Pufii de 2010 (198) -LMA Petra, Andrei, Bbx!
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
Lillo spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
Exact ce ai scris tu intr-o propozitie vroiam eu sa transmit prin mesaju' ala de juma de pagina de mai devreme ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
Si eu sunt de acord cu voi. Ma scutesc de un stres inutil, ma bucur de fericirea copiilor, iar ei sunt fericiti ca sunt cu mami si tati si descopera noi distractii.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/decenuela/decenuela.jpg)
decenuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blue_flower ALEXUZZZA - eu nu iau copilul cu mine in Austria, doar nu am luat-o razna....pai ma duc sa skiez, nu sa stau dupa copil. V-am mai zis eu ca nu sunt extrem de plangacioasa :)...eu plec, il las cu bunicii o saptamana si ceva, aproape 2, si gata. A, si ref la mancarea de la petrecere, eu nu sunt genul sa iau pizza, adica daca nu e super misto mai bine nu mai fac nimic. ![]() Mama fericita |
de-ai sti ce super pizza de casa am mancat la patriotu'...n-as da-o pe toate bunatatile cumparate...
bine era un mini party...fara tam tam...dar ...cred ca toate cele care au degustat-o...au ramas marcate pe viatza
![](icon_smile_big.gif)
Mihaela,
![](mamica.gif)
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
gmilady spune:
CM - a venit in septembrie (in prima zi de lucru, chiar am zis uite ce semn , apoi 2 luni ceas, apoi haotic pentru ca alaptez haotic
Adica: in timpul saptamanii, doar seara si noaptea pana dimineata. In wkd. si in ultima vacanta, peste zi pentru somn (mie nu-mi iese altfel) si chiar inlocuind complet unele mese pentru ca nu s-a impacat deloc cu borcanasele sau incercarile mele de pe acolo (bine ca a mancat fructele si cerealele, asa ca am stat destul de linistita, si acasa n-am mai avut probleme). Deci mi-a crescut iar productia de LM, acum ca-s la birou iar o sa scada usor-usor...
Despartirea - of, la noi e day by day, 9-10 ore pe zi, asa ca in vacanta ne-am dorit sa fim impreuna... subscriu la ce a zis bubu, asa simtim si eu si sotul... desi cat e asa de mic chiar nu conteaza ca se plimba pe nu stiu unde, n-are nici o treaba (are dreptate BF)... de-abia astept sa se bucure si el de locuri frumoase si noi.
Faza la noi acum dupa vacanta, adica dupa atatea zile de stat cu mine, e ca a inceput sa se smiorcaie dimineata cand il ia bona in primire ... e obisnuit cu ea de mic si ii trece repede, dar cred ca e clar ce vrea sa spuna
...
Siecs - noi am sarbatorit de rev 12 ani de cand suntem impreuna... in timpul asta am trecut prin tot felul de faze, asa ca ne-a fost si mai bine dar si mai rau decat acum
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nyny/nyny.jpg)
nyny spune:
Buna fetelor...
Ieri fost si noi ieri la dr pt vaccinurile de an. L-a consultat, s-a uitat in gatul lui si mi-a zis ca e ok (cu toate ca lui Dav ii cam curgea nasul). Dupa vaccin a fost foarte agitat , probabil si pt ca nu prea a dormit. Azi noapte.... a fost.. dezastru. A plans, s-a zvarcolit toaaaata noaptea. Se chinuia rau sa tuseasca, sa respire...
..
Azi... la fel. Nici vorba sa adoarma la 10. Pe la 12.30 l-am luat in brate sa-l culc asa. Se catara pe mine sa nu-l mai tin culcat. Respira foarte greu. Am fost la un pas sa plec cu el la spital. Pana la urma i-am dat Aerius si s-a mai linistit. A adormit intr-un final. Doamne mi-e asa de mila de el cand e bolnav...
Nu stiu ce s-a intamplat si cum a evoluat atat de repede starea asta... bine macar ca nu a facut febra.
