Iepurasii sarbatoresc-LMA Alexandru(98)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Salutare dragi mamici!

cu mare intarziere urez si eu la Multi Ani Deliei si lui Vladi sa fiti sanatoase si fericite!

La Multe Lunite sarbatoritilor de azi!

Vladi merci am notat si eu sunt fan pate de gasca si Parisul e la o aruncatura de bat
Nafi ce titirez ai tu acolo nu-i mirare ca ai slabit. are gusturi bune in materie de muzica, si mie imi place Enya, pe muzica ei l-am nascut pe Robin
Ioana28 ce frumos ati petrecut, eu mereu zic ca nicaieri nu-s sarbatori ca la Blaj. Se pare ca venim acasa de Pasti asa ca ne vedem sigur.

in rest suntem bine, Robin inca nu merge dar sta ridicat. mi se pare ca isi tine cam ciudat piciorusele cand e in picioare, asa talpile ori strambe ori adunate, poate sa il mai las descult sa simta mai bine, nu stiu. zice tata, da, haide in schimb nu stie sa dea pupici, nu face tai tai, nu aplauda, trebuie sa mai practic cu el ca la cresa saracul e cam de capul lui.
e foarte fericit cand mergem dupa el la cresa, chiuie si se grabeste sa vina, iti creste inima cand il vezi .si eu si sotul gonim cu masina sa-l luam si scarile le urcam in alergare O sa postez un filmulet cu el la cresa.
azi eram eu cu sotul prin oras si imi treceau niste idei tampite prin cap, ca daca ni se intampla ceva cu masina cine merge dupa Robin si ce va face el, sa ma apuce plansul nu alta. cred ca depresia post-patrum tine mai mult la mine.
hai va pup si ma intorc la munca, sa auzim numai de bine.

Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Rebiana27 - eu torturile Giei de la botez si de la 6 luni le-am facut www.cofetariilegeorgi.ro/home.html" target="_blank"> aici . Iti face absolut orice ! Numai sa te duci cu o poza si iti face ce vrei !

Ultimul tort comandat acolo a fost un inger inalt cat un tort cu 2 nivele si ceva si arata asa

Nu stiu insa daca livreaza in afara bucurestiului, desi am vzut ca au masini de transport.

Bineinteles ca acolo v-a fi facut si tortul de 1 an si turta.

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

am uitat sa multumesc tuturor pt postarile legate de prima aniversare, si eu deja ma gandesc unde ii fac o petrecere, ce sa ii cumpar etc. cred ca ii fac ceva mic aici si in aprilie cand mergem acasa ceva cu nasii.

eu ce idee am pt un an e sa ii fac un album din acela mare foto (ca si cele de nunta) ceva de calitate cu foita transparente etc si sa ii pun pozele din primul an de viata incepand cu prima poza la maternitate si terminand cu o poza de la petrecerea de un an. o sa il fac online, adica uplodez eu pozele si pun comentarii si apoi imi vine prin posta, cred ca sunt si in Romania firme. asta ca poate va dau si voua vreo idee. altfel o sa tin mereu sutele de poze doar pe calculator...

Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Pe mine ma tot bate gandul sa ii fac Giei un cub din ala din cristal/sticla ce o fi, in care cu laserul este "sculptata" fata ei in interior.

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

tre sa recuperez, stanucel si mie mi se pare ca aluat putin adelina in 3 saptamani si putine grame si putini cm....eu as lua masuri

ioana fata eu pasez si ce mananc eu mai nou :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna din nou!

Briza, Ioana, Irene, Stefimic, Sensibila, Rebiana, multe multumiri pentru urarile de casa noua dar sa stiti ca e inchiriat.

Am revenit in Bucuresti, am plecat la 3 zile dupa nasterea lui David pentru ca la PN am avut ajutorul si sprijinul parintilor. Acum pentru a-l scuti pe tati de naveta saptaminala (10-12 ore dus-intors in functie de condiutiile de trafic si vreme), am revenit.
Nu mai stam in imediata apropiere a Herastraului ci un pic mai la nord. Apartament, mare nou cu un pic de gradina.

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Pun si eu pentru inspiratie tortul de la 1 an al Dariei.

La vremea aceea tatal meu ii spunea Buburuza de aceea am vrut tort cu buburuze. aveam si alte vederi laterale si o sectiune dar sunt pe alt hard.

L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Irene in Bucuresti durata implantului este de 3-4 luni. Costurile variaza si ele dar undeva mai sus de 500 de euro.

La sfirsitul saptaminii merg la dentist si pot sa iti spun mai multe>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

Erina, multumesc mult de informatie! Eu la vara nu cred ca pot sta mai mult de 2 luni, as aprecia daca poti sa intrebi pe medicul dentist daca se poate face un implant atat de repede si care ar fi costul. Scuzati-ma pt off topic.

Poze

Irene, mami de Diana

it's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

Rebiana27 noi am facut tortul la cofetaria www.cofetariaalice.ro/categorie/torturi/torturi-personalizate/catalog-botez/" target="_blank">asta livreaza la domiciliul clientului...

dayanara si mie imi pare ca a luat putin,dar nu vad ce masuri sa iau,mananca foarte bine si cam de toate....vom vedea

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina Ioana 16.04.2010 si adolescent Paul Florian13.09.1993

am cerut putere si viata mi-a dat dificultati pt a ma face puternic
am cerut intelepciune si viata mi-a dat probleme k sa le pot rezolva

Mergi la inceput