ales in acelasi timp?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

pai tocmai Selene,sunt cadre medi bune si sunt altele mediocre...tu trebuie sa alegi pt copilul tau ce e mai bun ,acum ca stii ca s-a gresit actionezi de cuviinta. nU e vina ta!!!

Mama de Ana si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Am primit ultima indemnizatie.

Situatia mea:

indemnizatie lunara = 600 de lei
indemnizatie aferenta perioadei 1-18 decembrie = 349 de lei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Offf cate probleme aici.
Naty ma bucur ca macar ati gasit apartament.
Selene sper sa se faca bine repede mititica si sa scape de injectiile astea dureroase.

Eu sunt cam suparata ca deja m-a mai amanat ala cu mobila o saptamana si cine stie daca nu mai mai amana...si nu stiu cum sa fac cu Marius.

Si din ciclul gasesti job cand n-ai nevoie am primit o oferta de la o fosta colega ca angajeaza la firma unde am fost inainte. Dar cum vreau bebe anul e exclus sa ma apuc de schimbat servici.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=1" target="_blank">Votati fotomodelul Marius - bp.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Selene nu e neaparat gresit medical ci este ..trist, pt ca se poote mai bine.Desi imi amintesc ca si Aidan cand a fost bolnav anul trecut a primit o injectie i.m la urgente cu ceftriaxona parca...deci si la state mai mari se poate, dar macar a fost unica.
Nu comentez despre banii altora, comentez despre salariul medicului care dupa 25 ani de munca este de 1700 roni in mana cu spor de terapie.Fara este 1200 de roni.asa pleaca cei pregatiti si raman cei mai putin, pt ca in orice domeniu exista uscaturi in padure.Asa merge tara asta. Din pcte pe suferinta si a copiilor nostri.

De hemi o doza medie este de 10 mg/kc/zi. dc Daria are vreo 12 deci 120 mg /zi ca doza medie Hemi se da la 6/8/12/24 ore in fctie de gravitate.Banuiesc ca ai hemi de 100 pe 1 ml deci doza ei medie ar fi fost 1.2 ml/zi adica un 0,3 ml la 6 ore.Hemi merge insa mult mai mult ca doza deci un 0.5 iar nu este gresit este doar mai mult ca media, dar nu stiu ce a vzt clinic medicul la Daria.De ex la doza dubla care nu este doza maxima ar fi trebuit sa primeasca 0,6 ml.Deci medical si la litera cartii nu a gresit, doar ca este .......aiurea la 6 ore i.m in 2011!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Cami draga mea sunt intre garzi..adica ieri am fost la gomiu, azi acasa de la ora 14 si maine sunt la CMU .Mergem inainte cat mai putem :(

Mergi la inceput