Pufii de 2010 (198) -LMA Petra, Andrei, Bbx!
Raspunsuri - Pagina 17
blue_flower spune:
Citat: |
citat din mesajul lui decenuela hm cu plecatul de acasa.... cum spuneam si la alt subiect...suntem pers diferite....conceptii, educatie, stare materiala , varste...etc....DIFERITE... CE ne uneste aici sunt COPIII in primul rand, apoi, fara neaparat a se crea grupulete am descoperit ca avem si alte afinitati si atunci unele dintre noi nu ne rezumam doar la forum pt mine personal e o placere sa ma intalnesc..desi subiectul principal...tot copilul e...dar ma delectez...socializam acum..ca sa revin...este clar ca vedem diferit multe chestii..insa parearea mea e ca tre sa mentinem aici o stare de mijloc in tot ce declaram fara a brava cu... pui de cioara ca al meu nu mai e sau sunt frumoasa, deshtepta si cu bani...sau habar n-am ce... pt ca pe acest forum ne spunem de f multe ori of-ul...care poate este un nimic..pt multe pers...dar il spunem si ne simtim mai bine...si sunt sigura ca va simtiti mult mai intelese aici decat de multe dintre prietenele voaste ....spunem retete..aratam poze cu ce-am fc de mancare...fleacuri...lucruri marunte..dar astea ne fac existentza frumoasa, nu? fiecare ne iubim copilul si-l crestem dupa carti..stele..luna..povesti...sau pur si simplu cum ne taie capul...cum simtim de cuviintza... daca una dintre noi procedeaza altfel ...asta nu inseamna ca nu e ok..da e ok pt ea...ca nu-mi place mie....c'est la vie... hai sa nu fim rele si sa incercam sa ne controlom putin atunci cand ne manca ...papila va rog sa ma scuzati...n-am fc niciun apropo...nu vreau sa se supere nimeni...e doar o opinie..proprie si personala... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Subscriu.
Multumesc Decenuela.
Si eu vreau acelasi lucru. Scuze daca am suparat pe cineva.
blue_flower spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui decenuela
de-ai sti ce super pizza de casa am mancat la patriotu'...n-as da-o pe toate bunatatile cumparate... bine era un mini party...fara tam tam...dar ...cred ca toate cele care au degustat-o...au ramas marcate pe viatza Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Era facuta in casa pizza cu pricina sau cumparata?
Aia in casa iese mai buna. Asa am auzit, ca nu am facut niciodata.
blue_flower spune:
citat din mesajul lui lucia2000 Fetele vreau sa lansez si eu un sondaj. Pufuletii vostrii stau cuminti sau sunt energici? Vineri ne-am intalnit cu un bebelus de 8 luni care statea acolo unde il puneai. Ii daduse mama lui un pantof de-al lui si statea si rodea la el. Ea mergea la bucatarie, copilul ramanea singur in pat si nu se misca de acolo. Teo nu sta o clipa intr-un loc. El tre sa cotrobaie prin toata casa, sa traga de tot ce gaseste. E mereu cu ochii in stanga si dreapta sa vada de ce poate sa mai traga, de ce poate sa se mai agate, ce poate sa mai darame. Si pufuletii vostrii tot asa sunt? Sau doar Teo e f activ. Vorbea platea de carti pai teo la 1 an are peste 72 cm dar nici macar 8 kg. 20 de cuvinte cu sens nu stiu de unde sa le scoatem ca nu ies nicicum. Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Cuminte? ha...al meu e energic. Foarte energic. Intrebam acum ceva timp cand se diagnosticheaza cu ADHD ...bine, nu e chiar asa....dar e f energic, nu sta o clipa locului. Cum termina de mancat bibe o ia din loc...
Nici un copil nu e la fel cu altul.
