Fluturasi de martie-aprilie 2011 (118)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

andreea, asa am patit eu la doua sarcina( e drept ca era si vara) si mi-am scos sarea aproape de tot.. si inca ceva bea apa ca altfel corpul vrea sa-si faca rezerve...
millie dc nu-i dai l;apte?

mami de de 7 ani si ingeras si 28+cu
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

buna
SSABrya – spitalul Universitar este Spitalul Municipal. Nu ma provoca despre conditiile din spital. Parerea mea este sa nu ai pretentii foarte mari ca altfel vei fii dezamagita.
Cumnata mea a nascut la Filantropia si camerele precum si baia erau mult peste ce am vazut eu la Municipal… Am vizitat inclusive rezervele…dar asta e, merg unde e doctoral..:(

Roxy – mobila pe care am aleasa-o este cea care a fost expusa la Baby Expo…nu stiu sa pun poza, dar daca intri la camere pentru copii este a 3 camera de la coada. Eu am luat patutul transformar..
ailed_dota multumesc de reteta pentru gogosi. Maine sigur o incerc..

eu am dormit cam 1 ora, de la tratamentul din spital mi-am facut obicei sa dorm si tare ma bucur ca sufeream de insomnia (atat ziua cat si noaptea).
Monas – felicitari pentru vestile frumoase de la eco!
Stefana – in wk sigur vom monta mobile. In legatura cu celelalte produse : masa de infasat (cea la 80 lei) este fff faina..Lenjeria (am luat cele cu imprimeuri-100 lei) si cu aparatori – mi se par ok, dar am fost surprinsa sa constat ca cearsaful este de culoarea alba si nu in ton cu celelalte produse. Daca te uiti atent pe site, asa e si prezentarea dar eu nu am observat. Sapt aceasta vreau sa le spal si sa vad cum se prezinta…

pe toate celelalte va pup apasat

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" +32
(Matei19:26)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

ooof Miki. Ai mei sunt obisnuiti cu aerosolii, si-i fac singuri. Incearca sa-i pui ceva ce-i place la Tv si tine-l in brate (fara sa isi dea seama ca asa e imobilizat)...Cu ce-i faci aerosolii si ce doze?
Sanatate mare..si tie si lui...sper sa nu te ia si pe tine..

Simona, mami de baieti David, Matei si 33 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

am incercat si la tv si la calculator si cu muzica si fara..nu poti sa-l pacalesti sub nici o forma
trebuia sa-i fac cu flixotide ( care nu se mai gaseste, aveam 3 doze in casa dar 2 le-am consumat aiurea ca nu vroia sa stea si doar una am reusit sa i-o fac ) si adrenalina combinata cu dexa ( 1 fiola adrenalina+1 ml dexona+1ml ser efedrinat )
oricum pt ca n-am reusit cu aerosolii i-am dat ospamox, adica antibiotic
si cum toate se intampla cand nu trebuie..luni seara cand trebuia sa incepem aerosolii am constatat ca s-a stricat aparatul a plecat sotul dupa altul si singurul care l-a gasit in tot orasul la ora aia era stricat..a ajuns cu el acasa si a trebuit sa-l duca inapoi
numai d'astea se tin de noi..

mami de Vlad 09.04.2009 si s32 cu

ooof Miki...numai necazuri...Totusi e bine ca-si face efectul ospamoxul. E un antibiotic slab. Imi pare rau ca nu sta la aerosoli..tot asa facem si noi dexa sau flixotide cu ser fiziologic...E oricum cam acelasi lucru, tot cortizon au ambele. La noi merge chiar mai bine dexa...Nu stiu care e mai puternic. Hai ca sunteti totusi pe calea cea buna.

Simona, mami de baieti David, Matei si 33 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Roxy: landoul e landou si caruciorul care se inclina la 180 grade a alta..landoul e o piese separate,nu se poate face caruciorul landou!eu vreau landou pt ca dc bb doarme sa-l transport in casa sis a-si continue somnul…asha ar trebui sa-l iau in brate sa-l transport si nu-mi e ok..plus ca eu merg mult cu mashina si imi trebuie landou,ca cu ce-l tzin in mashina..si scoica e foarte ok,dar eu la Maria am tzinut-o muult in landou,mai mult a dormit in landou decat in patutzul ei
Pompa tip seringa e buna pentru desfundat canalele si pt muls,dar are prea putzini ml si e mai greu,ca tre sa te mulgi sa sa rastorni si tot asha,dare u zic ca-tzi faci griji prea devreme,vezi dupa ce nashti
Madutza sunt foarte de acord cu tine ca nu patzesc nimic copii care nu au carucior cu landou!multe fete de la odiseea trecuta si-au luat un carucior de la Chicco tip umbrela si au foat foarte multzumite

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 30+ cum creste Alex
AMR 9s!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

nu-i reteta mea de gogosi a dat-o una din dragutele noastre din odisee eu doar am facut-o...ca era fara zahar... si au iesit buuune
sfat: papatile calde sau proaspete.. eu le-am tinut mai multe zile ca la cat aveam eu voie...

mami de de 7 ani si ingeras si 28+cu
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarApr2011 spune:

capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Simona id-ul meu de mess e ana_xena,vreau sa vad poza!!

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 30+ cum creste Alex
AMR 9s!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Ms fetitele de aprecieri a burticii! Mare, mica bebe sa fie sanatos, ca azi am fost o ametita si jumatate, era sa pic de pe scaun, daca mai persista ma duc la medic sa mai cer un set de analize.

Feli cu Miriam in burtica 33 +
AMR 7S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

si acum am vazut ca v-ati luat la harta iar..de voie de nevoie....aiurea dupa parerea mea..

mai fetelor, acum eu nu stiu unde vedeti voi atatea interpretari si subtilitati la mesajele scrise aici..care de fapt sunt pareri din proprie experienta sau din cele citite..pe cuvant daca va inteleg..o parere e doar o parere si trebuie acceptata si nu descusuta in mii de fire imaginabile...ar trebui sa fim mai deschise la opinii, ca doar de asta intram aici..pt pareri si impartasit emotii si nu pt cearta..
hai si nu mai gasiti voi interpretari acunse la niste pareri sincere..fiecare are dreptul sa-si scrie parerea..

mami de Vlad 09.04.2009 si s32 cu

Mergi la inceput