NU se zice "am decat un mar" !! Nici "doctora" !!
Raspunsuri - Pagina 54
mianna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Tisina "eram precisa |
asta-i doar o parodie a marmotei cu vacuta mov (sau a vacutei cu marmota, cum vreti)
ariadna33 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mianna
asta-i doar o parodie a marmotei cu vacuta mov (sau a vacutei cu marmota, cum vreti) Asculta, priveste si taci!... Din brate fa-ti aripi de fier Si zboara cu ele spre cer!... |
ca si aceea cu "ia mai fa mai, Dorele!"
denizel spune:
1. Se spune confort, NU comfort !!
2. Am auzit azi si "decat" si "doctora"
.
3. Nici mie nu-mi place "mi-a facut febra".
La fel cum nu-mi place "am operat-o/l-am operat astazi" spusa de o mamica ne-chirurg. Mama mea, cu toate ca nu este chirurg, a reusit performanta de a ne opera pe mine si pe fratele meu in aceeasi zi, unul cu anestezie locala, altul cu generala
. Ne-a usurat atat de amigdale cat si de polipi
.
4. e putin un singur de "doctora", nu? :)
Ieri si azi n-am citit pe mai mult de 4 topice, dar... 4 topice eu, 4 topice fiecare dintre voi si... un singur "doctora" mi se pare excelent, nu? ![]()
~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~
ariadna33 spune:
Daaaaaa, de azi lumea este mai buna si s-au rarit "doctorele". Sigur va fi din ce in ce mai bine, daca nu de maine, de poimaine aceste exprimari odioase si toxice vor dispare/disparea (sunt corecte ambele) cu desavarsire din peisaj!
iulianm spune:
| citat din mesajul lui denizel 1. Se spune confort, NU comfort !! |
De acord, dar ar trebui acordate circumstante atenuante celor care traiesc in tari vorbitoare de limba engleza ((:
Inca una din categoria "rar avis"/absolvent de facultate: "sos Remuland".
viviana spune:
Poate sosu' asta Remouland a fost facut in graba. Si s-a taiat.
Eu am scris o data expresso in loc espresso si mi s-a dat peste nas.
Chiar fusese o greseala de tastare.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
iulianm spune:
"Remoulade" taiat devine "remuland"? Nu-i prima oara ca-l vad maltratat, atit ca denumire cit si ca reteta. Exemplul dat nu era luat de la sectiunea "la bucatarie"
Laura25 spune:
La facultatea de medicina mai nou se studiaza sosuri si denumirile lor? Interesant ... eu daca nici macar nu stiu cum arata sosul asta si habar nu aveam cum se scrie corect, rezulta ca sunt analfabeta tare?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=5" target="_blank"> Un vot pentru Rareshic - lau.jpg
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
iulianm spune:
Laura, cred ca termenul de "analfabet" e folosit gresit
.
Care-i legatura dintre "remoulade" si materia studiata la Medicina?
Si inca o intrebare: cineva poate fi mai mult sau mai putin analfabet?
Laura25 spune:
| citat din mesajul lui iulianm [ Care-i legatura dintre "remoulade" si materia studiata la Medicina? "Double, double, toil and trouble; fire, burn; and caldron, bubble." |
Asta intrebam si eu, ca ai tinut sa o iei in balon pe XIO ca e "absolvent de facultate" dar nu stie cum se scrie corect numele sosului lu' peshte.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=5" target="_blank"> Un vot pentru Rareshic - lau.jpg
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me