FIV Dr. ALBU DRAGOS 20
Raspunsuri - Pagina 5
rica69 spune:
Camemar eu clexane mi-l inj ff incet si pana acum nu am facut nici o vanataie.
_
Asteptand un ingeras in viata noastra
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babyblue mirela, ce mai faci scumpo? ce fac motaneii cei frumosi si dulci? au scapat de colici? tu ti-ai mai revenit sau esti stoarsa de forte? _ Babyblue va pupa pe toti!! 8+ Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi.... 2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. |
sunt rupta de somn
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
mirela2 spune:
speranta
nu mi pot lua ochii de la ei
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
rica69 spune:
Fetelor nu stiu ce se intampla dar de la monitorizare la monitorizare foliculii mei dispar. Astazi la ultima eco s-au vazut 6 foliculi. Nu inteleg nimic.
_
Asteptand un ingeras in viata noastra
camemar spune:
Buna dimineata,
Ce faceti fetelor, ati ajuns acasa de la doctor?
Eu am ajuns de la 8,30 la munca si astept rezultatul analizelor...Foliculi a numarat 12 intre 5 si 9 mm , dar eu nu mai pun baza pe nr lor, pt ca la mine mereu au parut multi( mai multi ca acum, dar la punctie au fost putini), asa ca o sa ma orientez dupa estradiol.
Hai fetelor nu mai stati ascunse
speranta2 spune:
Stati bine fetelor, eu am 2 foliculi pe stangul, 2 pe dreapta. Aia de pe dreapta sunt ok. Acu 'om vedea.. Dz cu mila. Macar am incercat!
Sunt curiaoasa cum sunt analizele. A zis dl. Dr. ca ma suna sa imi spuna daca se modifica ceva la tratament.
didi32 spune:
Hai c-am intrat si eu un pic sa va zic una tare. Ies de la dr din cabinet si ma-ntreaba sotul meu drag: cum e? cati ai? A fost tare scump. I-am explicat apoi ca la mine nu e cazul inca de cati am, ca nici n-am inceput inca stimularea. Dar oricum a fost tare dragut.
Voiam sa va mai spun ca-mi pare tare bine ca v-am cunoscut si ca ziua mea e mult mai buna dupa ce v-am intalnit si-am stat de vorba.
Doamne-ajuta sa ne plimbam pe holurile alea cu ditai burtile!
Va pup!