Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (71)
Raspunsuri - Pagina 15
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ochidut uite intru acum, sa nu uit sa iau numarul si daca planuim sa ajungem in zona, iti dau un sms noi o sa facem un tur malaga-granada-cordoba-sevilla-cadiz-gibraltar-costa del sol-malaga; cred eu ca trecem pe langa voi in ziua in care mergem spre granada, adica pe 15, ca as vrea sa merg pe coasta, pe la nerja.....; atunci ar fi singura posibilitate pe tine ca pe tine , dar ar fi tare fain sa o vad pe Isa scumpica; pe de alta parte daca o vad cred ca ma apuca plansul ca mie dor de Larisa mea |
pai pe langa mine nu treci nicicum, dar pot veni eu unde sunteti voi. ca de la mine pana in Malaga sau pana in Granada e aceeasi distanta, dar tu din Malaga nu treci prin Motril sa ajungi in Granada...
Nerja o sa-ti placa, inafara de pesteri. noi vara acolo mergem la plaja... in Granada e de vazut Alhambra (superb!!) dar in oras cu masina chiar si unul din zona se pierde, grija mare... Sierra Nevada si Alpujarras sunt in zona, dar presupun ca sunteti satui de frig si de zapada, aici in ianuarie e plin sezon...
Isa 2011
delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
crissteo spune:
Racusor, hai ca esti cea dintai mamica de cel dintai delfinas! Stiu ca in zile ca cea pe care o ai tu azi totul pare greeeeeu si zici ca nu se mai termina. Noi am avut program artistic de militarie cu cel mare de dimineata, pedeapsa, iertare, pedeapsa, iertare si tot asa, vreo 3 ore au tinut urletele. Apoi au incetat, ca trebuia Berti sa doarma si el. Si mai e pana diseara!!!!! Dar sa fie sanatosi, ce sa mai zic.
ochidut spune:
citat din mesajul lui bamboletta Dupa o tura de plans sunt mai bine...am plans pt ca nu m-au lasat sa stau langa el la analizeam stat la usa ca un caine...asta e romania in care traim...e vanat pe manute... Maine e posibil sa ne dea drumul si venim noi la tratament...face dexametazona,Ca si inca ceva dar am uitat cum se cheama...cica nu sunt saloane...rezerve libere e plin spitalul de copii.. Am vb cu medicul..de la cereale e alergia...am facut si o analiza sa vedem la ce...mi-a zis ca mai bine ii dadeam banana decat cereale eu de unde sa stiu ca cerealele pot face asa rau si Antonia a avut de micuta DA si a mancat de la 4 luni tot felul de cereale...offf sunt asa suparata pe mine... acum doarme merg sa pap si eu ceva azi nu am mancat nimic si trebuie sa am laptic multumi ca sunteti alaturi de noi Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006) |
offf, cand citesc faze din astea ma apuca o revolta, cum sa nu lasi mama langa puiul ei, tampitii....
bine ca si-a dat desteptul ala cu presupusul ca mai bine ii dadeai banana....; asa de zis e usor, stii cum e, dupa razboi multi viteji se arata.....
poate era alergic la banana, de unde stie el
ti-am zis, nu te mai invinovati, pentru ca absolut orice copil si orice mama poate pati, de unde sa stim noi la ce sunt alergici bebeii nostrii! de aia le incercam pe toate si vedem; din pacate insa la voi s-a manifestat tare urat alergia
dar lasa, ca a trecut, veniti acasa si va tratati si trece, important e sa stii exact la care component din cereale a facut si sa nu ii mai dai alta data
de Larisa Ioana 24.06.2010
crissy77 spune:
Si eu cu depresii si bocesc
Ca tocmai am vb cu frate-miu. Mama se interneaza in Iasi pt a face tratam. cu interferon. Imi zicea ca-l roaga in fiecare seara sa-i arate pozele de pe picasa cu Beatrice... si le vede nu de o singura data, le revede de 2-3 ori... si e pierduta... ca si cum s-ar teme de ceva. Si cu cateva zile in urma cand a plecat o preitena la munca in Spania i-a zis "cine stie daca ma mai gasesti cand mai vii acasa". Nu mai zic ca zilele astea m-a sunat aproape in fiecare zi... Sunt terminata
ochidut spune:
citat din mesajul lui racusor2010 off, si eu in pragul depresiei, azi am tras o portie de plans cu Andrei in brate, ba m-am si rastit la el sa taca se maraie, e rasfatat, vrea in brate, il iau in brate rade, il las jos maraie, il las mai mult jos, rade pana la urma, apoi isi aduce aminte ca nu e bine, si iar mmmmm, mmmmm, mmmmmm la masa urlete de ajung sa ii dau sa manance in brate sunt si super obosita, ma doare si operatia acum , bucataria e ca dupa razboi l-am luat apoi, ba in brate, ba l-am dezbracat, apoi am vrut sa il pun in carut..si atunci a inceput criza cea mare de m-am dezbracat si eu sa il lipesc de mine ca sa se linisteasca, a adormit in suspine bietul de el offf....nu e mereu asa, dar are cateva zile cand reuseste sa ma exaspereze, mai ales cand eu sunt super obosita si nu am timp nici sa beau si sa mananc sper din suflet sa se obisnuiasca cu bona , ca in februarie sa stea mai mult cu ea, ca altfel o iau pe aratura. plus ca in starea asta nu ma pot intoarce la serviciu, ca sigur ma imbolnavesc, ca iar nu mananc, ma stresez.......offff...... ***************************************** mami fericita de nazdravanul Andrei |
