NU se zice "am decat un mar" !! Nici "doctora" !!
Raspunsuri - Pagina 31
Sabina spune:
mie imi place mosafir :)nu e gresit, e doar vechi.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
CristinaT spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ina.click Ati uitat "gen" Cum il tot aud folosit: "Am fost la serviciu si i-am zis aleia sa nu se mai ia de mine, gen, da oricum eu fac ore suplimentare gen cu zecile si nimeni nu ma lauda da ea a zis gen haaaa, fataaa, pai si ti le plateste cineva gen?" ...ha? Inclin sa cred ca "gen" e noul "plm", dar folosit de ambele sexe. Oricum ar fi, eu incerc sa scap de el chiar daca nu il folosesc drept inlocuitor de virgula 31 + ![]() |
eu nu am auzit asa ceva...

plm - ce inseamna?
ina.click spune:
Mai, curiozitate, se zice topicuri sau topice?
CristinaT: daca n-ai auzit, bine de tine; eu aud peste tot, cred ca e o noua molima corporatista.
"PLM"....vezi un pic mai jos de postul meu initial, si MediaJust avea aceeasi intrebare ![]()
31 + 
CristinaT spune:
m-am lamurit ce insemna plm
, dar eu tot nu am auzit pe nimeni vorbind cu "gen" sau "plm"-uri.
Daca as fi auzit pe cineva vorbind cu "plm"-uri (ma refer la varianta asta prescurtata!) as fi aflat pana acum ce inseamna.
adablackcat spune:
Nici eu n-am auzit vreodata "gen". La noi e popular "basca" cu sh.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Aradencele alaturi de maria_rubi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
adablackcat spune:
A fost prescurtata pentru prezentarea de aici. In viata reala se spune varianta prelungita.
E ca si WTF-ul american.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Aradencele alaturi de maria_rubi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
ina.click spune:
Nu puteam sa ...si anume...inoportunez frumosul topic...cu...varianta lunga.
Apropo, pe domnul cu burlanul spart il mai tine cineva minte?
Mie mi-a fost foarte simpatic. eu cred ca s-a emotionat trezindu-se intervievat si a adunat toate cuvintele mai interesante pe care le stia, facand un frumos ghiveci cu ele.
31 + 
Mediajust spune:
Ina, la fel de savuros a fost un politist care relata plin de emfaza cum s-a intamplat crima: "...si atunci inculpatul i-a efectuat o taietura la gat".
Si procesele-verbale de contraventie sunt o adevarata comoara lingvistica (stiu un avocat care le aduna pentru a le publica).
denizel spune:
| Citat: |
| mie nici nu mi-ar fi la indemana sa-mi tzugui buzele in halul asta doar ca sa pronunt numele unui terci. |
"gen" nu am auzit niciodata :D.
A, stiu, inca o chestie!! As pune-o in titlu daca as putea
Primesti mailuri, sms-uri, care te fac sa te temi ca nu mai stii cum te cheama
.Ti se spune in tot felu', incepand cu "buna" si terminand cu "buna seara"
exemplu:
Buna,
e in regula la 14,30?"
Ati gresit numaru', sunt Denizel, nu Buna!!!!
~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~