LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (133)
Raspunsuri - Pagina 15
bebelusi spune:
Asparagus ma bucur ca ne-ai scris si ma bucur ca sotul tau e mai bine
Anna si eu zic sa il dezveti, va dura o saptamana si apoi gata....zic eu
Ca sa mai destind atmosfera sa va zic de Vlad, intr-o buna zi o sa ne aduca la sapa de lemn, dupa ce ca nu face la olita ca nu vrea (face caca de 3 ori pe zi)deci consumam pampersi multi, mai nou, de cateva zile mananca la pranz cate 2 sticle de lapte in loc de una
. Dupa ce o bea pe prima incepe:"Mitea, nu gata, mai adu lapte", Mircea pleaca sa ii faca alt lapte si el striga "Hai Mitea, cu laptele, epede, Mitea, ce faci?nu mai vii?A pecat Mitea.....nu aduce lapte"....nu are rabdare deloc
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
cami_antonia spune:
mi-a trimis antonia mesajul neterminat![]()
bebelusi e bine macacar ca te intelegi cu vlad
ca mananca vlad
eu nu stiu ce ma voi fac ca antoniae
e mamoasa
mananca doar de la mine
inca pisat
spre rusinea noastra
si nu vorbeste
doar plange cand vrea ceva
de multe ori nu o inteleg
offfffffffffff
greuuuuuuuu
ce sa zic
dar apoi va fi minunat
deci rabdare
si incearca si ceva odihna
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si
28+ PETRA ADRIANA
cami_antonia spune:
patri
da de ce ii dai lapte la pranz??????????
eu nu ii dau decat in caz de extrema urgenta
scoate-i laptele de tot
sau eu stiu
voi stiti mai bine
28+ PETRA ADRIANA
Aalina spune:
La multi ani Andrei!!! Pui mic sa ai o viata frumoasa! 
Ada
Carmen 
Sanatate licuricilor bolnaviori.
Porumbita spune:
bebelusi eu am scos tot laptele in afara de ala de seara din care bea una doua sau chiar 2 jumate canute cu cioc;
cum e irina? suge?
cami lasa ca isi da si antonia drumu la vorbit
leditiaasa e la inceput in patul nou; dureaza cam o saptamana acomaodare; si eu l-am gasit ba pe jos, ba pe canapea nu mai zic ca imi statea inima si bateam recorduri la viteza cand il auzeam brusc cu altfel de tipat ca a cazut (nu a cazut decat de vreo 3-4 ori cu totul da totusi)
anna-mama tu sii mai bine cu alaptatul; eu pe robert l-am intarcat ff trepatat si final la un an jumate; si dc ma ajuta DD sa mai am un copil o sa incerc la fel sa il alaptez dar un maxim maximorum pt mine va fi un an si 7-9 luni in functie de cum e copilul; eu iti doresc putere sa treci peste prima luna la munca cu bine
asparagus asteptam poze
selene da ce are si ce ii dai dariei?
ada am votat frumusica mica
mara voi cum mai sunteti?
miere ce are aidan?
crisspy cum te mai simti?
crisspy
pyc tu pe unde umbli? ariya? cadia? axis? daiopri? korucia?
cami_antonia spune:
cristi primesc cu placere orice icoana te nevoiesti sa mi-o dai
ti-am zis ca imi plac
dar le poti dona unor biserici ortodoxe
daca sunt ortodoxe
si gata
e si mai mare milostenia
pupam burtica
28+ PETRA ADRIANA
lisssa_ana spune:
LA multi Ani Andreiut
La multi ani ADA si Carmen. Un buchet de
pt voi!
Ledi dar ce are David?
Miere e bolnavior A? Ce are? oooof...sanatate
bebelusi m-am distrat de Vladut cum n=-are el pic de rabdare. Dar de ce ii zice la Mircea pe nume? ii place cum suna??
Ana nici nu am stiu ca mai alpteaza cineva printre noi. Felicitari
. Eu n-as putea,pt mine cu Ana a fost un chin alaptatul si am rezitata pana la 8 luni.
IrinaC Obosita? nu ma mir la cate garzi si la cate ore muncesti. Asteptam poze
Asparagus felicitari pt sot,ma bucur ca n=are nimic grav,dar mai ales feliciari pt ambitia de care da dovada:scoala+un copil
Cami o sa vorbeasca si Antonia odata si odata. Dar de ce nu incepi sa ii dai macarea macar bucatele ca are dintisori,mai micute la inceput. Ce inseamna cand e sccris un negru in calendar?
Selene Sanatate Dariutei
Iulia Cum ii place Carlei la inot??? Ana nu mai vrea sa aiasa dupa 1 h,chiar daca e asa de obosita. Adevarul e ca cu toate clasele astea ne trece sapt atat de repede.
CRis30 Ce mai face DAria?
noi suntem bine,azi mergem la un botez.
Va pupam si o duminica placuta sa aveti
Mama de Ana si
15+
bebelusi spune:
Cami, Porumbita, ii dau lapte la pranz de vreo 4 luni, a fost racit o data si a inceput sa imi ceara lapte la pranz....si ce sa fac....nu l-am putut refuza. Ideea e ca nu am de ce sa il chinui sa i-l scot pentru ca mananca si mancare dar e si fan lapte
Lisa, ii zice Mircea pentru ca probabil ii place cum suna
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
DarkBendis spune:
Buna ziua de la noi!
LA MULTI ANI, Ada si Carmen!!! 

Asa de bine am dormit "de dupa-masa"... parca vad ca la noapte voi face 15-16 prin casa ca nu imi va fi somn!
