NU se zice "am decat un mar" !! Nici "doctora" !!
Raspunsuri - Pagina 39
viviana spune:
Mediajust, se prea poate sa nu-mi mai amintesc eu bine chestia asta cu vreo. A trecut mult timp.
Treaba asta cu "Subiectul este trandafirii"...
Nu e un banc.
Cand eram prin clasa a Ix-X, a fost o piesa, la Teatrul Mic, cu acest titlu.
Pe vremea aia, titlul a suscitat numeroase controverse gramaticale si chiar s-a discutat la ora de romana acest aspect explicandu-ni-se de ce aceasta formulare este corecta chiar daca nu iti suna bine.
Apoi, am citit prefata romanului "Valurile", unde domnul critic incepea asa: "Valurile" sunt un roman bla, bla, bla.
Si, la naiba, mi se parea tare gresit.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
calipso_zeus spune:
Buna dimineata
Vorbind de limbajul de mess al tinerei generatii si despre prescurtarile folosite in convorbiri virgula sincera sa fiu mi se face rau punct
Eu inteleg dar de vreo doua ori m-am luat de o nepoata a mea cu care vorbeam si i-am zis scurt sa nu mai scrie ca o analfabeta virgula sa vorbeasca romaneste sau sa se duca unde vrea punct
Va doresc o zi buna punct
All the best ![]()
Tisina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mediajust Capcaunule, Monnvas - nu! Zi-o! (Poate nu-i tocmai locul potrivit - dar este pe-aproape.) Avea fiu-meu vreo 6 ani. Ma aude bocindu-ma la telefon - "of, n-am rezolvat, si sunt deprimata, cu moralu' la pamant..." Dupa vreo doua zile, serios si ingrijorat, mangaindu-ma pe obraz, ma intreaba: "mama, ce faci, cum mai stai cu MORALA?" De atunci, oricine este trist primeste incurajarea "Sus morala!" ![]() ![]() ![]() "Procesele iti rapesc timpul, banii, tihna si prietenii." (Proverb englezesc). |
denizel spune:
Sterilet... sunt noua nu "ma omorati"
.
- Protopopescu Nu "Ma Omorati" a ajuns?
- Prezent, dom' profesor! :))
~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~
adablackcat spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui denizel Sterilet... sunt noua nu "ma omorati" - Protopopescu Nu "Ma Omorati" a ajuns? - Prezent, dom' profesor! :)) ~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~ |
Pe mine m-ai pierdut. N-am inteles o iota!

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Aradencele alaturi de maria_rubi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
denizel spune:
Ada, e culeasa de pe DC si e in legatura cu lipsa virgulei :D.
In loc de 'sunt noua, nu ma "omorati" ', se intelege: sunt noua "un nume" (unde nume = nu "ma omorati" :)).
Ca si cum as spune eu ca sunt noua Cleopatra :)).
~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~
adablackcat spune:
No..asta o fost grea de tat!![]()
Am citit si eu ieri un mesaj de pe un subiect oarecare de pe DC in care nu era nicio virgula sau vreun punct, nimic. Scuza a fost ca e "unguroica" autoarea. Dar in limba maghiara nu sunt semne de punctuatie???
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Aradencele alaturi de maria_rubi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
inaioana spune:
Atat ai reusit tu sa culegi proaspat din poienita?
"Stiu ca nu e frumos sa ma mandresc, daaar..." (asa zice Katja), eu pot mai mult:
Va multumesc pt raspunsuri sunt sigura ca parul natural e mult mai frumos dar extensiile e o schimbare ,la fel ca si gelu pe unghi e frumos dar sigur nu arata natural ,la fel ca si machiajul fetei e frumos dar tot nu e natural, o culoare a parului ce e mult mai diderita decat parul nostru tot nu e natural, si multe altele ....
E bine de stiut parerea altor fete ce cred despre extensi ,va multumesc dar eu cred ca merita de incercat doar ce, avem o viata de ce sa nu incercam cum sunt. Multe fete ce incearca sa -si schimbe culoare parului ,blond ,negru ,rosu , eu nu , vreau doar sa am parul lung dintr_o data nu e genial!!!
Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=SftMo7XkXps" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).