daca ai stii ca o recunosc pe Larisa, si ea e cuminte si dragalasa de obicei, dar cand are niste zile cu fite, exact asa face, de imi vine sa imi iau toti campii; dar gandeste-te ca apoi isi revine la copilul dulce si cuminte pe care il stii
de Larisa Ioana 24.06.2010
racusor2010 spune:
se v
citat din mesajul lui crissy77 Si eu cu depresii si bocesc Ca tocmai am vb cu frate-miu. Mama se interneaza in Iasi pt a face tratam. cu interferon. Imi zicea ca-l roaga in fiecare seara sa-i arate pozele de pe picasa cu Beatrice... si le vede nu de o singura data, le revede de 2-3 ori... si e pierduta... ca si cum s-ar teme de ceva. Si cu cateva zile in urma cand a plecat o preitena la munca in Spania i-a zis "cine stie daca ma mai gasesti cand mai vii acasa". Nu mai zic ca zilele astea m-a sunat aproape in fiecare zi... Sunt terminata Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
cris, sanatate multa mamei si rabdare. tata e in a noua luna cu tratamentul cu interferon, a opta luna e cea mai grea, i-a scazut mult hemoglobina, dar rezista pe baricade. el si merge la birou, doar in a saptea si a opta luna si-a luat concediu medical
la fel, nu a putut sa vina la Bucuresti decat la Botez sa il vada pe Andrei, dar tare rau i-a fost dupa
sa tina regim si sa fie tare!!! la tata dupa 3 luni virusul nu mai era detectabil, asa ca ne rugam sa treaca cu bine si de astea 3 luni care au mai ramas si apoi sa se puna pe picioare!
Doamne ajuta!
mami fericita de nazdravanul Andrei
racusor2010 spune:
cris, dar de ce se interneaza ? ca tata face in fiecare vineri injectia si in restul saptamanii ia niste pastile
si cat dureaza tratamentul? la tata 1 an
mami fericita de nazdravanul Andrei
ooana spune:
citat din mesajul lui crissy77 Si eu cu depresii si bocesc Ca tocmai am vb cu frate-miu. Mama se interneaza in Iasi pt a face tratam. cu interferon. Imi zicea ca-l roaga in fiecare seara sa-i arate pozele de pe picasa cu Beatrice... si le vede nu de o singura data, le revede de 2-3 ori... si e pierduta... ca si cum s-ar teme de ceva. Si cu cateva zile in urma cand a plecat o preitena la munca in Spania i-a zis "cine stie daca ma mai gasesti cand mai vii acasa". Nu mai zic ca zilele astea m-a sunat aproape in fiecare zi... Sunt terminata Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
vaice tratament greu e asta...si soacra-mea a facut
mama ta are hepatita? de care?
Matei - luna a 6-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
bumblebee spune:
Crissy, imputit rau tratamentul asta cu interferon, adica da o stare generala tare naspa... dar dupa o sa fie bine! Matusa mea se simte super acuma(are vreo 3 luni de cand a terminat tratamentul). Ea avea C-ul.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 5
Primul meu Craciun!
rodyka spune:
citat din mesajul lui crissy77 Si eu cu depresii si bocesc Ca tocmai am vb cu frate-miu. Mama se interneaza in Iasi pt a face tratam. cu interferon. Imi zicea ca-l roaga in fiecare seara sa-i arate pozele de pe picasa cu Beatrice... si le vede nu de o singura data, le revede de 2-3 ori... si e pierduta... ca si cum s-ar teme de ceva. Si cu cateva zile in urma cand a plecat o preitena la munca in Spania i-a zis "cine stie daca ma mai gasesti cand mai vii acasa". Nu mai zic ca zilele astea m-a sunat aproape in fiecare zi... Sunt terminata |
crissy, mami, hai nu plange. tu ai trecut prin atatea incercari de cand ne "stim" si normal ca pui raul inainte. scumpa mea, eu cu bunica de cand am venit in Spania tot asa ne luam ramas-bun ca de ultima data. si de 4 ani adorm in fiecare seara cu gandul la tata care a fost operat de vreo 4 ori (probl cu inima) si are 60 de ani... si daca suna tarziu in noapte tel fix mi se opreste inima in loc. e greu si sa fii mama, e greu si sa fii fiica, dar ar trebui sa ne bucuram mai mult de momentul prezent decat sa ne gandim la un viitor sumbru. sa fie bine mama ta, si tu!
Isa 2011
delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)