Lisa, distractie faina la botez!
Anna, eu in ultimele luni il alaptam pe Mister doar dimineata si seara, el incepuse sa bea cu placere din toamna si laptele de vaca (pana atunci refuzase sa bea lapte de orice fel din canita, formula nu a acceptat niciodata) asa ca am zis ca dupa ce face 2 ani o sa incerc sa-l intarc. Dar s-a nimerit ca in perioada de dinainte sa plecam in Italia sa lucrez pana tarziu de tot si sa-l puna tati la nani, bineinteles fara sa-si primeasca jupanul lapticul de noapte buna dar si fara sa faca tambalau si sa-l ceara. Deci... a fost primul semnal ca "vine timpul". Intarcarea propriu-zisa am facut-o saptamana urmatoare in Italia, intre Craciun si Anul Nou, unde din motive de oboseala mare la joaca, verisori care faceau chestii fooooarte interesante si jucarii multe si noi 2 zile la rand jupanul meu a adormit fara sa fiu eu (deci implicit lapticul meu) langa el iar dimineata a sters-o la joaca fara sa mai ceara "tzitzi" (in schimb, in bucatarie cerea "milk"). Asta m-a facut sa ma gandesc ca, desi initial ma gandeam sa-l intarc dupa intoarcerea in UK, probabil copilul "e pregatit" pentru intarcare asa ca ... am renuntat la tzitzi. M-a intrebat de cateva ori si a cerut, dar fara sa insiste, iar cand i-am zis "all gone" a zis "aha!" si nu a fost OK (de vreo 2 ori s-a lasat cu un mic tambalau, dar care nu a durat mai mult de 15-30 secunde), iar acum spune chiar el "all gone tzitzi" daca ma vede intamplator in sutien.
Dar daca nu l-as fi simtit pe Mister "ready" de intarcare eu l-as mai fi alaptat, mereu mi-a facut placere sa il alaptez, si in plus consider ca fiecare mamica alege cat timp sa dea laptic la puiul ei. E vorba de o alegere personala si nu are de dat socoteala la nimeni ce si cum, fie ca se opreste la atatea luni sau dupa 1, 2, 3 ani (trebuie sa recunosc ca-s nitel AP in privinta asta
) Sunt fericita ca am alaptat aproape 2 ani, si daca si la bebe2 tot asa va fi, va fi foarte bine pentru noi. De fapt, oricum va fi... va fi foarte bine. Fiecare sarcina e diferita, fiecare bebe e diferit, circumstantele sunt diferite pentru fiecare si, asa cum am spus, este vorba de o alegere personala a fiecarei mamici in functie de "ce are acasa". Anna, daca tu simti ca a venit momentul pentru voi doi ca sa renuntati la alaptat, fa-o, daca nu, nu 
E strict alegerea ta si crede-ma, tu stii ce e mai bine pentru Vladut, nu noi 
Ledi, am inteles ca dormitul "pe langa patut" se petrece destul de des la copilasii mutati din patutul "mic" in patutul de "baietel mare".Dar de acord cu tine ca nu e o experienta placuta sa-ti gasesti puiul dormind pe canapea sau pe jos.
Miere, imi pare rau ca Aidan e un pic bolnavor, sanatate multa la licurici!
Asparagus, ma bucur ca sotul tau e mai bine si ca nu sunt probleme cu inima. Nu ca migrenele ar fi niste chestii usurele, dar cel putin stiti ca nu e asa de grav. Ce fain v-ati distrat in Austria, si patinaj pe lac! Wow!
Cami, incearca sa-i dai Antoniei sa pape bucatele. Eventual incepe cu mancarea ei favorita, cu ceva ce stii ca-i place.
Bebelusi, mai stim si pe altii care fac caca de 2-3 ori/zi. Noi inca nu am inceput cu olita, deci tot pampersi folosim. Deocamdata ma anunta "dupa" ca a facut, nu "inainte", oricum asta e "proiectul" urmator, sa vedem cum facemn "potty training" Bineinteles ca va trebui sa discut cu Lynn, pana incep serviciul Mister sta mai mult acasa cu mine, dar apoi va fi din nou full-time la ea, asa ca va trebui sa "conlucram" si am incredere in experienta ei cu cei mici.
Selene, sanatate Dariutei!!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Selene_Bunny spune:
Noi am ajuns la Urgente, am chemat Salvarea...
Traheobronsita era diagnosticul, ieri am luat Rhinathiol, Septilin si Panadol, ba si supozitor cu Novocalmin.
De azi am inceput si Augmentinul, asta pana acum, spre seara, cand, cu tot cu tratament, a facut 39,5, tuse foarte urata, se ineaca, nu poate respira si nici inghiti nu mai poate. Nu a mancat nimic, de-abia vorbea cate un cuvant.
Am chemat Salvarea, am fost la Urgente, la Pediatrie. Are si laringita, haraiala cat cuprinde, febra avea 39, dupa un supozitor cu Paracetamol.
De acolo am primit tratament injectabil - Ampicilina + Gentamicina + Hidrocortizon, la 6 ore.
Renuntam la Augmentin si inlocuim Rhinathiol cu Erdomed. Luam si Ketof. Panadol/supozitor la nevoie.
Asa rau bolnava nu a fost niciodata.
Ii e sete si nu poate inghiti mai nimic. :((
Dar macar vorbeste. Tocmai mi-a disparut cardul de BT de pe pat. Am intrebat-o pe Daria unde e. Ea a deschis o punguta de hartie plina cu bilute de-ale ei si a zis: "uite aicea!"
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii