LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (133)
Raspunsuri - Pagina 20
Anuc spune:
Naty, chiar asa! Voi nu trebuie sa eliberati apartamentul acum in ianuarie? Eu nu mai stiu, parca ramasese ca e gata vandut. Ce faceti?
La mine ora de trezire e 4 :). Daca coincideau, te sunam noaptea, macar sa ne facem impreuna calculele :))
Noi, sincera sa fiu, pana acum am fost norocosi, ca n-am simtit criza. Adica sotul a avut un 2010 execelent la serviciu, in fiecare luna bonusuri ptr vanzari si nu ne-am facut griji. Acum inceputul de an si vestile pentru urmatoarele luni nu sunt grozave si numai salariul lui si indemnizatia mea nu ajung. La ce sa fac economie? Ca numai la farmacie cred ca dam lunar cateva zeci de mil....ieri pe niste rahaturi am dat peste un mil....si ma duc la 2-3 zile, ba ptr cosmetice, medicamente (nu mai pun cereale, pampersi pe care-i luam de la supermarket, chipurile mai ieftin), etc...Inca nu am luat tot ce-mi trebuie pentru BB3...tot aman...
Cel mai rau e ca ma simt frustrata ca nu pot aduce eu mai multi bani in casa... acum chiar nu am incotro...
Mami de Ioana, Filip si
34 S
Porumbita spune:
Anuc, de ce nu nasti la stat?
eu dupa ce am mers juam de sarcina la medlife si de nascut am facut o la municipal m-am gandit ca nu e mare scofala cu particularul asta in afara ca dai o gramada de bani
dc ne ajuta DD de bb 2 o sa aleg intre municipal la horhoianu sau filantropia la varlas
Porumbita spune:
sa va zic si de robert
sambata a fcut 3 scaune diareice (2 dimineata si unu pe la 19) si i-am dat un smecta (la pranz) avea 38 la pranz da nu i-am dat nimic, am zis sa vad cum se scoala
si cand s-a trezit nu mai avea febra
i-am luat temeperatura si sambata seara si duminica de 2 ori si luni diminea si luni la ora 18
era 36 cu 9 sau 37.1
scaun a avut si duminica si luni perfect legat
luni pe 18:00 a mancat, ne-am jucat; pe la 19:00 tot incepe sa se smiorcaie sa il iau in brate; l-am luat da nu prea pot sa il tin mult ca nu ma simt nici un in forma (sapt trecuta am ajuns la urgenta la floreasca cu niste dureri de cap graoznice, au trecut doar dupa perfuzie; acum mi-am facut analizele de sange si vreau sa vb cu doctoa de familie sa vad ce investigatii sa mai fac pt ca aproape in fiecare zi revine pt ceva timp durerea decap desi nu la fel de rau)
pe la ora 20 mi se pare ca arde; verific 39.2
dat 5 ml de nurofen
dupa o ora , la 21 avea 39.7 
bagat novocalmin
sunat la irina (sarumana 
) era de garda la gomoiu
la 22 avea 38.7 il iau si mergem la irina; copilul vioi, dc nu ai pune mana pe el si nul-ai cuoaste ai zice ca nu are nimic
il controleaza si pare ok la plamani,in gat
peste noapte dat din 4 in 4 ore panadol alternat cu nurofen
acum la ora 10 avea 36.6
nu pot pricepe de unde febra asta
bpaula spune:
Porumbita al meu asta vara a facut febra 2 saptamani la rand, la analize de urina, sange, consult doctor nu am gasit nimic. In final a luat un antibiotic si a scapat asa.
Acum cine stie ce a fost dar am crezut ca o iau razna mai ales ca nu depistam ce are.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=1" target="_blank">Votati fotomodelul Marius - bp.jpg
crisspy spune:
Salutare,
LMA licuricilor care s-au sarbatorit in ultima vreme
.
Sanatate tuturor bolnaviorilor 
Razvi e bine, dar constipat...nu iese nici macar cu supozitor
...si se chinuie saracutzul, imi e asa o mila de el
.
Eu sunt cu capul cred
...in loc sa ma bucur de sarcina (mai ales ca e ultima) am asa tot timpul o stare de rahat, nu am chef de nimic si de nimeni, me enervez din orice, tot timpul ma gandesc numai la tigari zici ca sunt drogata(am si fumat azi o tigare ca nu m-am mai putut stapani
) si ma enerveaza toata starea asta de mor. La munca nu fac aproape nimic, acasa nu fac nimic, sunt ca o leguma...spuneti-mi ca trece, dupa primul trimestru macar, ca pe bune daca nu o iau razna.
Azi ma duc la echo...nici macar de asta nu am chef 

