Pufii de 2010 (198) -LMA Petra, Andrei, Bbx!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

ALEXUZZZA - eu nu iau copilul cu mine in Austria, doar nu am luat-o razna....pai ma duc sa skiez, nu sa stau dupa copil. V-am mai zis eu ca nu sunt extrem de plangacioasa :)...eu plec, il las cu bunicii o saptamana si ceva, aproape 2, si gata.
A, si ref la mancarea de la petrecere, eu nu sunt genul sa iau pizza, adica daca nu e super misto mai bine nu mai fac nimic.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Aha, asa da! run Forest, run! sau, dupa caz, SCHIAZA!!!
Asa e si sotzul, ca sa lasam copilul cu ai mei un weekend prelungit si sa mergem la Londra sau undeva frumos numai noi 2...
poate ptr el e mai usor, el e toata ziua la servici, el e 2 weekenduri peluna in Grecia, dar eu care stau tot timpul cu bebe acasa...nu stiu, vreau sa il iau si pe bebe. Adica acum ca-l avem pe el face si elparte din familie nu? sa vina si el, sa vada si el, sa fie si el in poze cu noi acolo...cel putin eu plecam mereu cu ai mei peste tot si asa mult imi placeau concediile si escapadele de weekend cu ai mei.
Acum sa merg la mall sau intr-o carciuma si sa las copilu acasa (ceea ce nici asta nu s-a intamplat mai mult de 3 ori pana acuma) e una, dar sa merg intr-un loc mai deosebit fara el....nu stiu as sta cu inima stransa.

iar cu pizza....io ma gandeam la lucruri simple, finger-food ptr ca daca ii fac ziua fac ceva a la patriot cu mamici si copii si am vazut cum e: se alearga mult si nu e timp de savurat feluri de mancare nici de taiat bucati cu cutit si mancat cu furculita so....euam vorbit din punctul meu de vedere, fiecare cu standardele si buzunarele lui

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

am incercat sa scriu cu reply da nu am reusit....am ster din greseala...so cadou de 1 an va primi un scaun de masina...ca e necesar

si am vrut sa mai scriu de plecat fara copil.......eu sunt pentru luat cu noi unde merem ca am patit-o cu mersul in luna de miere cica am fost o sapt la mare si asa prin tara dupa...dar in mare parte nu mi-a tihni......am plans cand am iesit din casa de numa numa ca raul a ramas cu soacra....atat de vionovata m-am simtit.....gata.de acum mergem impreuna ca de aia l-am facut sa ne bucuram de el si el de noi

Mergi la inceput

Ma scuzati pentru multiple lipse de "space", scriu de pe un netbook mic si mai imi scapa sau nu percuteaza, nu stiu care e problema, dar mi-e lene sa editez, sorry....vorba lui Cris D, daca ma acceptati asa, bine, daca nu, alta mama nu mai face

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bubu_bu

am incercat sa scriu cu reply da nu am reusit....am ster din greseala...so cadou de 1 an va primi un scaun de masina...ca e necesar

si am vrut sa mai scriu de plecat fara copil.......eu sunt pentru luat cu noi unde merem ca am patit-o cu mersul in luna de miere cica am fost o sapt la mare si asa prin tara dupa...dar in mare parte nu mi-a tihni......am plans cand am iesit din casa de numa numa ca raul a ramas cu soacra....atat de vionovata m-am simtit.....gata.
de acum mergem impreuna ca de aia l-am facut sa ne bucuram de el si el de noi

Exact ce ai scris tu intr-o propozitie vroiam eu sa transmit prin mesaju' ala de juma de pagina de mai devreme

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Alexutzzza, scuze pt raspunsul cam telegrafic...

Exista si farmacii normale, care au si profil homeopat...Din pacate, cunosc prea putin bucurestiul, ca sa te pot indruma...
Iar despre administrarea granulelor..eu m-am gandit, cu capul meu prost, cum ca ...decat sa dau copilului nurofen(la care face f.urat, nush de ce, cred ca-i creaza aciditate gastrica, sau ceva de genul...) mai bine merg pe granule homeopate, care chiar nu au ce sa-i strice..

Acum, deh...eu spun ce am facut eu...nu stiu daca e bine sau nu..probabil ca nu...(ca i le dau fara prescriptie, la asta ma refer)..Dar ii fac tare bine, doarme linistita, atat cat doarme, si nici alte.."side effects" n-am vazut.

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Eu imi iau toate homeopatele de pe Strada Dristorului, aproape de intersectia cu Blv Decebal, este o farmacie la parterul unui bloc, cu scari la intrare....am gasit acolo toate hoemopatele recomandate.
Chamo...din asta nu i-am dat...doar v-am zis unde sunt homeopate.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Buna,

citesc si eu din 2 in 2 si retin din 3 in 3.

Parca Xela intreba despre CM. Eu alaptez, Kiti are 1 an si 1 luna (aproape) si mi-a venit CM din septembrie. Atunci a fost primul. De atunci lunar.

Intre timp, caut cum sa ma imbolnavesc de surzenie selectiva .
Poate nu aud toate uralele puiului urlacios si chiraicios. Sper sa adoarma curand, ca sa pot recupera si eu cate ceva din urma.