Cand ma gandesc ca vine iar noaptea...
Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de
David (1.01.2010)
Mara si David
rox_y spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Lillo
![]() ![]() ![]() ![]() Si eu sunt de acord cu voi. Ma scutesc de un stres inutil, ma bucur de fericirea copiilor, iar ei sunt fericiti ca sunt cu mami si tati si descopera noi distractii. |
idem...de cand avea diana o luna am fost cu ea peste tot o singura data am lasat-o cu buni(seara) si atunci a facut un ff mare scandal...si am zis ca n-o mai las decat daca stiu ca doarme.Dar pe timp de zi n-are nimic.
Si chiar cand iese cu tati sau cu buni afara sau eu sunt plecata undeva si ea ramane cu unul din ei..mi-e un dor de nu se poate. Ma uit groaznic de des sa vad cat e ceasul sau daca nu ma suna (in caz de urgenta)
Mami de
![](copilas.gif)
povestea nasterii micutei Diana
lucia2000 spune:
citat din mesajul lui sorina_bz Alexutzzza, scuze pt raspunsul cam telegrafic... Exista si farmacii normale, care au si profil homeopat...Din pacate, cunosc prea putin bucurestiul, ca sa te pot indruma... Iar despre administrarea granulelor..eu m-am gandit, cu capul meu prost, cum ca ...decat sa dau copilului nurofen(la care face f.urat, nush de ce, cred ca-i creaza aciditate gastrica, sau ceva de genul...) mai bine merg pe granule homeopate, care chiar nu au ce sa-i strice.. Acum, deh...eu spun ce am facut eu...nu stiu daca e bine sau nu..probabil ca nu...(ca i le dau fara prescriptie, la asta ma refer)..Dar ii fac tare bine, doarme linistita, atat cat doarme, si nici alte.."side effects" n-am vazut. Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
Salutari fetele
din cate stiu eu produse homeopate au farmaciile Dona.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/decenuela/decenuela.jpg)
decenuela spune:
hm cu plecatul de acasa....
cum spuneam si la alt subiect...suntem pers diferite....conceptii, educatie, stare materiala , varste...etc....DIFERITE...
CE ne uneste aici sunt COPIII in primul rand, apoi, fara neaparat a se crea grupulete am descoperit ca avem si alte afinitati si atunci unele dintre noi nu ne rezumam doar la forum
pt mine personal e o placere sa ma intalnesc..desi subiectul principal...tot copilul e...dar ma delectez...socializam
acum..ca sa revin...este clar ca vedem diferit multe chestii..insa parearea mea e ca tre sa mentinem aici o stare de mijloc in tot ce declaram fara a brava cu... pui de cioara ca al meu nu mai e sau sunt frumoasa, deshtepta si cu bani...sau habar n-am ce...
pt ca pe acest forum ne spunem de f multe ori of-ul...care poate este un nimic..pt multe pers...dar il spunem si ne simtim mai bine...si sunt sigura ca va simtiti mult mai intelese aici decat de multe dintre prietenele voaste ....spunem retete..aratam poze cu ce-am fc de mancare...fleacuri...lucruri marunte..dar astea ne fac existentza frumoasa, nu?
fiecare ne iubim copilul si-l crestem dupa carti..stele..luna..povesti...sau pur si simplu cum ne taie capul...cum simtim de cuviintza...
daca una dintre noi procedeaza altfel ...asta nu inseamna ca nu e ok..da e ok pt ea...ca nu-mi place mie....c'est la vie...
