LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (133)
Raspunsuri - Pagina 18
cami_antonia spune:
naty ti-am trimis PM
ira si eu cred la fel
doar ca nu sunt sigura
nu stiu pe cine sa intreb
dar si pe mione ma intereseaza subiectul enorm
si multumim de urari
azi e sf antonie cel mare
si e ziua fetitei meleeeeeeeeeeeeee
ii doresc sa fie super sanatoasaaaaaaaaaaaa
leti si tie la multi ani
sa traiesti cu numele
si sa te protejeze cat de mult acest sfant
cadia felicitari pt achizitionarea masinii de spalat vase
si eu mi-as dori
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si
29+ PETRA ADRIANA
[/b][/red]AMR 10 SAPTAMANI[/red][/b]
bpaula spune:
Ira_Liza e asa cum zici. Pe ianuarie vine pentru decembrie, in februarie pentru ianuarie, ma rog cate zile sunt acolo ![]()
Sper sa iti gasesti un loc bun de munca cat mai curand.
Cadia sper sa treaca stafilococul. Si MArius a avut de mic, la el s-a manifestat prin cosulete pe fata. A trecut, a reaparut si iar a trecut. O sa vedem acum la analizele de 2 ani.
Chiar, intrebare: voi ati facut analize la copii acum la 2 ani?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=1" target="_blank">Votati fotomodelul Marius - bp.jpg
veronica75 spune:
La multi ani! Antonia, La multi ani! Ledi
La multi ani! tuturor sarbatoritilor de astazi 
Multumesc fetelor de raspunsuri 
bpaula - noi nu am facut analize la sange sau urina din maternitate ![]()
....nu s-a considerat ca fiind necesar.
Miere - ma bucur ca a trecut repede boala lui Aidan
, am vazut pozicile de la ziua lui
, vai ce scump mai e
;
Naty -
sper sa se rezolve problemele cat mai repede;
Cadia - sanatate la printese si felicitari pt masina 
" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi 
http://lb2f.lilypie.com/NYCKp1.png
Anuc spune:
Seara buna!
La multi ani Antonia!!!
La multi ani tuturor licuricilor care s-au serbat zilele astea! Le-am mai urat eu si pe FB, dar o fac si aici!
Ira, maa bucur ca ai mai intrat, nu mai stiam nimic de tine. Mi-e groaza cu angajatul asta...nici eu nu stiu inca ce fac cu firma la care am fost, astept raspuns de la cei acre se ocupa de insolventa, nu stiu cine-mi va plati concediul medical (pre si post natalul)...Maine ii sun eu personal, dar ma vor pune pe asteptat, parca vad, nu sunt dornici sa ma rezolve...asa ca...
Naty...si eu sunt ff stresata cu banii....deja cheltuim pe descoperitul sotului...mai nasc si la privat...alta gramada de bani in februarie...imi vine sa renunt, dar sotul meu zice ca ne descurcam noi...imi tot fac calcule...nu stiu cum va fi...banii mei vor fi la mai putin de jumate...ii injur pe astia cu noua lege si-n culcare si-n sculare...a picat ff prost pentru mine...
