LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (133)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Oooof Selene, multa sanatate Dariutei!!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

La multi ani Andrei! Sa cresti mare si fericit!
La multi ani Ada!Petrecere frumoasa!

Bolnaviori sa va faceti repede bine. Miere, Selene, Asparagus sanatare multa la copilasi!

Irina spre sa prinzi si tu timp sa te odihnesti.

Eu astazi am fost un pic la unguri sa vad daca gasesc ceva reduceri.Am avut noroc la bluzite cu maneca lunga subtirele insa pantaloni nu am gasit din pacate. Am gasit si ceva body-uri mai mari, nu stiu voi dar eu inca le folosesc si tare mi se par practice.

Cu olita nu avem nici noi succes. Tot de 2-3 ori face si el caca pe zi.Sper ca dupa ce terminam cu renovarea sa il putem invata la WC.Cu olita nu mai are sens ca de acum e mare si oricum nu mai vrea sa stea deloc desi in vare incepuse sa faca.

Imi este tare dor de el si mai nou nu mai vrea sa vorbeasca deloc la telefon asa ca abia daca il aud in fundal cum se joaca prin casa,nici semnalul la telefon nu e bun in toata casa asa ca...

O sa fie o schimbare mare pentru el la intoarcere si usa de la intrare si bucataria si camera lui. Sper sa trecem usor peste si sa se obisnuiasca si el in pat. Sau pelanga pat dupa cate vad ca zice Ledi de David.

Somnic dulce!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=1" target="_blank">Votati fotomodelul Marius - bp.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

La multi ani! Aidan;
La multi ani! Andrei;
La multi ani!Carmen;
La multi ani! Ada;

Va imbratisez pe toti si va doresc multa fericire

Sanatate bolnaviorilor ;

Am votat si eu frumusetile Daria si Paul mai era cineva???

Cristi - nu fi suparata , dupa parerea mea un baiat ar fi ideal, sa fie 2 frati si de varsta apropiata, e perfect . Chiar daca ai totul roz, nu cred ca conteaza prea mult bebelusii cresc repede, ai sa ii cumperi tu haine adecvate mai tarziu. Eu tin pumnii sa iasa cum vrei tu .

Apropo de sexul copilului, noi am luat hotararea sa pastram surpriza pentru nastere , adica nu vrem sa stim sexul bb-ului ne bucura in aceeasi masura de o fi fata sau baiat, deci voi cumpara hainute albe, rosii, blue, galben/portocaliu. Doamne ajuta sa fie sanatos.

Fetelor, am avut intr-o zi o scurgere maro , dar nu s-a repetat si a fost totusi putin, credeti ca ar trebui sa ma ingrijorez???? am fost foarte speriata, dar dr. ma poate primi abia pe 26 , credeti ca ar fi mai prudent sa merg sa fac un control la alt dr????

Noi am inceput sa ne intelegem destul de bine cu Alice , insa ma dispera cu mancarea....nu vrea sa manance si gata .
Am fost la dr. are 11.270 si 87cm, dr a spus sa o las in pace, ca nu a slabit..., are ritmul ei de crestere...ba chiar am primit felicitari pt. curba de crestere ...dar fetelor, nu stiu cu ce creste fata asta.

Selene - of, sper sa se refaca repede micuta Daria Am vazut si eu blog-ul tau, foarte frumoase felicitarile, bafta in vanzari! , am incercat sa las un comentariu dar se pare ca nu merge...sau nu stiu eu ce sa fac....

" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi
http://lb2f.lilypie.com/NYCKp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Vai ce ma bucur! Intamplator am descoperit in gascuta de ian-feb 2011 o mamica implinita de fetita Alexia,nascuta pe 15 dec 2010: MVB, Monica noastra

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Ce veste Dark , multumim frumos, mi-au dat lacrimile , ma bucur foarte mult pentru ea
Imi pare rau ca fetele astea nu mai intra si pe la noi, macar la asa evenimente...cum am suferit alaturi...sa ne si bucuram impreuna

" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi
http://lb2f.lilypie.com/NYCKp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

am mai citit-o si eu pe mvb,i-am mai scris,sa stiti ca nu ne-a uitat dar crred ca ii e greu...va dati seama,oricum ,acum i-a implinit visul DD si i-a dat un dar minunat.

Mama de Ana si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

ada si paula,le-am rugat si pe colegele noi de la odisea gravidutelor sa va voteze.
HAIDETI LICURICI

Mama de Ana si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Da, ma bucur mult pentru MVB (Monica), am felicitat-o si eu mai demult, sper sa fi primit mesajul!

Fetelor multumim pentru gandurile bune, dar Aidan este f bine, are copilul asta o imunitate de beton, de cate ori ia un virus dupa doua zile e ca nou, a fost cam amarat de ziua lui, se vedea ca ii este rau, dar azi a fost mai in forma ca niciodata, i-am aspirat nasul bine, i-am pus picaturi si i-am dat niste catina si sirop de tuse adus din Romania de taica-su si cu asta l-am pus pe picioare (a venit Lucian ca o farmacie ambulanta:)) vreo 10 sticlute de siropuri naturiste plus niste medicamente pt o prietena de aici)

Multa sanatate din partea noastra bolnaviorilor, Lucas si Daria.

O sa revin mai tarziu cu niste pozici, dar cred ca majoritatea le-ati vazut pe FB, cu ocazia asta va multumesc

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Buna dimineata!

Leditia Sa fii sanatoasa si sa ai parte doar de lucruri bune si minuni in viata!

Antonia Sa cresti mare si sa fii sanatoasa!

Tuturor celor care isi serbeaza ziua de nume astazi!

Multumim tuturor pt voturi! Sunteti niste dragute!

Lissa

Multa sanatate bolnaviorilor!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Un vot, va rugam ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Dark ce veste minunata! Sa creasca mare bebe Alexia Maria si sa-si bucure parintii! Monica felicitari!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Un vot, va rugam ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic

Mergi la inceput