Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (71)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Am citit si eu din urma...tare greu ca is cu amandoi pe cap.
nectarie a avut crize de urlat noapte trecuta de a adormit definitiv pe la 3 dimineata. eram terminata. s-a trezist pe la 12 si s-a speriat de ceva si cum il puneam jos urla...dar urlet. cu cat era mai obosit cu atat urla mai tare. la 3 am adormit epuizati.
la 9:30 trebuia sa vina o doamna sa discutam sa ma ajute in casa cu treburi. pe recomandare. la 8:30 o sun sa ii zic ori sa vina la 12 sa discutam ori maine ca sunt super obositaa...bebe inca dormea ( nu va zic ca noaptea dupa ce a adormit nectarie s-a trezit ale in tuse si da-i cu miere etc.) Asa..la care doamna imi zice.."pai eu sunt deja imbracata" si asta pe un ton usor rastit asa. Nu'sh ce om se imbraca cu o ora inainte in conditiile in care sta la 10 min de noi. Bun...Ii zic imi pare rau bla bla..la care ea" cica daca sunt sigura ca am nevoie de cineva, sa nu o pun pe drumuri degeaba". M-am enervat si i-am zis ca am nevoie sigur dar nu de un om ce da un astfel de raspuns.
Asa ca azi de dimineata iar treaba si diverse...ei sanatosi sa fim!
Va pup pe toate!
Sanatate multa lui David!

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Si noi treziri din ora in ora asta noapte. Bibe nu vroia, in san nu mai gasea nimic ... urlete...
La 6 san, la 10 i-am dat mar + san dupa 30 de minute, la 13 san + am vrut sa ii dau un pic de piureut lichid(morcov, dovlecel, un strop de telina) - a papat mult 100-120ml - stiu ca nu se da atat de prima data, stiu ca nu se amesteca 3 din prima, dar nu stiam ce sa-i fac sa nu ii mai fie foame - daca dadeam doar morcov se constipa, nu a facut alergie, la 18 san + am vrut sa-i dau lapte praf, nu a vrut a papat iar piureut (portie pentru maine), la 22 am rugat-o pe tanti care mai sta cu ea sa-i dea ea LP - a papat si a adormit - fara nici o figura. Eu am facut luna bucataria in timpul asta - nu vroiam sa ma vada sa inceapa iar figurile.
Sunat pediatru - solutia lui sa o las nemancata pana accepta LP. Eu una nu pot!

Pup toti delfinuti!

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

David sa te faci bine repede pui drag!

Andrei fi te rog cumintel!

Vladut - mai ai si tu mila de mami!

Rebe esti superba!

Mergi la inceput

Ma uit la reclama aia de la milupa de sus din pagina si imi vine sa le zic vreo 2 citind experienta lui Davidut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

votat Antonia!!!!

Arissa unde votam?

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

votat Antonia

offf, toti puiutii sunt maraiti dupa vreo 2 ore de somn (dar mutat de colo colo, cand in brate, cand in patut, cand in carut, dar a dormit...fructele i le-am dat in pat, ca nu mai aveam putere sa ma lupt cu el in scaunul de masa

apoi a fost vesel, ne-am jucat, a ras, a mai marait ca i s-a facut foame inainte de baita, dar dupa baita a papat si s-a culcat...a mai marait de atunci de vreo 2 ori, acum cred ca de la pp...

offf...sa vedem maine ce ne mai asteapta maine mergem la kinetoterapie, poate apoi doarme bine si e mai vesel.

dar sa vedem ce facem cu masa maine , daca iar ma innebuneste la masa

mami fericita de nazdravanul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

deci de 2 ore incerc sa-l culc pe sebastian...dupa 10 minute se trezeste si miorlaie..si mi-e somnnn...

Mergi la inceput

Racusor,la noi la masa e liniste totala,in sensul ca eu nu vb,nici soacra sau cine e cu mine,nu radem,nu ne agitam in jurul lor,nu ne jucam cu ei.Cu toate astea Mateo intruna se prosteste,se joaca,sare,maraie,apoi plange,facem pauza 5 min,cateodata luat in brate,o luam de la capat cu papica si astea dureaza cel putin 40min,ceea ce e mult pt o masa.Carla termina in max10 min.Inainte de masa ne spalam pe manute si vb despre asta,dupa masa ne spalam pe fata.Avem ritual.Si pe mine ma innebuneste Mateo,incerc sa fiu f calma caci altfel il agit,el simte,nu mai mananca,sau mananca cu si mai multe maraieli si prosteli si intram intr-un cerc vicios.
Daca cineva intra atunci pe usa(ca da direct in bucatarie de afara,unde luam noi masa),nu-l lasam nici sa se apropie de noi ,nici sa vb,sa nu ne distraga atentia de la masa.
Trebuie impusa de pe acum o educatie ,sau un ritual macar cu masa fiind mici,ca altfel o sa ajungem sa ne urcam pe mese sa dansam numai sa manance puii!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lalala13

deci de 2 ore incerc sa-l culc pe sebastian...dupa 10 minute se trezeste si miorlaie..si mi-e somnnn...

----------------------------------------------
my somebody....
www.eticker.co.za/tickers/bbho9bmbyh9bnw0p.png" target="_blank">A sosit minunea!

Doamne Ajuta in continuare!

Lala te inteleg perfect.De aceea inca nu ma culc pana nu stiu ca doarme cat de cat adanc,ca morrr sa adorm si iar sa ma trezesc din 10 in 10 min!mai bine nu dorm atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

in sfarsit am reusit s-o votez pe Antonia..

Mergi la inceput