Pufii de 2010 (198) -LMA Petra, Andrei, Bbx!
Raspunsuri - Pagina 16
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia LA MULTI ANI PETRA ANASTASIA! LA MULTI ANI BBX! Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi! Felicitari Dansor si Gmlady, aveti puiutii mari! _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
mami de Alex si Radu
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui miremia Vad ca ii urati LMA si Imparatului asa ca: LA MULTI ANI IMPARAT! Pe cuvant ca nu era in nicio listuta.... _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
mami de Alex si Radu
myky791 spune:
buna ziua si de la noi. am intrat un moment sa zic ca vreau si eu crema. ii dadusem ieri pm lui dece dar am vazut azi ca nu mai comanda ea ci nyny. vreau si eu o crema pt putzulica.
nu pot scrie mult noi suntem cu in doua luntre. facem curatenie in baie adik punem flise greise schimabma cada wv, si fara baie functionala neam muatat la maicaema si drumuri pe acasa, bagaje.... abia astept sa ma intorc acasa.
nyny una bucata crema si pt mine.
_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
mamidepuiuti spune:
repede sa dau si eu buna dimineata
am ramas in urma cu scrisu' si acum nu mai e de actualitate,decat o parte:
nyny multa sanatate puiului
ayannace zgubilice isteatza are mama...btw...fac zazanie ai vazut cine a fost in vizita la ginerica? am vazut poza cu 2 fetitze finutze
torturile pe care le-ati pus voi(haircut,tomaca,lucia)+poze de xela si bea...io nu ma mai joc asa
ruxita,sanatate multa lui kay
plateea...alex e depaaaaaaaaaaaaaarte de ce ai scris tu...departe si ca distanta fizica asa ca vrea sa respecte proportiile
cadou de 1 an...o sa fie scaunul de masina,ca nemtii astia...cam ca grecii...si al meu are o pasarica in plus acum...de ce vreau io musai römer?...s-o incapatzanat sa vrea altceva...cred ca e jiji contra...batem magazinele ca nebunii...ma streseaza rau...
o zi faina sa aveti! daca apuc,mai scriu
mami de Alex si Radu
mamidepuiuti spune:
LMA tata de roxy
ioana,...o sa vezi ca vor trece si astea 6 luni...si vor urma altele...greu,mami...rabdare multa!
mami de Alex si Radu
Eleysa spune:
Neatzaaaa!!!
Eu sunt pe fuga ...tre sa ajung pana in Real ...dar am vrut sa intru si eu sa urez sarbatoritilor:
LA MULTI ANI, PETRA ANASTASIA de Danasor!!!
LA MULTI ANI, ANDREI IOAN de Ratusca mica!!!
LA MULTI ANI, BBX de Gmlady!!!
si cu o dedicatie muzicala (in special pentru Anastasia ...am auzit noi ca i-a placut)
Mamica mandra de odorul ei
haircut spune:
Neata si de la noi!
LMA Andrei, sa cresti mare, sanatos si s-o bucuri pe mami mereu Ratusca, sa fiti fericiti
LMA Anastasia ce petrecere cu peripetii ati avut....bine ca s-a terminat totul frumos
LMA BBX Gmilady, WB
Ayanna, zgubi mi se pare si mie forte isteata din ce povestesti... pitica atomica.
Cu tortul, eu as zice sa cauti pe net ce-ti place si sa mergi cu poza la cofetarie, s-ar putea sa ai surprize...asa am patit noi cu mobila de bucatarie. Am facut=o la un tip care lucra foarte bine mobila, dar niste modele urate....tare uratele...i-am spus omului ce vrem si-a iesit o super mobila...Ideea e ca el face ce se cere acolo(la noi la tara), asta vor oamenii, asta face, desi ar puea face minunatii..asa si cu tortul, da o intrebare ca nu se stie
Despre poze, mai, n-o fi super artistice pozele voastre, dar sunteti atat de frumosi toti, incat nu-i nevoie...sotul meu mereu ma intreaba de fetica care adoarme cu nasul in ursi e de coma zgubi pe unde "pica"
MP, bafta sa gasiti cat mai repede scaun, sa nu se lase iar cu butoi....noi am luat unul SH si suntem tare, tare multumiti de el, adica raportul calitate/ pret e foarte bun
LMA tati de Roxy
Lillo spune:
citat din mesajul lui elefantica Neatzaaaa!!! LA MULTI ANI, PETRA ANASTASIA de Danasor!!! LA MULTI ANI, ANDREI IOAN de Ratusca mica!!! LA MULTI ANI, BBX de Gmlady!!! si cu o dedicatie muzicala (in special pentru Anastasia ...am auzit noi ca i-a placut) Mamica mandra de odorul ei |
Subscriu!
ayanna_xem spune:
Neata!
Ma bag si eu la un cafeu...mersi Ale1212xa
Azi s-ar putea sa am si eu ceva mai mult timp liber, ca am deja papica facuta pentru zgubi si pentru noi si s-a anuntat si mama ca vine pe la noi...nu scap insa de smotru, ca trebe musai sa sterg geamurile...le-am pictat inainte de Craciun cu ingerasi, oameni de zapada si fulgi si am prestat cu asa un spor la toate geamurile din casa, vreo 11 la numar, de parca nu m-am gandit ca tot eu tre sa le sterg...
Am tot amanat, dar gata...azi nu mai scap.
Fetele, va rog din suflet sa ma scuzati pentru verva mea de aseara si ca am croncanit pe aici mai ceva ca un cioroi...dar eram foarte euforica si NV(orbita) si NF(orumita) si NF(ututa)...mai ales asta din urma, ca daca as fi fost as fi stat si eu linistita in pat langa omul meu nu umblam lelea pe net.
NYNY, RUXITA...cum sunteti? Cum a dormit puiul Nyny, a putut sa repire, totul e ok??? Ruxi voi ati scapat de febra? Multa, multa sanatate!
MP...unde? ce poza? ce vizita? vreau sa vad si iooooooo.....in album la tine nu gasesc decat cavaleri deliciosi si mamici sexoase...nu vad nici o domnisoara...ia povesteste tot aici...
Stai ca m-am prins...vorbesti de ginerica al meu, huh?!! ...si de poza cu Maia si A....eeeee, eu im incredere in voi (Haircut, auzisi?), ca nu ma tradati...
Ma duc sa-i servesc micul dejun iubitzeniei...
...v-am pupat...
LMA tati de Rox_y
_
Mami de strumfita zgubilitica
sorina_bz spune:
'Neata, fetele, harnicutzele..
Eu la shmotrul.."silnic", sau zilnic..
Plateea, cafea si cozo...buuun, primim cu drag, sarumana!
Glady....multumim de tratatie, mami! Sa-ti traiasca feciorul, si sa va aduca numai bucurii!
Nyny, Ruxita...multa sanatate puilor! Sper ca sunteti mai bine!
Haircut...o frumusetze, tortuletzul. Fluturi eu am mai vazut pe la florariile care fac aranjamente mai frumushele...poti incerca. Daca m-a mancat undeva...am intrat pe site-ul pe care l-am vazut pe poza tortului....doamne, ce minunatii...Acum, nu stiu ce-o sa fac cu tortul lui Iris pentru un an, ca sigur n-o sa-mi mai placa nimic din ce fac marii nostri cofetari la buzau.
Ayanna....Dariuca rulz
Trimit, ca am inceput mesajul acum mai bine de o ora...
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)