Si nici nu ne-am mutat...in loc sa fiu linistita, ca mai ma o luna si nasc....ma trezesc noaptea si fac calcule..:(
Hai ca nu vreau sa ma mai plang...dar mi-ati dat apa la moara :)
Mami de Ioana, Filip si
32 S
Selene_Bunny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui IRA_LIZA Buna ziua si de la noi! La multi ani, licurici! va pupam pe toti, sa fiti sanatosi si fericiti! Eu de cca 2 sapt nu reusesc sa intru pe forum (si in general pe net), mai am si o stare proasta asa, in general, plus o gramada de acte de pus la punct. Capac peste toate ANAF a cerut schimbarea lichidatorului firmei unde am lucrat, noul lichidator e de la Constanta, parca vad k ma aleg cu o plimbarica pana acolo! ![]() ![]() Intre timp dau interviuri pe ste interviuri, sunt intr-o situatie paradoxala, am vechime in specialitate mare, am si niste ani buni de functie de conducere, criza parca i-a tampit pe toti, se cauta in special debutanti....in fine, am intrat in mare graba k sa intreb despre indemnizatie. Eliza e nascuta pe 3 ianuarie. Bun. Acum, in ianuarie 2011, ar trebui sa fie virata indemnizatia aferenta lunii decembrie 2010, nu-i asa? sau gresesc? iar in februarie or mai veni niste bani de-o bere reprezentand indemnizatia pt astea 3 zile din ianuarie, right? Daca e cineva pe langa calculator si stie rasp poate ne scrie si noua, avem o mica discutie in contradictoriu, eu o tin pe-a mea k tre sa intre banii pt decembrie, Marian ma intreaba "da' esti sigura? sa stiu ce calcule ne facem!" Ira, mamica Elizei (3 ianuarie 2009) |
IRA, e cum zici tu. Pentru ca eu, in decembrie, am primit integral indemnizatia si alocatia pe noiembrie. Si Daria e nascuta pe 18 decembrie. Eliza e pe 3 ianuarie, deci luna decembrie e completa la tine.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
CADIA spune:
PAULA, la Clara pana acum nu s-a manifestat deloc stafilocolul, din fericire.
Ma duc sa-i fac baitza Elizei.
Va pupicesc.
Daiopri spune:
La Multi Ani tuturor sarbatoritilor mici si mari!
Cei mici sa cresteti mari si cuminti
, iar celor mari sa fiti sanatosi sa puteti duce "cumintenia" celor mici![]()
In sfarsit mai reusesc si eu sa scriu un rand. Si noi cu aventuri incepute din noaptea de Craciun cu stomach flu (nu stiu daca ma enerveaza vreo boala mai rau ca asta) care a inceput la al mic si a mers in ordine crescatoare, de imi venea sa plec de acasa. Eu si sora am scapat, dar am fost asistente sefe si subordonate
Ne-am revenit nitel, dar inapoi la lucru. Ca acum sa incepet cu raceala/gripa ce o fi. De data asta eu si flacaii mamei in acelasi timp
Sunt nauca de somn, ca pisoiul mic si drag numai scanceste si nu poate respira, de dorm cu el in pat ca niciodata. Da las ca ne punem noi pe picioare.
In rest toate sunt cat de cat bune, eu tot mai astept ultima "periere" care nu prea se arata, ca deh, nu mai e graba
Ma agit iar cu scoala pt cel mare si nu stiu ce si cum sa fac. deocamdata l-am inscris si in alta parte, dar nu stiu pana la toamna.
Am o gramada de lucru, colega mea pleaca in maternitate si voi fi vai de capul meu un an
Sper sa ma descurc. Apoi visez si incep planuri de mers in tara care sper de data asta sa se materializeze![]()
Cam atat de la noi, va dorim inca o data LMA si ne gandim si va citim doar mereu.
Numai bine tuturor
ada_coman spune:
Asa e Ira, in ianuarie intra indemnizatia de pe decembrie...ca am primit eu ultimii banuti.
De acu, ce-o fi o fi. 
Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
Un vot, va rugam ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic
Daiopri spune:
A, am uitat sa dau si un raport scurt. Noi cu vorbitul tot subtire (fata de bebelusi de ex sau daria
)
Mai repeta si el pe ici pe colo, dar mai bine cu cele in engleza 
Si ma uit si eu ca ... si imi dau seama ce o fi in capul bietului copil cand vede trenul si eu zic trenul si aia la tv train![]()
Insistam, asta e. E incapatanat si nu prea il indoi ca pe frate-sau. Pe de o parte poate e mai bine asa ca ma gandesc ca al mare de aia e asa cascat, ca mereu l-am aburit
uite frunza sa uite ce vroia
A, si nu vad discutii aici despre mama chineza
sau nu va ganditi la scoala inca?![]()
Numai bine tuturor