FIV Dr. ALBU DRAGOS 20
Raspunsuri - Pagina 6
camemar spune:
Sunt suparata Estradiolul meu e doar 63 si mie mi se pare mic...Data trecuta primul estradiol a fost 89 si au fost doar 6 ovocite la final...Acum speram si eu la mai multe dar vad ca nu o sa fie nici acum.Progesteronul e 0.2...Uffff, sunt suparata...
Rica ,Speranta cat aveti analizele?
inna08 spune:
Camemar, speranta a cata ecografie este azi? A 3-a?
Totusi este bine,daca pot sa spun asa,ca aveti progesteronul mic,asta insemnand ca doctorul poate sa va mareasca dozele si zilele de stimulare.
Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.
rica69 spune:
Fetelor la mine nu s-a afisat nici pana acum val estradiol, numai progesteronul 0.7. Am sunat la ei su nu raspund.
_
Asteptand un ingeras in viata noastra
inna08 spune:
Eheeee pana la 9-10 zile de stimulare o sa creasca estradiolul.Este bine.
Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.
inna08 spune:
Rica tot la a 2 a ecografie?
rica69 spune:
Da astept sa ma sune. Banuiesc ca din cauza progesteronului mare tb sa opresc stimularea si poate imi muta punctia pe luni in loc de marti. Poate imi cere sa mai fac o doza in seara asta si maine sa mai repet progesteronul.
_
Asteptand un ingeras in viata noastra