Iepurasii sarbatoresc-LMA Alexandru(98)
Raspunsuri - Pagina 14
kossir spune:
Vladi, drum bun si sejur placut la Paris. Nu mai stiu daca ti-am mai zis. Cat priveste foi gras, noi nu suntem fani deloc. Insa de restaurantul acela o sa intrebam cand vom ajunge la Paris. Mie mi se pare ca Vladimir seamana foarte mult cu Mihai si in ceea ce priveste sportul si in alte privinte. Se va schimba mult cand va creste, ai sa vezi. Pup Floricica mica.
Mihaelagrosan foarte bine ca te-ai linistit. Daca analizele sunt bune, restul vine incet, incet. Lasa ca fotomodelele sunt cautate zau.
Sensibila ce ma mai intrebam ce e cu Vasile !! Sper sa iasa fratii lui cat mai lin. Pupam Gia frumoasa.
Bluekidoo avem voie sa votam de mai multe ori ?
Andira, multumim de articole. Informatii binevenite. Si eu tot nu pricep cu te descurci tu, zau.
Dayanara varice ? Sunt groase Ca mama mea are niste capilare la suprafata pielii si a fost slaba toata viata ei. Incep si la mine, cred ca este ereditar. N-am fost la control.
Cat despre incaltari si noi avem gresi in toata casa si ii pun sotetute groase din cauza asta. Sper sa ma invrednicesc sa merg sa-i caut incaltari pentru primii pasi. Sa fie.
Gata, chiar plec sa incep si eu "ziua de munca"
O zi buna!!
dayanara spune:
kossir acum ca spui, asa sutn niste capilare, ceva subtire si pe orizontala ca niste dungi, una e mai vanata si nu e dunga,e rotund asa
dayanara spune:
pun un video cu silvana mancand, pt cine nu l-a vazut
http://picasaweb.google.com/roxana1777/Silvana9Luni#5561966292757800354
carmickey spune:
dayanara super draguta fetita ta
adelina nu a dormit azi-noapte mai deloc,nu stiu ce are este smiorcaita de doua zile...sunt putin chiauna,ma doare capul... daca ma lovesc asa cu capul ca in poza asta poate imi trece...
revin mai pe seara sa citesc si sa scriu,poate ma simt ceva mai bine...
am pus si noi cateva poze noi la semnatura...:)
FILMULETE
POZE
mamica carmen de Adelina Ioana 16.04.2010 si adolescent Paul Florian13.09.1993
am cerut putere si viata mi-a dat dificultati pt a ma face puternic
am cerut intelepciune si viata mi-a dat probleme k sa le pot rezolva
kossir spune:
Ca asa are maicamea Roxi. Se intinsese tare si era mai copacta in centru. Nu mai stiu ce i-au spus medicii la vremea aia, o s-o intreb. Are si acum, nu asa rau. E mortala Silvana, si eu i-am dat Sofiei, dar a fost mai cah. Nu s-a lasat oricu, a mancat si ea. Eu nu m-am invrednicit sa filmez cum baga bucati in gurita ca sa nu-i dau piure. E mortala si fiemea cum fuge ea de pireut. Acu manca putin piure de fructe.
Si facu un caca de facuram dus fortat. Irene poate ti-era dor de perfectul simplu. Eu il folosesc si acum ca si tine de altfel.
Gata, fug la plimbarica. Probabil ca tragem o fuguta pe alul marii ca e tot cald.
Rebiana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dayanara rebiana ce-ai scris tu de incaltari stiu si eu, o tin totusi incaltata din cauza gresiei, dar pantofii ei sunt foarte moi, speciali facut pt primii pasi, sa se indoaie |
Bre Rox, unde scrisei eu de incaltari? Ori tu-mi citesti gandurile? :))) Eu impartasesc ideea expusa de Andira; asa am procedat si la Luca dar, parol, n-am scris aici pana acum :))
Pe de alta parte gandesc ca-i f bine ca tu-i pui pantofiori cu talpa flexibila Silvanei pentru ca in Spania toata casa are podeaua acoperita cu gresie; la noi predomina parchetul de lemn.
Poze tot n-am apucat sa vad... ma bag acum
Mami de doua minuni: Luca si Mara
sensibila spune:
center] La multe lunici iepurasei : Justina de Ioanact !
Ziua 15
La multe lunici iepurasilor : Denis Alin de atb, Robin Sebastian de Ina_3040, Alessandro de LAlexandra Eva Ioana de EVAMIKA !
Ziua 16
La multe ani primul iepuras mare :
Alexandru de Dianami
sa fii sanatos, iubit, avut si respectat !
La multe lunici iepurasilor : Vlad Alexandru de catus76_ro , Alex Cristian de cristinicuta, Adelina de Stanucel ! [/center]
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
dayanara spune:
rebiana, daca nu ai scris tu, a scris andra :))) sau andira?
eu am ceva sigur, oricum sa stii ca n.am baut
da aici predomina gresie, faza e ca eu am parchetul in cutii in balcon si sub pat, dar asa mi.e sila de lucrari in casa, si pe frigul asta sa tin geamurile deschise, pt ca e mult de lucru si de taiat se face praf rau plus mobila data la o parte, in sarcina stiti ca aveam pasarici la cap si nu l.am pus de frica nu inhalez ceva :)))
ce face mara? si luca? m.am tot uitat dupa ea, am scotocit linkuri in history si am cautat dupa comentariile facuta la pozele mele, sa gasesc albumul tau , dar n.a fost chip :)))
dayanara spune:
stai ca de fapt intrasem s-o intreb pe erina, cum mami sa nu iei o fusta albastra? cu ochii aia de-i are daria?
si astept laude ca ma dezobisnuiesc de scris cu punct in loc de cratima, ma obisnuisem asa cand nu-mi mergea cratima la laptop acum multi ani, asa va dati seama ce efort depun
Rebiana27 spune:
ROX, varicele nu cred sa aiba legatura cu greutatea corporala dar nici nu exclud varianta. Ma mai documentez. Stiu doar ca mamei i-au aparut dupa cea de a doua sarcina. Deocamdata n-o mostenesc insa la modul in care ma dor picioarele, in profunzime, ma gandesc ca e o chestiune de timp.
LEEA faine sosetutele. Din acelea i-am cautat Marei insa nu am gasit si marimi mici.
IRENE faina reteta! Arata super bine produsul final. Yam-yam!!
Mami de doua minuni: Luca si Mara