Depresie postnatala (?) -recomandare psiholog
Buna
Va rog mult sa-mi recomandati si mie un psihoterapeut bun in Bucuresti. Am fost dintotdeauna o persoana mai anxioasa si mai nervoasa dar reuseam sa-mi pastrez totusi un oarecare echilibru. Dupa nastere simt ca lucrurile au cam scapat de sub control, presupun ca am facut vreo depresie postnatala care a stricat acest echilibru precar si cu toate ca a trecut 1 an de la nastere se pare ca nu voi fi in stare sa-mi rezolv problemele singura, clar am nevoie de ajutor. De cand s-a nascut copilul traiesc intr-o permanenta stare de agitatie si teama care probabil ca-i afecteaza pe toti cei din jur…Mai am si alte probleme, pe care insa nu le pot expune aici, sunt deci un caz mai complicat, de aceea va rog mult sa-mi recomandati pe cineva cu adevarat bun.
Multumesc
Raspunsuri
dicirstea spune:
Alina, azi merg eu la o dr. La discutiile preliminare am fost multumita, sa vedem cum va fi sedinta.
Daca sunt multumita, ti-o recomand.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
AlinaEmi spune:
Multumesc pt. raspuns si mult succes iti urez. Te astept cu impresii.
Daca mai aveti recomandari sau povesti de succes, sunt nerabdatoare sa le aflu...
dicirstea spune:
Prima impresie....foarte buna.
O tanara calda, empatica.
Daca vrei, poti sa astepti sa vad ceva rezultate, daca nu, pot sa-ti spun doar ca m-am simtit confortabil sa discut cu ea. Eu aveam ceva probleme sa relationez la asa nivel de intimitate cu persoane straine.
Si m-am simtit si suficient de increzatoare dupa ce am plecat de acolo
CAPRA CU 2 IEZI
MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
AlinaEmi spune:
Mulumesc pt. raspuns. M-ar interesa in ce zona are cabinetul. Trebuie sa ma orientez catre ceva accesibil pt. ca nu-l pot lasa prea mult timp pe bebe acasa fara mine.... Si cat costa o sedinta ?
Daca nu-mi poti da aici mai multe detalii, trimite-mi te rog PM
Mersi mult
dicirstea spune:
Are un cabinet in zona Politehnicii, ptr mine e destul de greu din cauza programului, azi sunt nevoita sa sar sedinta ca nu are cine sa il ia pe cel mare de la gradi'.
O sa vad cand ma reprogrameaza si o sa o intreb detalii.
CAPRA CU 2 IEZI
MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
AlinaEmi spune:
Cum merge terapia ? esti la fel de multumita ca dupa prima sedinta ?
Mai astept recomandari, nu recomanda nimeni vreun cabinet mai central ? n-am reusit inca sa gasesc nimic...
dicirstea spune:
Sunt la fel de multumita. E nashpa u zona, intradevar, si e asa un blocaj in zona aia.
Poate mai apare vreo recomandare...
CAPRA CU 2 IEZI
MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010