Fiecare in felul lui....mai energic, mai cuminte. Si noi suntem personalitati diferite....ar fi prea mare plictiseala sa fim toti la fel.
blue_flower spune:
citat din mesajul lui plateea hai sa mai zic, sa va bag de tot in ceata... la 1 an tre sa aiba 6-8 dinti... face caca de 1-4 ori pe zi pipi de 6-8 ori pe zi merge singur executa ordine simple bea singur din cana incepe sa manance singur cu lingurita alimentele solide mananca 5 pranzuri la orele 7, 10, 13, 17, 21 (primul si ultimul 200-250ml LP cu cereale) I will survive... povestea unei pastai...numita bbTo |
Sa vedem daca ne conformam dezvoltarii din carte. Doamne, ce ma mai omora soacra cu cartea...lua cartea la 3-4 luni si zicea...aici zice ca trebuie sa bata in obiecte, el nu bate....aici zice ca nu stiu ce....el nu face....of.
So:
la 1 an tre sa aiba 6-8 dinti... are 8, 4 sus, 4 jos.
face caca de 1-4 ori pe zi face, de vreo 3 ori.
pipi de 6-8 ori pe zi habar nu am, ca face in pampers
merge singur merge, uneori alearga.
executa ordine simple da, de vreo sapt. aduce cartea, pantofiorii, telefonul. aseara a dus tel la ureche. se duce la tata cand il trimit. la bunica. vine cand il chem.
bea singur din cana NU
incepe sa manance singur cu lingurita alimentele solide NU, el le arunca, face ordine pe masa. totul jos.
mananca 5 pranzuri la orele 7, 10, 13, 17, 21 (primul si ultimul 200-250ml LP cu cereale) Asta da.
blue_flower spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui plateea
imi pare tare rau de diagnosticul asta... e unul urat si greu, iar rezultatele se vad destul de greu! trebuie sa fii constiincioasa cu tratamentul si va fi bine puiul mic! sanatate multa si putere! o sa fie bine repede, o sa vezi! I will survive... povestea unei pastai...numita bbTo |
Nu sunt doc si nu ma pricep, dar oare nu s-a declansat de la vaccin?
Singura chestie pe care o stiu legata de vaccin e ca nu e bine sa il faca copilul daca e racit, si tu ai zis ca ii curgea nasul. Oare nu s-a declansat odata cu vaccinul?
Of....sanatate multa.
blue_flower spune:
citat din mesajul lui gmilady Multumesc frumos Miremia si Micky Am pupat sarbatoritul la 0:00 de l-am zapacit, noroc ca doarme dus O sa vada el mai multe maine la 9:00 (ora nasterii). Lasam pentru maine sampanie si frisca, mancare serioasa si mici gustari, ciocolata calda alba cu prajiturele pentru dimineata, muzica si voie buna! Nu mai zabovesc cu declaratiile, ma duc in patut sa savurez prima noapte din noul anisor langa bebix si taticul lui, caruia tocmai i-am multumit din suflet si mi-a multumit pentru minunea de langa noi Nu ma prea pricep la cuvinte, imi ies mai greu adica, asa ca le spun doar in gand deocamdata... daca ar iesi ar fi cele mai frumoase La multi ani Anastasia si sper sa nu spun prostii dar eu asa retinusem La multi ani imparatului Ratustei |
LA MULTI ANI BBX. Sa fii sanatos si ferice alaturi de parintii tai.
blue_flower spune:
citat din mesajul lui sorina_bz La Multi Ani Petra Anastasia de mami Danasor! La Multi Ani Andrei Ioan, Imparat de Ratusca Mica! La Multi Ani Bbx, de mami Gmilady! Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
LA MULTI ANI
LA MULTI ANI
LA MULTI ANI
LA MULTI ANI
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
decenuela spune:
REFERITOR LA ACEST SUBIECT...LANSAT DE PLATEEA ....
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
blue_flower spune:
citat din mesajul lui rox_y vai... io n-am stiut ce zi e azi... m-am uitat pe calendar si am aflat e ziua taticului meu (LMA Taticule)...uf..haideti la (de care doriti voi) monti si ne-monti si ceva de baut (suc, bere sau vin) Mami de Diana - 31.12.2009 - povestea nasterii micutei Diana |
LA MULTI ANI tatalui tau. Sa fie sanatos, ca asta e cel mai important!