Pufii de 2010 (198) -LMA Petra, Andrei, Bbx!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Ruxita...ma bag si eu in seama..eu folosesc pt iris..e bun tare chamomilla, Ruxita, mai ales in perioadele de eruptie dentara, 3 granule chamomilla cu 2 de belladona in putina apa, seara la culcare..fac minuni la urlaciosi!

Multa sanatate lui Kay!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

sa inteleg si eu...se gasesc granule de asa ceva la farmacie/plafar? ca dupa stiinta mea chamomilla e musetel, nu?

de Yannis

Musetel, da, asa este...De la farmacii homeopate....
Daca exista in buzau, sigur trebuie sa fie si in bucuresti..

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

da ruxita pe aici prin ardeal...sau pe mocaneste (de la mocani)...pita in ou

Mami de Diana - 31.12.2009 -

povestea nasterii micutei Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

Miremia .. de capitol..acusica vine si capitolul 200

Mami de Diana - 31.12.2009 -

povestea nasterii micutei Diana

Mergi la inceput

Alexutzzza, scuze pt raspunsul cam telegrafic...

Exista si farmacii normale, care au si profil homeopat...Din pacate, cunosc prea putin bucurestiul, ca sa te pot indruma...
Iar despre administrarea granulelor..eu m-am gandit, cu capul meu prost, cum ca ...decat sa dau copilului nurofen(la care face f.urat, nush de ce, cred ca-i creaza aciditate gastrica, sau ceva de genul...) mai bine merg pe granule homeopate, care chiar nu au ce sa-i strice..

Acum, deh...eu spun ce am facut eu...nu stiu daca e bine sau nu..probabil ca nu...(ca i le dau fara prescriptie, la asta ma refer)..Dar ii fac tare bine, doarme linistita, atat cat doarme, si nici alte.."side effects" n-am vazut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Deci, Simply la tine se gaseste Graphites cream? cea de care tu banui ca ar fi pt fimoza, insa in urma lecturarii prospectelor s-a ajuns la concluzia ca nu este pt fimoza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Simply, ai PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Buna,

citesc si eu din 2 in 2 si retin din 3 in 3.

Parca Xela intreba despre CM. Eu alaptez, Kiti are 1 an si 1 luna (aproape) si mi-a venit CM din septembrie. Atunci a fost primul. De atunci lunar.

Intre timp, caut cum sa ma imbolnavesc de surzenie selectiva .
Poate nu aud toate uralele puiului urlacios si chiraicios. Sper sa adoarma curand, ca sa pot recupera si eu cate ceva din urma.

Miki a lu' Kiti

(povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Salutare

Mire de capitol, acusica vine 200..

Plateea chiar m-ai facut curioasa cu cele 20 de cuvinte : mama , tata, nana , nanu, nenea, apa, bebe, caca astea care au un inteles clar...nu stiu tot stau si ma gandesc cam ce ar mai putea fi...
Parerea mea e ca in carti ar trebui sa scrie cam ce ar face un copil obisnuit in medie, si raportat la timpurile noastre, adica actualizate, eu una nu cunosc nici un copil de 1 an sa zica atatea cuvinte , a mea de inteles intelege tot , face cam tot ce fac toti pufi de aici, la mers e un picutz mai greu cauta puncte de sprijin.
Voi trebuie sa invatati lucrurile astea si sa le scrieti la examen sau sunt doar ca titlu informativ?
si bafta la oftalmo

pui mic

Cred ca la "cuvinte cu sens" intra si cuvintele stalcite care inseamna mereu acelasi lucru...
Cand fii-mea avea un an era mare vorbareata dar unele cuvinte nu le intelegea oricine, totusi aveau un sens clar, de ex apu insemna lupul si il folosea doar cand vedea poza lupului in cartea cu povesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:

Exista si farmacii normale, care au si profil homeopat...Din pacate, cunosc prea putin bucurestiul, ca sa te pot indruma...
Iar despre administrarea granulelor..eu m-am gandit, cu capul meu prost, cum ca ...decat sa dau copilului nurofen(la care face f.urat, nush de ce, cred ca-i creaza aciditate gastrica, sau ceva de genul...) mai bine merg pe granule homeopate, care chiar nu au ce sa-i strice..

Acum, deh...eu spun ce am facut eu...nu stiu daca e bine sau nu..probabil ca nu...(ca i le dau fara prescriptie, la asta ma refer)..Dar ii fac tare bine, doarme linistita, atat cat doarme, si nici alte.."side effects" n-am vazut.

Cred ca e ok sa ii dai mai degraba homeopat.
Al meu nu face urat la nurofen, nici nu e urlacios, doar dacaa-l superi cu ceva sa te tii nene ce-ti aud urechile, dar e bine de stiut, cred ca e ok sa ai in casa in caz de crize de plans. Fiind musetel cred ca actioneaza bine si ptr dureri de burtici si ajuta la un somn linistit.

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:

Cred ca e ok sa ii dai mai degraba homeopat.
Al meu nu face urat la nurofen, nici nu e urlacios, doar dacaa-l superi cu ceva sa te tii nene ce-ti aud urechile, dar e bine de stiut, cred ca e ok sa ai in casa in caz de crize de plans. Fiind musetel cred ca actioneaza bine si ptr dureri de burtici si ajuta la un somn linistit.

de Yannis

Asa am gandit-o si eu...ca e mai ok homeopat..

Mergi la inceput