hai sa nu fim rele si sa incercam sa ne controlom putin atunci cand ne manca ...papila
va rog sa ma scuzati...n-am fc niciun apropo...nu vreau sa se supere nimeni...e doar o opinie..proprie si personala...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
Eleysa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
Aha, asa da! run Forest, run! sau, dupa caz, SCHIAZA!!! Asa e si sotzul, ca sa lasam copilul cu ai mei un weekend prelungit si sa mergem la Londra sau undeva frumos numai noi 2... ![]() ![]() ![]() Acum sa merg la mall sau intr-o carciuma si sa las copilu acasa (ceea ce nici asta nu s-a intamplat mai mult de 3 ori pana acuma) e una, dar sa merg intr-un loc mai deosebit fara el....nu stiu as sta cu inima stransa. iar cu pizza....io ma gandeam la lucruri simple, finger-food ptr ca daca ii fac ziua fac ceva a la patriot cu mamici si copii si am vazut cum e: se alearga mult si nu e timp de savurat feluri de mancare nici de taiat bucati cu cutit si mancat cu furculita so....euam vorbit din punctul meu de vedere, fiecare cu standardele si buzunarele lui ![]() ![]() ![]() |
asa de bine ai descris tu cum "nu ai pleca fara Yannis" ...exact acelasi lucru il simt si eu ...de exemplu de revelion tot trageau de mine sora mea si prietenele sa merg cu ele in club...nici n-am vrut sa aud...chair daca era vb doar de cateva ore ...era primul ei revelion ...cum sa nu il fac cu ea...la fel si cu plecarile ...pai cum sa plec fara ea ...sigur nu o sa-mi prieasa
![](chatterbox.gif)
![](alcool.gif)
![](icon_smile_big.gif)
traiasca finger food-ul si cine l-a inventat
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
Mamica mandra de odorul ei
gmilady spune:
Legat de crema, pana la urma eu si Lucia ne-am hotarat sa o comandam pe cea din Germania de pe ebay, adica asta:
http://cgi.ebay.de/GRAPHITES-SALBE-50g-2479892-/260687098226?pt=Haus_Garten_Medikamente_von_Apothekern_Medikamente_von_Apothekern&hash=item3cb2297172
Cu google translate arata asa: http://translate.google.com/translate?js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=de&tl=en&u=http%3A%2F%2Fcgi.ebay.de%2FGRAPHITES-SALBE-50g-2479892-%2F260687098226%3Fpt%3DHaus_Garten_Medikamente_von_Apothekern_Medikamente_von_Apothekern%26hash%3Ditem3cb2297172
Pe prospect nu scrie ca ar fi pt fimoza, probabil nici una nu este... dar e recomandata inclusiv de medici; o sa o sun si pe pediatra mea diseara sa intreb exact. Si in fine, eu sunt pe principiul sa fie, apoi mai vedem daca o folosesc sau nu.
Fratele meu mi-a confirmat ca nu-i nici o problema pentru el sa primeasca si sa trimita pachetul catre ro (il pun sa se intereseze de costul prin curier, dar cred ca depinde de marime). Intrebarea este daca mai doreste cineva in varianta asta, daca nu ramanem eu si Lucia.
Eleysa spune:
citat din mesajul lui nyny Buna fetelor... Ieri fost si noi ieri la dr pt vaccinurile de an. L-a consultat, s-a uitat in gatul lui si mi-a zis ca e ok (cu toate ca lui Dav ii cam curgea nasul). Dupa vaccin a fost foarte agitat , probabil si pt ca nu prea a dormit. Azi noapte.... a fost.. dezastru. ![]() ![]() ![]() ![]() .. Azi... la fel. Nici vorba sa adoarma la 10. Pe la 12.30 l-am luat in brate sa-l culc asa. Se catara pe mine sa nu-l mai tin culcat. Respira foarte greu. Am fost la un pas sa plec cu el la spital. Pana la urma i-am dat Aerius si s-a mai linistit. A adormit intr-un final. Doamne mi-e asa de mila de el cand e bolnav... Nu stiu ce s-a intamplat si cum a evoluat atat de repede starea asta... bine macar ca nu a facut febra. Cand ma gandesc ca vine iar noaptea... Mamica fericita de ![]() ![]() Mara si David |
Offf...
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Mamica mandra de odorul ei