LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (133)
Raspunsuri - Pagina 17
Naty spune:
Neata!
LA MULTI ANI AIDAN SI ANDREI!
Mare sarbatoare a fost weekendul asta la licurici ...
Pe amandoi ii pupam cu drag si le dorim o viata minunata!
Si pe mamici le imbratisez, cele doua Irine ale noastre, doua fete care-mi sunt tare dragi!
LA MULTI ANI CARMEN SI ADA!
Eu am avut un weekend tare urat. Am fost intoarsa pe dos, ma streseaza rau de tot problema banilor
Probabil din cauza asta ma enerveaza barbatu-miu si tot weekendul ne-am certat, mi se pare ca totul face gresit, ma scoate din minti pur si simplu. Mai rau e ca-mi vars uneori nervii si pe fete, tip la ele si dupa aia plang ca am tipat 
In fine ...
alinuk n-am ajuns aseara ca iar am pus-o de-o cearta. Am vrut sa vin eu cu fetele dar nu merge masina mea
si pe ailalta nu o conduc, e prea mare. Si cu transportul in comun nu prea umblu seara, ca sa ies la troleu trebuie sa merg pe niste alei intunecate si cu multi caini si mi-e teama.
Fetele, are cineva dintre cele cu bebei mici nevoie de o cadita?
Am dat cam tot, dar cadita mi-a ramas si vreau sa o dau.
Si inca ceva - pentru mamicile de fetite mici. Mult lucrusoare ii raman Nadiei mici si-s aproape nepurtate. Pe cele de pana acum le-am dat, dar in continuare daca vrea cineva le pot trimite.
cami si eu si ai mei avem casa plina de icoane! Ne plac foarte mult.
La multi ani pentru Antonia!
selene, asparagus sanatate la pui!
patricia ce ma-i distrat!
Vad ca vorbiti de gradinita ... eu ma gandeam sa o dau pe Nadi la toamna, dar s-ar putea sa aman pana in primavara urmatoare. Nu de alta dar nu cred ca pot face psihic fata deodata la inceputul scolii si al gradinitei.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
Si asa Nadia
Leditia spune:
La multi ani celor ce-si sarbatoresc azi onomastica.
Ada,mersi mult pt urari,nu mi-am sarbatorit niciodata ziua de nume,nu stiu de ce..si daca nu ar fi parintii mei cred ca as si uita.![]()
O alta noapte,alta nebunie..
la 5 s-a trezit matzaind.M-am dus la el,matzaia asa in somn.Am zis sa stau acolo un pic pana adoarme,l-am mangaiat,s-a calmat,dar statea cu ochii deschisi asa si se tot foia.Asa ca am mai zabovit prin camera pe la el.Am atipit si 5min chiar,dar a venit el pe canapea si s-a pus pe margine,asa ca l-am luat si l-am pus la perete.Insa nu era sa doarma fii-miu nu?Noo,s-a tot foit,s-a tot intors,s-a tot sucit,mai niste picioare in coastele maica-sii:)))apoi m-a impins si m-a gonit din pat ca nu avea loc pe ditai canapeaua.(Ca era intinsa
)..Bun,am plecat de la el pe la 6,30,dar nu am putut sa dorm ca-l auzeam in interfon cum se tot foieste..Pe la 7 m-am dus cu un laptic la el si fii-miu dormea iar pe covor..
Pesemne,de aia ma daduse afara de acolo,ca stia el ca daca-s acolo nu-l voi lasa:))).L-am pus in pat si a dormit neintors.La 10 deja intrasem in panica ca nu se mai trezeste.M-am dus sa-l trezesc,il strig in soapta nimic,incep sa vorbesc cu el..nimic,il mangai pe piciorusele goale,nimic..am intrat in panica si m-am uitat atenta sa vad daca respira..Deh,mama nebuna.
Era ok,doar ca dormea dus..Am strans canapeaua,am pus una alta in dulap,deci zgomot destul de mare...fii-miu n-avea nici o tresarire,asa ca l-am luat pe sus din pat,ca si asa mi-a zapacit tot programul pe ziua de azi.
Am baut deja doua cafele si tare imi e ca la pranz nu mai doarme si probabil va gati cu mine in bucatarie,in timp ce eu voi apela la o alta cafea,da' perfuzabila.![]()
Selene,sanatate multa Dariei.
Asparagus,sanatate multa,multa si voua.
Pupam trupa,fug la treburi.

POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
ada_coman spune:
Veronica nu cred ca e motiv de ingrijorare, mai ales ca a fost doar putin. Am mai auzit si pe la alte gravidute. 
Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
Un vot, va rugam ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic
Selene_Bunny spune:
Naty, asa de bine te inteleg cu certurile pe tema banilor...
Io doar ce-am scos factura de gaz din cutia postala, regularizare din octombrie si pana acum, si sa cad pe spate cand am vazut 210 lei de plata... Asta dupa ce ca in 3 ianuarie platisem una de 100 de lei...
Ieri am lasat la farmacie 50 de lei, pentru injectiile Dariei, ca nu-s gratuite, plus 25 de lei, taxiul la spital pentru Doru si retur, pentru toti 3, azi alti 20 de lei, pe supozitoare, seringi, ace pentru copii... Si facutul injectiei il platesc, a trebuit sa chem pe cineva contracost, cumnata e la Bucuresti, la un examen, vecinele asistente, ba una e prea batrana, ba alta intra in tura fix cand am eu nevoie (facem din 6 in 6 ore), ba uneia ii este prea mila si tot asa.
Multumim pentru urarile de sanatate, fetelor! Sanatate si celorlalti licurici bolnavi!
vero, mai incearca o data, vezi campul cu "Lasati un raspuns"?
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
veronica75 spune:
saru-mana Ada 

Aici e nasol ca nu poti sa te duci cand vrei tu la dr....
...si nici la urgenta...doar daca e ceva serios.
" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi 
http://lb2f.lilypie.com/NYCKp1.png
Naty spune:
Vero am avut si eu asa ceva la sarcina cu Nadia. Nu mai stiu la cate saptamani. In orice caz, am fost la eco, era un mic hematom, n-au fost probleme.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
Si asa Nadia
bpaula spune:
Naty te imbratisez cu drag si sper sa treaca problemele cu banii si mai ales sa va intelegi voi ca restul se va rezolva in timp. 
Veronica ce frumos ca lasati sa fie supriza. O sa stam si noi curioase pe aici pe langa tine.
. Nu cred ca trebuie sa iti faci griji pentru scurgerea pe care ai avut-o.
Si eu citisem la un moment dat de MVB dar cum eu nu scriam pe atunci pe forum la odiseea noastra nu am felicitat-o ca nici nu ma stie.
La noi nu sunt noutati, Marius e sanatos, se joaca pe la bunici, cu matusa, cu parintii mei, cu niste verisori de ai mei. Deocamdata totul e bine, mai putin partea cu dorul de el. Dar cat timp e sanatos macar pot sta linistita.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=1" target="_blank">Votati fotomodelul Marius - bp.jpg
CADIA spune:
Fetelor, intru si iooo repejor ca ma omoara lipsa de timp.

.Nu am avut deloc timp sa va citesc.
Am fost la control oftalmologic cu Clara, si a aparut iar stafilococul auriu in ochi de data aceasta, si cred ca l-a luat si Eliza

.Le pun picaturi in ochi.
Am plans azi la oftalmo

pentru ca era in cabinet cu noi un copilas bolnav de leucemie si mi-au dat lacrimile instantaneu.

NU-MI DORESC DECAT SANATATE DE LA DZEU PENTRU TOTI COPILASII.
Am fost si la logoped, a zis sa nu ma ingrijorez deocamdata, si mi-a dat cateva sfaturi cum sa ne jucam cu ea: sa-i luam jucarii care imita ustensilele din bucatarie (Clara chiar nu are asa ceva), sa vorbim mai rar in prezenta ei (dar lucru asta e cam imposibil ca asa vorbim amandoi)....si alte cele, dar numic super important.O sa merg din nou la 1 an si 3 luni.
In rest suntem in febra pregatirilor: ziua Clarei, ziua Sotzului si botezul.Deci sunt ba pe net ba pe telefoane, ba in magazine.
Aaaa..inca ceva mi-am luat masina de spalat vase, dar inca nu am montat-o.

Va pupicesc si sper sa mai pot intra sa va citesc.
PUPICI SI UN SINCER "LA MULTI ANI!" TUTUROR LICURICILOR DIN ACEASTA SAPTAMANA SI DIN SAPTAMANA TRECUTA.

IRA_LIZA spune:
Buna ziua si de la noi! La multi ani, licurici! va pupam pe toti, sa fiti sanatosi si fericiti!
Eu de cca 2 sapt nu reusesc sa intru pe forum (si in general pe net), mai am si o stare proasta asa, in general, plus o gramada de acte de pus la punct. Capac peste toate ANAF a cerut schimbarea lichidatorului firmei unde am lucrat, noul lichidator e de la Constanta, parca vad k ma aleg cu o plimbarica pana acolo! 

Intre timp dau interviuri pe ste interviuri, sunt intr-o situatie paradoxala, am vechime in specialitate mare, am si niste ani buni de functie de conducere, criza parca i-a tampit pe toti, se cauta in special debutanti.
...in fine, am intrat in mare graba k sa intreb despre indemnizatie. Eliza e nascuta pe 3 ianuarie. Bun. Acum, in ianuarie 2011, ar trebui sa fie virata indemnizatia aferenta lunii decembrie 2010, nu-i asa? sau gresesc? iar in februarie or mai veni niste bani de-o bere reprezentand indemnizatia pt astea 3 zile din ianuarie, right?
Daca e cineva pe langa calculator si stie rasp poate ne scrie si noua, avem o mica discutie in contradictoriu, eu o tin pe-a mea k tre sa intre banii pt decembrie, Marian ma intreaba "da' esti sigura? sa stiu ce calcule ne facem!"