Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (71)
Raspunsuri - Pagina 16
paula_m spune:
Crissy, eu nu stiu ce e ala, dar din ce spun fetele o sa fie bine mama ta . Stiu ca ti-e f greu, nici nu vreau sa ma gandesc cum e sa iti sti parintii bolnavi, dar asa cum spune Rodyka, sa ne bucuram de ce avem si sa nu punem raul inainte. Mama ta are nevoie de tine optimista sa-i poti transmite si ei gandurile bune
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6
Victo spune:
da crisy, ia povesteste-i cate cazuri stii numa de aici de la noi.
si soacra mea a facut trat anul trecut. eu gravida, ea cu interferon,..am scapat amandoua in iulie ;)
luna viit tre s afaca analizele..destul de bunicele i-au iesit cele lunare, facute anul trecut, desi ea a muncit, nu s-a menajat..
insa la sf era slabita si s-a imbolnavit de tot felu- pneumonii..ceva minuni pe la inima au inceput sa ii fac pb..acum de cd e la cj si nu munceste la tar, nu s-a mai imbolnavit..dar din martie iar pleaca.. sa termine casa..sa rasadeasca..
iaca e aproape 5 si eu doar ce am adormit delfinasu marait.
cum ajung eu la postas :):)
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
katalina spune:
CCrissy,tatal cumnatei mele a facut muuult timp interferon,peste un an,a tinut un regim fff drastic,si acum e bine mersi,sanatos tun.Fii optimista, ea trebuie incurajata si sustinuta psihic f mult.Of,prin cite mai treci si tu.
Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)
ooana spune:
cum se ia Chamomilla? si de care?
vreau sa ii dau sa se linisteasca putin...ca dintii astia ne cam supara
noi am luat Chamomilla CH7...iar farmacista a zis 3 granule de 3 xzi dizolvate intr-un capacel de apa
off trebuie sa ajungem la un homeopat...musai sa stim ce luam pt dinti, pentru eventuale raceli
Matei - luna a 6-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
katalina spune:
OANA: de la racusor citire: CAMOMILLA 9CH-pastilute -se dau pina la 4 ori pe zi 5 bilute(sau 4).(mi-am notat in agenda)
carla_2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissy77 eladea, cum mai sunt flacaii? Elise e mai bine, inca face tratament ca a avut pneumonie virala, injectiile erau pt pneumonie bacteriana deci zero rezultat pt virala, doar au protejat-o de o supra-infectie. Repeta raza peste 2 sapt, dr. a zis ca-i face nu-stiu-ce sa verifice si de TBC, sunt speriata rau (desi dr a zis ca e o verificare de rutina) crissteo, sanatate puiutului! Ciocolata: am trimis si eu o reteta in contul comun, soacra face, iese si aspectuoasa. Numai ca tb sa va miscati f repede. Puteti incerca si cu nuci usor prajite in loc de alune. bamboletta, doamne.... Pe mine ma inspaimanta mama aia tusitoare... Pe ea a controlat-o careva? De aceea eu ii bag alimentele noi dimineata-amiaza, pe urma le mut la masa care trebuie (nu ca ar merge diversificarea cine-stie-ce, acum suntem pe lapte integral, se foieste cand ii dau sa pape, mai are un pic si zboara din scoica asa ca am abandonat). Pupam bolnaviorii. Nici noi nu stam bine cu starea de spirit, e maraita continuu, nici macar sor'sa nu mai reuseste sa o fac sa rada in hohote, scoate de la ea doar un zambet in coltul gurii . Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
eu nu vad pe mail nici o reteta de cioko,unde e?
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
katalina spune:
Denis,am gasit reteta de la Crissy,e pe mailul comun, din 01.10.2010, pe pagina jos de tot,mail de la Cristina.interesanta reteta
paula_m spune:
Fetele care aveti scaun de masa, Chicco Polly, sa fiti atente, ca mie mi s-a dus pe cea mai de jos treapta, in timp ce Raul era in el si papa. Sa verificati intotdeauna cand faceti modificari de inaltime sa fie bine bagate alea in gaurica. Raul nu a patit nimic, eu m-am speriat f tare, el si-a continuat papa fara nici o treaba. Mai nou, nu doar ca isi baga mainile prin castroane , dar mai isi si baga hainele ( nu babetica) in gura plina de mancare. De abia astept sa vina vara sa-i dau de mancare dezbracat
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6
Victo spune:
na, ca i-a facut-o fi-miu la postas..s-a pus cu fundu in sus la somnic...asa ca n-am plecat niciunde
ma tot stresam cat bacsis sa ii las, sa nu zica ca is zgarcita..:)
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victo ma tot stresam cat bacsis sa ii las, sa nu zica ca is zgarcita..:) |
pampersul lui Mihaita! ca doar n-a muncit postasul in locul tau sa aiba dreptul la parte din banutii aia...
Isa 2011
delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)