Fluturasi de martie-aprilie 2011 (118)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

buna dimineata matinal si de la mine!

shtrumph
simo nu mi-au trecut durerile acum fug spre doctor, sunt destul de speriata ca nu mi se pare ok

sper sa fie ok! revin dupa cu vesti sper bune, va

s 28, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Simona...la noi magazinul Z este in carrefour (asa am auzit..vad diseara).Ok..atunci diseara trag cu ochiul!

Aveti carucioare Chicco?Cum vi se par??
Va scriam ca eu m-am orientat catre Chicco Multiway..dar as vrea ceva pareri despre firma..sa nu ma trezesc ca il folosesc un pic si s-a rupt!

25+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Scrish, ah, n-au trecut? Ce-o mai fi si asta? te asteptam cu vesti!
lalely, cumpara odyuri de 0-3 luni...sa ai 7-10 cam asa, cu manecutza lunga si scurta, salopete intregi, cu tot cu picior, pantalon cu picior, o paturica neaparat, ciorapei pe care poate sa-i pui pe su pantalonas dc e mai frigutz, caciulitze , scutecele finet...astea toate iti sunt necesare acum.

Simona, mami de baieti David, Matei si 33 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Lalely, o prietena a avut si a fost foarte multumita, l-a dat chiar mai departe intact, deci sunt rezistente. Acum nu stiu insa ce model era.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata burticute

azi sunt foarte matinala, am dormit ca o valiza si nu mai am somn acum.

anaxena si tu ai fost o norocoasa ca ai avut asa nastere usoara si frumoasa. asa as vrea si eu
eu nu cred ca este dopul ala. parca nu asa trebuia sa arate,cum l-ai descris tu.

lauriciu cum au zis si fetele, nu te mai lua dupa toate babele...si eu zic sa botezi, este foarte bine

bb_yasmi chiar ca ai fost o norocoasa ca n-ai avut treaba cu iasmi. sunt curioasa cum o sa fie bb2 daca o sa fie opusul?

strumphitza ma bucur ca ai analizele bune. ti-ai luat de-o grija. lasa, eu zic ca o sa te descurci tu singura nu ai nevoie de soacra sa te bata la cap.

scrish exact asa gandesc si eu. cum sa nu am timp de dus sau de facut una alta prin casa. dar cand aud ce povestesc fetele.... vom vedea cum o fi cand vom avea bebeii acasa

miki imi pare rau ca vlad nu s-a facut bine si tot are febra. mergi cu el la doctor, eu nu stiu ce sfat sa-ti dau ca nu ma pricep dar cred ca cel mai bine este sa mergi cu el la doctor. multa sanatate

simona,lalely,scrish ce matinale sunteti azi

toate burticutele.

S-a intamplat minunea mult asteptata33+

AMR 6 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

scrish te asteptam cu vesti de la doctor. poate ai doar crampe. am patit si eu asa. de fapt, la mine a tinut putin durerea, apoi am iesit la wc si mi-a trecut.

simona dar scutece de finet pentru ce trebuie?

djlaura,madutza,strumphitza

AMR 6 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Simona..mersi mult de tot!!
Am scris...

Poate am noroc...
As vrea sa-i cumpar si eu ceva puiului..plus ca am gasit caruciorul ala de la Chicco si mi-a placut...
Nu l-am vazut in realitate,dar luni cand merg la medic poate dau o fuga pana la magazinul din Bucuresti!

25+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan34

AMR 6 s !!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

scrish te asteptam cu vesti de la doctor. poate ai doar crampe. am patit si eu asa. de fapt, la mine a tinut putin durerea, apoi am iesit la wc si mi-a trecut.

simona dar scutece de finet pentru ce trebuie?

djlaura,madutza,strumphitza

AMR 6 sapt!!!

Roxy, matinala si tu, ce sa zic
Scutecele sunt bune de pus sub capsorul lui bb, el mai regurgiteaza si sa nu stai mereu cu cearsaful patat, eu il mai puneam pe carut sub bb cand ieseam afara, sau pe pat daca il lasam in patul mare.

Cu puiul nu e chiar asa greu. Prima luna e mai dificila intr-adevar ca papa des, si nevoie de un ajutor...Dar dupa prima luna se mai linistesc lucrurile...Depinde desigur si de copi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

neatza, am ochii lipiti de somn, dar a plecat printesa la scoala si na, pachetelul, cu ce ne imbracam azi...?
scrish, ma ingrijorezi...de abia astept sa te intorci a ne spui ce e..
anaxena , eu zic sa-l suni pe dr sa-i spui de dop sa te duci la un control, ai grija cu infectiile
simo, ai vazut ca ti-ai facut griji de geaba cu glicemia, bataitza

mami de de 7 ani si ingeras si 28+cu
69/11

Mergi la inceput