LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (133)
Raspunsuri - Pagina 14
sdcristian spune:

AIDAN SI ANDREI 

multa multa sanatate,si tot ce va doriti puilor. si multa fericire si liniste si mamicilor voastre
cami , nu stiu la ce biserica sa le dau, ca la noi sunt alte tipuri de icoane, eu primesc tip ortodox. la noi in general sunt pictate pe pereti sau sunt tablouri pictate foarte foarte mari. cand ne mai vedem daca vrei iti dau si tie din ele
mama de Carol (29.12.2008) si
13+
asparagus spune:
Aidan
Andrei
!
Sa fiti fericiti, sanatosi si voiosi alaturi de cei dragi!
La Multi Ani si celorlalti licurici din ultimele zile, de cand n-am mai intrat!Imi pare rau ca n-am apucat sa mai scriu, dar m-am gandit mult la voi tot timpul.
Noi suntem bolnaviori.
Lucas a facut azi noapte 40°C, ii haraie pieptul si are si un inceput de diaree. Speram sa ne treaca pana pe 18, ca aveam progrmata petrecere, daca nu o vom amana pe weekeend.
Altfel, sotul meu e mult mai bine. A facut multe teste, la inima si neurologice. Pana la urma s-a stabilit ca nu era de la inima ci are migrena cronica, care da la fel simptome. Trebuie sa aiba grija si sa incerce sa doarma, ca asta e problema principala. Doarme extrem de putin si intrerupt, cate 3-4 ore pe noapte.
Ei, cred ca s-au adunat mai multe: BAC-ul la fara frecventa, el se ocupa de Lucas si dimineata si dupa-masa, el il ia de la cresa si are grija de el pana vin eu la 6-7 seara. Iar din octombrie este student la zi, si este foarte greu...extrem de mult de invatat, examene, teme...cea mai rea este insa presiunea pe care o are psihic, caci el stie ca are o varsta si trebuie sa reuseasca acum, nu mai are nepasarea aceea pe care o ai cand esti la 20 de ani...
De sarbatori am avut casa plina, mi-a fost foarte frica din cauza lui Arek, daca nu o sa fie prea mult pentru el, dar per total a fost ok...stresant dar frumos. A venit nasa lui Lucas si din America si parintii ei din Vatra Dornei (care sunt cei mai buni prieteni ai parintilor mei) plus ai mei, deci 8 in total. Am fost din 23 pana in 27 la Viena, superrrr apartamnet, daca va intereseaza dati-mi PM si apoi la munte tot in AUstria, la Weissensee, o zona mai micuta, dar super frumos, mai ales pentru copii. Si acolo am avut 2 apartamente, la fel, foarte dragute. Am patinat direct pe lac, n-am mai facut asta din copilarie
Cand o sa am o secunda timp, va pun si poze.
VA pup pe toate si pe licurici in mod special!
Ioana
mamica fericita de
Lucas 18.01.2009
http://www.foto-la.de/Lucas/
Arriel spune:
Aidan 
Andrei 
Sa fiti sanatosi si fericiti alaturi de parintii vostri!
Ada
Cum a fost la petrecere?
Carmen
Ce mai fac puiutii tai?
asparagus ma bucur ca nu este nimic grav cu sotul tau. Multa sanatate lui Lucas.
Of, ma gandesc ce ne asteapta si pe noi dupa inceperea gradinitei, ca pana acum, in afara de niste muci si febra, nu a avut buburuza mea altceva. As vrea sa o inscriu din toamna, dar la o gradinita de stat, nu imi permit una particulara. Sunt vreo trei pe langa noi, sper sa reusim la una din ele, chiar daca nu va avea trei ani.
Gata, ca fii-mea si-a scos o fusta din dulap, si s-a imbracat cu ea (peste pantalonii de casa desigur) sa iasa afara. Acum a venit cu degetul intins sa-mi opreasca calculatorul "mami, opesc" ![]()
Mami de Thea Bianca (03.02.2009)
www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712" target="_blank"> Thea primul an
Thea creste
Selene_Bunny spune:
Si noi bolnavioare...
Febra intre 38 si 38 cu 6, haraiala in piept, muci, respiratie dificila, tuse seaca...
Si maraiala cat cuprinde...
Suntem pe tratament, dar ii e greu sa inghita si imi refuza siropurile...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
ada_coman spune:
Andrei
Sa cresti mare si sa fii sanatos! 
Carmen si Crisyana
Sa fiti sanatoase, fericite si iubite!
Multa sanatate bolnaviorilor! 
Multumesc frumos pt urari! 

Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
Un vot, va rugam ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic
anna-mama spune:
La multi ani, Andreiutu! Sa cresti mare, fericit, sanatos si norocos! 
Irina, imi pare rau ca esti asa obosita, multe imbratisari. Sper ca azi sa fiti in forma si sa petreceti frumos. Cum a fost la Brasov? Eu nu am dat niciun semn, ca din pacate am fost toti 3 bolnavi si nu am iesit nici 2 min din vila 
La multi ani, Ada! Multa sanatate si tot ce-ti doresti 
La multi ani, Carmen! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce-i mai bun! 
Asparagus, multa sanatate lui Lucas! 
Dark, stiu ca si tu i-ai dat lui Mister, dar el macar nu visa numai la tzatzi
Cum a fost intarcarea? Cum ai procedat?
Bebelusi, cu alaptatul e destul de greu pt Vladut, ca el e dependent si numai la asta se gandeste si seara cand vin acasa abia asteapta sa ma descalt ca sa suga, si plescaie si inghite in sec de pofta..
ma gandesc serios la intarcat pt ca am impresia ca ii face mai mult rau acum 
de steluta norocoasa (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
anna-mama spune:
Selene, multa sanatate Dariutei! 
de steluta norocoasa (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
cami_antonia spune:
LA MULTI ANI AIDAN!
LA MULTI ANI CARMEN!
BEBELUSI ,
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si
28+ PETRA ADRIANA
Leditia spune:
Andrei
Carmen
Ada
La multi ani cu sanatate si tot ce va doriti.

Sanatate multa bolnaviorilor.
La noi a fost o noapte aiurea,fii-miu a fugit sa doarma pe canapea,dupa ce atipise si eu am plecat din camera.Pe la 1 a cazut de pe canapea,am stat cu el sa adoarma pana la 3 noaptea,dupa care azi dim l-am gasit dormind pe covor langa canapea.

Habar nu am ce sa-i fac sa nu se mai dea jos din pat.Cand l-am gasit pe covor dormind am zis ca innebunesc..
weekend placut in continuare.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.