Miki a lu' Kiti

(povestea nasterii)

XELA - mie mi-a venit la 9 luni de la nastere. Mama mi-a povestit ca si ei tot asa i-a venit dupa nasterea mea. Oare o fi vreo legatura?
Alaptatul l-am intrerupt pe 31 decembrie fortata de antibiotice si calmante de dinti. Dar imi venise de 2 ori pana atunci.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

bea - am ramas fara cuvinte la trandafirii aia. Baga detalii ... pasta de lapte praf? Unde ai gasit colorant?

BF - sunt oameni si oameni si tipuri diferite de mame. Daca tu nu esti asa nu inseamna neaparat ca restul lumii e la fel ca tine. O posibila explicatie e ca suntem mai emotive, poate nu asa puternice ca tine .
M-am bagat in seama ca si eu am plans dupa copil cat am fost plecata la A.
Oricum prima data e mai greu, la plateea ... e prima data. Cum a fost si la tine atunci cand ai plecat in Serbia, bine ca tu ai fost ocupata cu munca totusi ...

Editez ca vad ca intre timp ai sters mentiunea aia, mai bine ... dar totusi eu apucasem sa o citesc ...

Am sters pt ca am fost rea si nu vreau. Eu sunt mai dura. Stiu ca nu e ok sa imi manifest duritatea in raport cu alti oameni si cu reactiile lor.
Imi cer scuze. Uneori imi mai scapa.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

ALEXUZZZA - eu nu iau copilul cu mine in Austria, doar nu am luat-o razna....pai ma duc sa skiez, nu sa stau dupa copil. V-am mai zis eu ca nu sunt extrem de plangacioasa :)...eu plec, il las cu bunicii o saptamana si ceva, aproape 2, si gata.
A, si ref la mancarea de la petrecere, eu nu sunt genul sa iau pizza, adica daca nu e super misto mai bine nu mai fac nimic.

Aha, asa da! run Forest, run! sau, dupa caz, SCHIAZA!!!
Asa e si sotzul, ca sa lasam copilul cu ai mei un weekend prelungit si sa mergem la Londra sau undeva frumos numai noi 2...
poate ptr el e mai usor, el e toata ziua la servici, el e 2 weekenduri peluna in Grecia, dar eu care stau tot timpul cu bebe acasa...nu stiu, vreau sa il iau si pe bebe. Adica acum ca-l avem pe el face si elparte din familie nu? sa vina si el, sa vada si el, sa fie si el in poze cu noi acolo...cel putin eu plecam mereu cu ai mei peste tot si asa mult imi placeau concediile si escapadele de weekend cu ai mei.
Acum sa merg la mall sau intr-o carciuma si sa las copilu acasa (ceea ce nici asta nu s-a intamplat mai mult de 3 ori pana acuma) e una, dar sa merg intr-un loc mai deosebit fara el....nu stiu as sta cu inima stransa.

iar cu pizza....io ma gandeam la lucruri simple, finger-food ptr ca daca ii fac ziua fac ceva a la patriot cu mamici si copii si am vazut cum e: se alearga mult si nu e timp de savurat feluri de mancare nici de taiat bucati cu cutit si mancat cu furculita so....euam vorbit din punctul meu de vedere, fiecare cu standardele si buzunarele lui

de Yannis

Tu ai dreptate, dar nu vor fi prea multi copii mici, 2 sau 3. Sunt mult mai multi adulti si vreo cativa copii mari. Nu pot sa ma prezint cu pizza.

Mai, faza asta cu plecatul de acasa fara copil....eu de abia astept sa plec cu copilul in concediu, de abia astept sa il pun pe skiuri, dar daca el nu poate skia pana la 3 ani, asta nu inseamna ca nici eu nu voi skia pana atunci.
Acum e prea mic ca sa inteleaga ceva din ski, Londra sau piscina. El are nevoie de basics, cald, somn, brate, mancare, pampers.
Nu vreau sa ma lansez intr-o polologhie pe tema asta, dar eu cred ca si sanatatea mea mintala e de pret, nu numai sa stau cu el in brate non-stop cat sunt acasa. Adica un city-break e mai mult decat binevenit...in cazul tau. Si crede-ma ca Yannis nu va pati nimic. Stiu ca tu stii cel mai bine ce ii trebuie si la ce ora si in ce cantitate, dar ii va fi f bine si fara tine, iar voua, ca si cuplu, v-ar prinde super bine un respiro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
citat din mesajul lui rox_y

da ruxita pe aici prin ardeal...sau pe mocaneste (de la mocani)...pita in ou

Mami de Diana - 31.12.2009 -

povestea nasterii micutei Diana

da, recunoscut "originea", sotul meu se lauda ca maica-sa s-ar fi tras din mocani... probabil de acolo vine... tu tot mocanca?

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

eu ma trag din mai multe parti nascuta in brasov...trait prin brasov/bucuresti bunici prin slobozia( in regat)....copilarit prin judetul alba (multi ani - ca in zona asta locuieste bunica mea de suflet)

Mami de Diana - 31.12.2009 -

povestea nasterii micutei Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

xela am scris la pag 2.........daca mai aI intrebari iti raspund

I don't know much...but I know I love you...and I always will...'cause you're my soul and you are the air I breathe...

Happy New Year!!!

Mergi la inceput