Crisspy,
fericita de
Razvi si
6 sapt
anna-mama spune:
Buna,
La multi ani, Antonia si Ledi! Sa fiti sanatoase! 
Crisspy, dar cum te simti cu sarcina, esti ok? O sa treaca si perioada asta, stai linistita, cat o sa inceapa bebe sa dea din picioruse nu o sa mai poti de fericire. Sa ne spui cum a fost la eco! Off, sper sa scape Razi de constipatie, Vladut a patit asa ceva o singura data si am rezolvat-o cu siropelul Lass Baby (parca asa ii zice)
Vladut e bine, a inteles schimbarea si saptamana asta nu a mai plans, din contra, ne conduce la usa si ne zice "Pa!" si ne trimite pupici. Problema e ca a inteles ca noi venim seara de la serviciu si cum se face seara incepe sa nu mai aiba rabdare. E un scump, de dimineata ne explica ca noi venim seara cand se aprind becurile, este luna si stelele pe cer.
de steluta norocoasa (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
CADIA spune:
MONICA, sanatate multa lui Robert
RALUCA, si eu ma cert cu sotzul destul de des in ultima vreme, datorita banilor normal

Si acum cu masina de spalat vase a fost cu cantec, dar am luat-o in 16 rate

.Am luat-o pentru ca o prevazusem in mobila si pentru ca se strang zilnic o groaza de vase.Deocamdata n-am montat-o, ca sotzului nu i-a trecut supararea ca am achizitionat-o.

CRISSPY, eu zic ca o sa treaca repede.

IRINA.C spune:
DA SELENE! e un barbarism dar m-am abtinut sa comentez.Niciodata dar NICIODATA nu i-as face i m lui Andrei NIMIC decat vaccinurile care -s obligatorii. Si se fac si i.v. E criminala treaba! dc e asa de grav de are nev de inj si dc politica locala e sa nu plece cu branula acasa stai internata cu copilul dar nu asa nene...e bar-ba-rism!si ampicilina mama ei se da si la 12 ore.Las ca exista antibiotice care se fac o SINGURA DATA PE ZI!
Nu mai zic mai multe
| Citat: |
| citat din mesajul lui Selene_Bunny Mai, fetelor, lamuriti-ma si pe mine, chiar asa tare dor injectiile astea, Ampicilina + Gentamicina + Hidrocortizon sau doar Ampicilina? Ca plange Daria dupa injectie aproape o ora, n-o mai pot linisti nicicum... Si mai avem 7 de facut... Striga "nu, nu, nu, mama, nu, buuubaaa" de ti se rupe sufletul... Blogul meu - de la noi, pentru ei! NOU - colectia de martie! Bazar general - fiecare implicare conteaza! Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii |

Naty spune:
selene imi pare rau de Daria. Saracuta ... sa se faca repede bine!
porumbita o viroza?
Multa sanatate!
anuc ce m-am distrat cu orele de trezire!
Pe 7 februarie facem contractul sa vindem apartamentul si ne mai lasa sa stam vreo 2 luni ... cu chirie.
Maine semnam in sfarsit si noi antecontract.
Luam pana la urma apartamentul nebunilor alora. Pretul e cel mai mic posibil pentru zona. Chiar nu vreau sa ma bag la un credit mai mare in conditiile de azi.
In fine, m-am impacat cu ideea, desi e mai mic, etajul e bun (eu am un fix sa fiu cat mai jos), e foarte aproape de ai mei (in aceeasi curte interioara).
In alta ordine de idei, ai vorbit pentru scoala?
Dar pe Filip il dai la gradi la toamna?
E tare, tare greu cu banii. Cred ca pentru toata lumea. Offf, ca nu se mai termina criza asta o data!
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
Si asa Nadia
Naty spune:
cadia cat a fost masina de spalat vase?
Noi am scapat macar de cheltuiala cu laptele praf, am trecut-o pe Dorna de 1,5. Nadia manca HA si e tare scump.
De abia astept sa eliminam si pampersii.
Doamne, nu-mi vine sa cred ce calcule pot sa fac!
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
Si asa Nadia